Libnet.ro
UNICEF

22:45

LUDOVIC ORBAN: Daca oamenii respecta regulile, riscul de transmitere se diminueaza si nu e nevoie de alte masuri de restrictie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Daca oamenii respecta regulile, riscul de transmitere se diminueaza si nu e nevoie de alte masuri de restrictie

Premierul Ludovic Orban, prezent astazi la Paris, a declarat ca in masura in care populatia respecta regulile, riscul de transmitere a noului coronavirus se diminueaza drastic si nu va fi nevoie de noi masuri de restrictie. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban, intrebat daca se ia in calcul varianta unui lockdown in Romania: Obiectivul nostru este ca oamenii sa duca o viata cat mai normala (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca obiectivul autoritatilor din Romania este ca oamenii sa reuseasca sa duca o viata cat mai apropiatade normal, in contextul pandemiei de coronavirus.

Ludovic Orban, anuntul oficial despre carantinarea populatiei. Ce planuieste Guvernul Romaniei

Luni, in cadrul unei vizite oficiale la Paris, Ludovic Orban a facut declaratii despre posibilitatea de a izola populatia la domiciliu. El sustine ca in masura in care populatia respecta regulile, riscul de raspandire a COVID-19 se diminueaza si nu va fi nevoie de noi masuri. Ludovic Orban, anuntul oficial despre carantinarea populatiei Premierul Ludovic .

LUDOVIC ORBAN: Imediat ce se vor incheia litigiile privind constructia corvetelor, suntem gata sa semnam contractul

Premierul Ludovic Orban, prezent astazi la Paris, a declarat ca de indata ce se vor incheia litigiile privind constructia celor patru corvete multifunctionale din programul de inzestrare a Armatei va putea fi semnat contractul cu castigatorul licitatiei.

LUDOVIC ORBAN: Vom face complementar un PNDL 3, dupa ce se termina sau se apropie de final lucrarile la PNDL 1 si 2

Programele PNDL 1 si 2 vor continua, iar dupa stabilirea proiectelor de investitii locale ce ar urma sa fie finantate cu bani europeni prin exercitiul financiar 2021-2027, dar si prin Programul National de Rezilienta si Recuperare, se va implementa, complementar, PNDL 3, a anuntat astazi, la Suceava, prim-ministrul Ludovic Orban.

Orban, despre anuntul Patriarhie privind pelerinajul de Sfantul Dumitru: Apreciez dorinta de a respecta regulile de protectie sanitara

Premierul Ludovic Orban a declarat intrebat despre regulile anuntate de Patriarhia Romana privind pelerinajul de Sfantul Dumitru ca apreciaza faptul ca exista dorinta de a respecta regulile. Seful Executivului a mai spus ca specialistii vor formula un punct de vedere si acesta va fi prezentat public, precizand ca spera sa se ajunga la o forma de acord.

Ludovic Orban: Comunicam in criza COVID-19 asa cum o fac toate tarile europene Organizarea de alegeri nu creste riscul de raspandire a coronavirusului, in conditiile in care sunt respectate regulile

Premierul Ludovic Orban a explicat, vineri, noua organizare a spitalelor pentru tratarea pacientilor cu coronavirus. Acesta a mai sustinut ca obiectivul Guvernului este cresterea capacitatii de testare COVID la.

Ludovic Orban nu renunta la alegerile parlamentare nici dupa numarul mare de imbolnaviri: Democratia inseamna alegeri!

Intrebat daca, in cazul in care numarul cazurilor de coronavirus va creste in continuare, ar putea lua in calcul amanarea alegerilor parlamentare, Ludovic Orban a declarat ca aceste alegeri nu cresc riscul infectarilor, astfel incat nu este cazul sa ia o astfel de decizie.

LUDOVIC ORBAN, LA PARIS: Am semnat o noua foaie de parcurs privind Parteneriatul strategic cu Franta, cu o structura actualizata, ambitioasa

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, la Paris, ca a semnat alaturi de omologul sau francez, Jean Castex, o noua foaie de parcurs in ceea ce priveste Parteneriatul strategic dintre cele doua tari, cu o structura actualizata, ambitioasa .

Ludovic Orban, raspuns pentru USR: Premierul il da partidul care castiga alegerile Ciolacu intervine si el: Sa ramana scris. Va fi de la PSD

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, la Timisoara, intrebat daca va fi premier si dupa alegerile din decembrie, ca primul ministru il da partidul care castiga alegerile, in replica dupa ce USR-PLUS a anuntat ca intra in alegerile parlamentare cu dorinta de a da premierul in viitorul Guvern. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a intrat si el in discutie si a replicat: Sa ramana scris. Asa este! Iar premierul va fi de la PSD!.

Orban: Evaluam daca vom restrictiona libera circulatie pe timpul noptii

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, ca este in evaluare o eventuala decizie privind restrictionarea circulatiei pe timp de noapte, din cauza pandemiei de SARS-CoV-2, transmite Agerpres. Se face evaluare pentru ca deja sunt localitati importante, printre care si Bucuresti, unde urmarim rezultatele aplicarii masurilor in vigoare, a spus Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )