Libnet.ro
UNICEF

05:45

LUDOVIC ORBAN: Volumul investitiilor in sectorul public, cel mai mare din ultimii zece ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Volumul investitiilor in sectorul public, cel mai mare din ultimii zece ani

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat astazi ca, in ciuda perioadei de criza, volumul investitiilor in sectorul public este cel mai mare din ultimii zece ani, iar Guvernul a incercat sa creasca in mod constant alocarile pentru modernizarea infrastructurii. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: Copiii si adolescentii incep un an scolar atipic, un adevarat test pentru intreaga societate

Educatia este o conditie de baza pentru o societate civilizata si elevii se intorc in clase pentru a-si continua pregatirea cu o lectie in plus - grija fata de propria sanatate si fata de cei din jur, a transmis, astazi, premierul Ludovic Orban, in mesajul cu ocazia inceperii noului an scolar.

LUDOVIC ORBAN: Copiii si adolescentii incep un an scolar atipic, un adevarat test pentru intreaga societate

Educatia este o conditie de baza pentru o societate civilizata si elevii se intorc in clase pentru a-si continua pregatirea cu o lectie in plus - grija fata de propria sanatate si fata de cei din jur, a transmis, astazi, premierul Ludovic Orban, in mesajul cu ocazia inceperii noului an scolar.

Ludovic Orban, gafa in plina campanie electorala

Premierul Ludovic Orban a facut o gafa astazi, in timp ce se afla in vizita electorala in judetul Arges. Curios, a abordat un cetatean aflat intr-un vehicul special pentru persoane cu dizabilitati si i-a pus o intrebare cel putin ciudata.

Ludovic Orban: Acest inceput de an scolar reprezinta o provocare pentru toti. Purtati masca, respectati regulile de protectie si de siguranta sanitara, pretuiti educatia!

Premierul Ludovic Orban a transmis, luni, un mesaj, cu ocazia inceperii anului scolar 2020-2021. Seful Guvernului a subliniat faptul ca intreaga societate se afla in fata unui test, cel al unui an scolar.

Ludovic Orban, anuntul momentului despre starea de alerta. Vesti bune pentru romani!

Ludovic Orban, premierul Romaniei, a faut anuntul momentului despre starea de alerta. Astfel, Guvernul urmeaza sa discute luni, 14 septembrie, prelungirea acesteia, inclusiv masurile sanitare pentru alegerile locale si reducerea unor anumite restrictii. Ludovic Orban, anuntul momentului despre starea de alerta. Vesti bune pentru romani! Ludovic Orban a facut anuntul momentului depsre prelungirea starii de .

Ludovic Orban, imbratisat cu primarul care a intretinut relatii cu doua minore. Secretul lor s-a aflat VIDEO

La inceputul anului, primarul comunei Mogosesti-Siret se afla in plin scandal sexual dupa ce a fost acuzat ca intretinut relatii cu doua minore. in prag de alegeri locale, au aparut imagini cu Damian Butnariu si Ludovic Orban imbratisandu-se! Ludovic Orban il sustine inca pe Damian Butnariu?! in luna ianuarie 2020, dupa patru mandate, Damian Butnariu, .

Ludovic Orban, anuntul zilei despre noi restrictii. Ce a decis premierul Romaniei

Ludovic Orban a facut anuntul mult asteptat despre noi restrictii avand in vedere ca starea de alerta s-a prelungit cu inca 30 de zile. Decizia luata de premierul Romaniei a uimit pe toata lumea. Ludovic Orban, anunt despre noi restrictii Odata cu prelungirea starii de alerta, cetatenii se asteptau la noi restrictii din partea autoritatilor.

LUDOVIC ORBAN: Magistrala de metrou M5 est foarte importanta pentru Bucuresti; nu ne vom opri aici

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca punerea in functiune a tronsonului de metrou Eroilor - Drumul Taberei este foarte importanta pentru Bucuresti si toate lucrarile ulterioare se vor derula cu o viteza mai mare, mentionand ca infrastructura de transport este prioritate zero pentru Guvern, scrie Agerpres.

Ludovic Orban, la inaugurarea magistralei de metrou Drumul Taberei: Investitiile in infrastructura sunt prioritatea absoluta a Guvernului pe care il conduc (VIDEO, FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor, Lucian Bode, au inaugurat, marti, magistrala de metrou M5 Drumul Taberei - Eroilor. Cu aceasta ocazie, Orban a subliniat ca.

Gazele din Marea Neagra nu mai sunt de interes pentru Romania? Cum evita Ludovic Orban un raspuns

Premierul Ludovic Orban a avut vineri, la Orsova, o atitudine stranie fata de o tema foarte importanta, cea privind exploatarea gazelor din Marea Neagra. intrebat insistent de jurnalisti ce se intampla cu gazele din Marea Neagra, premierul a evitat sa dea un raspuns. Ba mai mult, Orban a indicat mai multe surse de gaze pentru alimentarea unor noi consumatori, cu exceptia zacamintelor din Marea Neagra, dupa cum remarca publicatia Focus Energetic. Aceasta atitudine ridica mari semne de intrebare, mai ales ca actualul Executiv a anulat promisiunea din programul de guvernare de a debloca investitiile din Marea Neagra.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )