Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ludovic Orban anunta un proiect de modificare a tuturor legilor justitiei, pentru punerea in acord a acestora cu recomandarile Comisiei de la Venetia

B1 B1,
Ludovic Orban anunta un proiect de modificare a tuturor legilor justitiei, pentru punerea in acord a acestora cu recomandarile Comisiei de la Venetia

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a anuntat vineri ca formatiunea sa va initia un proiect de modificare a tuturor legilor Justitiei in conformitate cu recomandarile Comisiei de la Venetia. Am luat decizia d. continuă pe B1

Augustin Lazar ar putea sesiza Avocatul Poporului pentru suspiciuni de neconstitutionalitate in cazul OUG de modificare a Legilor justitiei

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat marti ca Ministerul Public analizeaza suspiciunile de neconstitutionalitate in cazul Ordonantei de Urgenta de modificare a legilor justitiei, informeaza Agerpres.

Ludovic Orban, scrisoare transmisa Comisiei de la Venetia, nainte de avizul final pe Legile justitiei: OUG 92 ridica mari suspiciuni de neconstitutionalitate

Presedintele PNL Ludovic Orban a trimis joi o scrisoare Comisiei de la Venetia in care semnaleaza posibilele probleme pe care le ridica Ordonanta de Urgenta de modificare a Legilor justitiei data luni de Guvern. Comisia de la Venetia urmeaza ca vineri sa discute opinia finala pe tema modificarile aduse de Romania asupra legilor justitiei.

Ludovic Orban, despre OUG pe Legile Justitiei: E mult prea putin demisia lui Tudorel Toader. PSD-ALDE ne arunca la PERIFERIA EUROPEI (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, ca demisia lui Tudorel Toader este prea putin fata de modificarile Legilor justitiei, care risca sa arunce Romania la periferia Europei. Am cerut.

PNL o cheama pe Viorica Dancila la raport, in fata Parlamentului. Ludovic Orban: Sa spuna foarte clar daca se angajeaza sa respecte recomandarile Comisiei de la Venetia privind Legile Justitiei (VIDEO)

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a anuntat ca PNL o va chema pe Viorica Dancila in fata Parlamentului pentru a-i cere sa-si asume o schimbare a legilor justitiei, a Codului Penal si a Codului de Procedura.

PNL ii cere premierului Dancila sa promita in fata Parlamentului ca va respecta recomandarilor Comisiei de la Venetia in refacerea legilor justitiei

PNL o cheama pe Viorica Dancila in Parlament pentru a da explicatii cu privire la respectarea recomandarilor facute de Comisia de la Venetia in procesul de refacere a legilor justitiei, a anuntat vineri Ludovic Orban. Liderul PNL a mai spus ca e prea putin demisia lui Tudorel Toader si ca ar fi de fapt nevoie de o resetare in ceea ce priveste partidele de la putere.

Ludovic Orban: PNL o va convoca pe Viorica Dancila in fata Parlamentului sa spuna foarte clar daca se angajeaza sa respecte recomandarile Comisiei de la Venetia

PNL o va convoca pe Viorica Dancila in fata Parlamentului pentru ca premierul sa spuna daca se angajeaza sa respecte recomandarile Comisiei de la Venetia in procesul de refacere a legilor Justitiei, al.

DOCUMENT Parchetul General a sesizat Avocatul Poporului n cazul ordonantei de modificare a legilor justitiei

Parchetul General a sesizat, miercuri, Avocatul Poporului in cazul ordonantei de modificare a legilor Justitiei, adoptata luni de guvern. Institutia condusa de Augustin Lazar ii cere lui Victor Ciorbea sa sesizeze Curtea Constitutionala in cazul articolului din ordonanta referitor la noile conditii de numire a procurorilor in Parchetul General, DIICOT si DNA.

Ordonanta de modificare a legilor Justitiei a fost publicata n Monitorul Oficial

Ordonanta de modificare a legilor Justitiei a fost publicata marti, in Monitorul Oficial. intre prevederile din actul normativ se regaseste cea reclamata de Procurorul General, Augustin Lazar, care sustinuse ca multe dosare vor fi afectate din cauza noilor conditii privind delegarea. Potrivit noii legi, pentru a lucra in Parchetul General, DNA si DIICOT, procurorii trebuie sa aiba o vechime de 10 ani.

Ordonanta de modificare a legilor Justitiei a fost publicata n Monitorul Oficial. Printre dosarele afectate - Tel Drum, instrumentat de procuroarea Lancranjan care nu mai ndeplineste acum conditia de vechime pentru a lucra n DNA

Ordonanta de modificare a legilor Justitiei a fost publicata marti, in Monitorul Oficial. intre prevederile din actul normativ se regaseste cea reclamata de Procurorul General, Augustin Lazar, care sustinuse ca multe dosare vor fi afectate din cauza noilor conditii de cariera. Potrivit noii legi, pentru a lucra in Parchetul General, DNA si DIICOT, procurorii trebuie sa aiba o vechime de 10 ani.

Ludovic Orban, despre OUG pe legile justitiei: Lucram la o scrisoare de informare catre Comisia de la Venetia

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca formatiunea pe care o conduce va trimite Comisiei de la Venetia o scrisoare de informare pe tema ordonantei de urgenta privind legile justitiei. iN acelasi timp,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )