Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ludovic Orban, angajat part-time la o firma de constructii abonata la banii statului

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, angajat part-time la o firma de constructii abonata la banii statului

Ludovic Orban a dezvaluit la Antena 3 ca este angajat la o firma privata si traieste din salariu. Lucrez la o firma care nu are contract cu statul. Nu castig bani de la stat, nu sunt in niciun consiliu. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, angajat la o firma de constructii aflata la aproximativ 400 de kilometri departare de Bucuresti

Ludovic Orban a dezvaluit la Antena 3 ca este angajat la o firma privata si traieste din salariu. Lucrez la o firma care nu are contract cu statul. Nu castig bani de la stat, nu sunt in niciun consiliu.

Ludovic Orban sare in apararea lui Mugur Isarescu: Atacurile la adresa BNR - absolut mizerabile

Liderul PNL, Ludovic Orban, a sarit in apararea guvernatorului Mugur Isarescu, calificand atacurile PSD la adresa Bancii Nationale a Romaniei BNR) drept absolut mizerabile. Orban mai sustine ca se.

Fratele lui Ludovic Orban si sotia lui au ajuns, DE URGENTA, la spital. Acestia au fost implicati intr-un accident rutier

Fratele sefului PNL, Ludovic Orban, si sotia lui au ajuns, de urgenta la spitalul Floreasca, dupa ce au fost implicati intr-un accident rutier. Un alt sofer a trecut pe rosu si a lovit masina in care se a.

Ludovic Orban, ironii dupa anuntul PSD: Un miting de sustinere a familiei traditionale din politica, formata din Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat decizia PSD de a organiza in luna mai un miting de amploare privind familia traditionala aratand ca o astfel de tema este una de constiinta si nu trebuie.

Ludovic Orban, pe tema salariilor din Sanatate: Nu poti sa iei o masura care afecteaza institutii publice

Ludovic Orban a vorbit, in cadrul emisiunii Subiectiv, pe tema majorarii salariilor din domeniul sanatatii. E o problema mai larga in ceea ce priveste Sanatatea. in primul rand, nu au fost.

Ludovic Orban: Sufrageria lui Oprea, o chestiune minora

Ludovic Orban e de parere ca intalnirea din 2009 dintre George Maior, Florian Coldea si Laura Codruta Kovesi la Gabriel Oprea acasa, nu are nimic de-a face cu alegerile prezidentiale in urma carora a fost ales.

Ludovic Orban: Iohannis e candidatul nostru pentru 2019

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit, in cadrul emisiunii Subiectiv, de la Antena 3, despre candidatura lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat. intrebat daca il sustine pe Klaus Iohannis pentru un nou.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )