Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ludovic Orban anunta conditiile pentru ca PNL sa sustina organizarea alegerilor anticipate

B1 B1,
Ludovic Orban anunta conditiile pentru ca PNL sa sustina organizarea alegerilor anticipate

Ludovic Orban, premierul desemnat, a declarat, vineri, ca PNL sustine alegeri anticipate doar in anumite conditii. Si anume: un pact intre formatiunile politice care formeaza majoritatea, de a se angaja ca nu vo. continuă pe B1

PRESEDINTELE A DECIS: Ludovic Orban este propunerea pentru functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti nominalizarea liderului PNL Ludovic Orban pentru postul de premier, precizand ca guvernul va avea un mandat scurt. Acesta trebuie sa prezinte in 10 zile lista Guvernului pentru a obtine votul de investitura al Parlamentului.

Azi avem premier. Presedintele Klaus Iohannis il va desemna pe Ludovic Orban. Pe cate voturi se bazeaza PNL

Klaus Iohannis va discuta azi, la Cotroceni, cu Ludovic Orban PNL), Kelemen Hunor UDMR) si Dan Barna USR), ultima etapa a consultarilor pentru desemnarea noului premier. Favorit este Ludovic Orban. insa liderul PNL nu are deocamdata majoritate parlamentara: ALDE, UDMR, PMP si USR vor vota un guvern liberal cu anumite conditii, insa fara ProRomania Ludovic Orban nu poate ajunge la Palatul Victoria. Cheia e din nou la Victor Ponta.

Ludovic Orban (PNL) ia in calcul DESFIINTAREA EXAMENULUI DE REZIDENTIAT: Nu mi se pare normal ca dupa ce ai absolvit o facultate, ti-ai dat examenele, mai trebuie sa mai dai inca un examen

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat pentru Medika TV ca ia in calcul desfiintarea examenului de rezidentiat. Presedintele PNL afirma caa discutat cu mai multi specialisti din sanatate si, la.

LUDOVIC ORBAN: Sunt increzator ca partenerii nostrii vor sustine Guvernul

Premierul desemnat, Ludovic Orban, sustine ca este increzator ca Guvernul va fi votat, pentru ca, altfel, Viorica Dancila ar ramane la putere. Suntem deschisi la un dialog, la gasirea celor mai bune solutii, pentru ca Romania sa aiba un guvern eficient, care sa aiba majoritate parlamentara si care sa faca ceva eficient pentru Romania, a afirmat premierul desemnat.

Misiune imposibila pentru Ludovic Orban. Premierul desemnat, prins la mijloc de conditiile partidelor

Misiune imposibila pentru premierul desemnat, Ludovic Orban! Presedintele PNL este prins la mijloc intre cei care ii conditioneaza votul pentru validarea guvernului de exlcuderea din coalitie a altor formatiuni.

USR tine de conditiile puse PNL pentru a sprijini Guvernul Orban. Daca exista majoritate, masurile pot fi luate

Dan Barna a declarat, vineri, dupa negocierile purtate cu Ludovic Orban la Parlament, ca daca masurile propuse de USR vor fi acceptate de PNL e un mesaj ca lucrurile se schimba in Romania.

Ludovic Orban: Examenul de rezidentiat va fi una din prioritatile guvernului nostru. Analizam posibilitatea de a mari numarul de locuri (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, joi, ca organizarea examenului de rezidentiat va fi o prioritate a guvernului PNL in cazul in care acesta va fi, din nou, amanat, si ca se ia in calcul inclusiv.

Ludovic Orban ar vrea sa desfiinteze examenul de Rezidentiat. Ce motive invoca premierul desemnat

Ludovic Orban este de parere ca examenul de Rezidentiat nu este absolut necesar, in conditiile in care cei care au terminat Facultatea de Medicina au in spate ani de studiu, dar nu pot profesa. Premierul desemnat al Romaniei anunta ca urmeaza sa verifice care este procedura in strainatate, luand in calcul inclusiv suplimentarea locurilor. Ludovic .

Primul lucru pe care il va face Ludovic Orban ca premier. Cum vor fi modificate pensiile

Ludovic Orban discuta cu presedintele Klaus Iohannis, marti, despre numirea in functia de premier al Romaniei. Liderul PNL a vorbit despre masurile pe care urmeaza sa le ia Guvernul in cazul in care el va fi noul prim-ministru al Romaniei, in conditiile in care in anul 2020 vor fi noi majorari de pensii si salarii.

Ludovic Orban, dupa intalnirea cu USR: Cred ca acest parteneriat este unul onest

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat vineri ca s-a inteles cu reprezentantii USR sa sustina impreuna mai multe proiecte, printre care Fara penali in functii publice si revizuirea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )