Libnet.ro
UNICEF

01:05

LUDOVIC ORBAN: Avem cel mai mic punct de colectare a taxelor si impozitelor din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Avem cel mai mic punct de colectare a taxelor si impozitelor din UE

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca Romania are cel mai mic procentaj de colectare a taxelor si impozitelor din Uniunea Europeana UE), una dintre cauze fiind faptul ca nu a fost realizata informatizarea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), desi toate firmele au fost obligate sa-si schimbe casele de marcat. continuă pe Ziarul Bursa

Romania, cel mai mic procent de colectare din UE raportat la PIB. Orban: PSD a obligat firmele sa-si cumpere case de marcat cu transmie electronica, dar nu a cumparat servere timp de 2 ani (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a reamintit ca Romania are cel mai mic procent de colectare a taxelor din UE raportat la PIB. in direct pe B1 TV, el a explicat ca, desi PSD a obligat firmele sa-si cumpere case de marcat.

VIDEO Tragedie in Timisoara: Patru copii au ars azi-noapte de vii, cel mai mic dintre ei avea doar cateva luni. Parintii nu erau acasa

Patru copii au murit la Timisoara arsi de vii, in noaptea de miercuri spre joi, in urma unui incendiu izbucnit in locuinta lor. Parintii nu erau acasa, iar din casa a reusit sa iasa doar fratele lor, un adolescent de 14 ani, transmite Mediafax.

LUDOVIC ORBAN, MESAJ DE ZIUA CULTURII NATIONALE: Cultura a adus trainicie natiunii romane si a facut posibile acte politice si sociale majore

Prim-ministrul Ludovic Orban a transmis miercuri un mesaj in care subliniaza ca in avangarda luptei pentru libertatea spiritului a stat intotdeauna cultura si ca Romania de astazi, cu idealurile si valorile sale, cunoscuta ca voce distincta in lume, este un rod incontestabil al culturii, relateaza News. ro.

Vanzarea Telekom Romania, discutata de reprezentantii companiei cu premierul Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban se intalneste marti, la Palatul Victoria cu reprezentantii companiei Telekom Romania, urmand sa discute, cel mai probabil, despre dreptul de preemptiune al Romaniei, care detine 46% dintre actiuni.

Cresterea alocatiilor, amanata pana la 1 august. Ce explicatii a oferit Ludovic Orban - VIDEO

Copiii vor primi alocatii dublate cel mai devreme de la 1 august, a decis Guvernul.

Victor Ponta, atac fara precedent la adresa lui Ludovic Orban. Te apuci de circ in Parlament

Victor Ponta lanseaza un atac fara precedent la adresa premierului Romaniei, Ludovic Orban. Acesta este de parere ca premierul va demisiona din functia de premier, dupa ce isi va mai angaja raspunderea parlamentara. Victor Ponta, atac fara precedent la adresa lui Ludovic Orban in declaratiile sale, Victor Ponta crede ca premierul va demisiona si ca .

Ludovic Orban: Am facut o mica nerespectare a intelegerii cu UDMR

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca prin angajarea raspunderii Guvernului pentru alegerea primarilor in doua tururi de scrutin a facut o mica nerespectare a intelegerii cu UDMR, dar procedura ii da dreptul formatiunii sa reactioneze si nu este neaparat real faptul ca sistemul cu un singur tur ar fi mai avantajos pentru Uniune.

Ludovic Orban: Din 2008 pana astazi, singurul partid care a majorat alocatiile copiilor a fost PNL Orice crestere de venit trebuie sa fie fundamentata (VIDEO)

PNL este singurul partid care a majorat alocatiile copiilor, din 2008 si pana acum, a precizat, joi seara, in direct pe B1 TV, premierul Ludovic Orban, care a mai adaugat ca orice crestere de venit trebuie sa.

Bogdan Chirieac: Klaus Iohannis isi doreste anticipate mai mult decat Ludovic Orban

Analistul politic Bogdan Chirieac a declarat ca Klaus Iohannis isi doreste alegeri anticipate mai mult decat insusi premierul Ludovic Orban. Reactia acestuia vine dupa ce presedintele a promulgat legea privind dublarea alocatiilor pentru copii.

Cati copii are Ludovic Orban. Interviu emotionant oferit Cristinei Topescu, in urma cu doi ani

In urma cu doi ani, pe vremea cand Ludovic Orban era deputat in Parlamentul Romaniei, vorbea despre familie intr-un interviu neconventional. Interviul i-a fost acrodat regretatei jurnaliste Cristina Topescu, la Canal 33. Cati copii are Ludovic Orban in cadrul emisiunii INTERVIURI NE)CONVENTIONALE, de la Canal 33, regretata Cristina Topescu ii lua un interviu deputatului Ludovic .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )