Libnet.ro
UNICEF

12:30

LUDOVIC ORBAN: Continuam procesul de crestere a procentului de elevi care sa poata participa la invatamantul online

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Continuam procesul de crestere a procentului de elevi care sa poata participa la invatamantul online

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi ca Guvernul continua procesul de crestere a procentului de elevi care sa poata participa la invatamantul online. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: Vom decide luni sa reintroducem restrictii pentru tarile care au nivel de infectare superior

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta va decide, luni, reintroducerea de restrictii pentru tarile care au un nivel de infectare superior cu noul coronavirus in ultimele 14 zile in comparatie cu situatia din Romania, a anuntat premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Am solicitat comitetelor pentru situatii de urgenta o implicare mai serioasa in implementarea masurilor anti-COVID-19

Premierul Ludovic Orban a declarat ca a cerut comitetelor judetene pentru situatii de urgenta o implicare mult mai serioasa in implementarea masurilor legale adoptate de autoritati, a actiunilor de control si a comunicarii cu cetatenii pentru respectarea masurilor de protectie a sanatatii, in contextul epidemiei cu noul coronavirus.

LUDOVIC ORBAN: Ziua pentru constientizarea risipei alimentare provoaca la gasirea solutiilor pentru restabilirea echilibrului

Ziua internationala de constientizare asupra risipei alimentare semnaleaza un aspect anormal al raportarii la alimente din partea unui numar semnificativ de oameni, dar provoaca, totodata, la gasirea de solutii in vederea restabilirii echilibrului, a transmis, astazi, premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban, despre alegerile locale din 2020: Nu au fost incidente foarte grave Din punctul meu de vedere nu exista niciun risc de transmitere a virusuril in procesul electoral

Premierul Ludovic Orban, prezent la Centrul de Comanda al MAI, a sustinut o serie de declaratii cu privire la alegerile locale din cursul zilei de astazi, 27 septembrie. Prim-ministrul a vorbit despre incidentele.

Record de cazuri COVID-19. Urmeaza inchiderea restaurantelor? Raspunsul premierului Ludovic Orban (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri seara, ca asistam la o crestere a numarului de infectari zilnice cu coronavirus deoarece, in ultimele saptamani, s-au reluat mai multe activitati, deci nivelul de.

Ludovic Orban: Copilul este expus celui mai mic risc de infectare la scoala, sub supravegherea profesorului. E mai riscant atunci cand este liber (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a explicat ca, desi inca este prematur pentru o evaluare referitoare la nivelul de raspandire a infectiilor cu noul coronavirusin scoli, deocamdata nu exista o crestere.

Se reintroduc restrictii noi! Ludovic Orban a facut anuntul chiar in seara aceasta

Premierul Romaniei, Ludovic Orban a anuntat ca Romania va reintroduce restrictii noi, pentru cetatenii care vin din alte state cu un nivel de infectare mai ridicat. Se reintroduc noi restrictii. Anuntul facut de Ludovic Orban Miercuri, premierul Ludovic Orban a anuntat ca Romania va reintroduce restrictii pentru cei care vin din alte tari care au .

Azi au cazut capete in PNL! Ludovic Orban a facut anuntul final, dupa alegerile locale 2020

Azi, miercuri, 30 septembrie, s-au taiat capete in PNL. Ludovic Orban a facut anuntul final. Comitetul Politic National al PNL s-a reunit miercuri dimineata pentru a analiza rezultatul alegerilor locale 2020. Potrivit unor surse politice, premierul Ludovic Orban a cerut sanctionarea liderilor de filiale care au obtinut un scor de sub 20%, fapt care s-a .

Alegeri locale 2020. Ce a patit Ludovic Orban cand a ajuns la sectia de votare: Eram pregatit

Noul primar general al Capitalei se va dezvalui in curand, timp in care bucurestenii se inghesuie sa-si aleaga preferatul. Prim-ministrul si-a exercitat votul inca de la primele ore ale diminetii. Ce a patit Ludovic Orban atunci cand a ajuns la sectia de vot? Alegeri locale 2020. Ludovic Orban a ajuns la sectia de votare. Ce .

Ludovic Orban, dupa demiterile din partid: E vorba de filiale care nu au avut performanta. Ce spune despre Violeta Alexandru si PNL Bucuresti

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat miercuri in sedinta Comitetul Politic National al PNL ca mai multi presedinti de filiale din tara care au obtinut un scor sub 27% la alegerile locale si-au dat demisia de onoare. in ce priveste PNL Bucuresti, acolo unde filiala condusa de Violeta Alexandru a obtinut doar 19%, Orban a explicat ca rezultatul e datorat faptului ca partidul a sprijinit un candidat independent.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )