Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ludovic Orban, anunt-bomba. Ce se intampla cu pandemia in Romania

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, anunt-bomba. Ce se intampla cu pandemia in Romania

Ludovic Orban a declarat, joi, ca dupa cum arata arata datele, parem ca am oprit cresterea numarului de noi cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Premierul a adaugat ca pericolul cel mai mare ar fi fost ca Romania sa inregistreze o tendinta de progresie geometrica. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, huiduit la Petrosani

Premierul Ludovic Orban a fost huiduit, la vizita de joi in Valea Jiului, unde a participat la depunerea de coroane la Statuia minierului in parcul Carol Schreter din Petrosani. Seful Executivului a sustinut o alocutiune, insa in timp ce vorbea despre problemele minerilor, acesta a uitat denumirea minei Lonea, ceea ce a nemultumit si mai mult persoanele aflate acolo, care i-au strigat numele complet al locului respectiv, scrie News. ro.

Ludovic Orban, veste buna pentru parinti! Ce se intampla daca se inchid scolile copiilor si cati bani vor primi

Ludovic Orban a anuntat joi ca unul dintre parinti ar putea beneficia de 75% din salariu pentru a ramane acasa cu copilul, in cazul in care scoala pe care o frecventeaza elevul se inchide din cauza cazurilor de Covid-19. Premierul a precizat ca masura va fi una locala, nu generala, asa cum a fost in perioada starii de urgenta.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Am oprit cresterea. Riscul cel mai mare era ca, la un moment dat, cresterea sa nu mai fie liniara, ci sa aiba o tendinta de progresie geometrica (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca datele privind evolutia epidemiei de coronavirus arata ca Romania a reusit sa opresca cresterea numarului de infectari cu SARS-CoV-2. Grupul de Comunicare.

Ludovic Orban, despre ce ii asteapta pe romani in urmatoarea perioada: Numarul de restrictii este mic si nu ne dorim

Premierul Romaniei, Ludovc Orban, a vorbit in cursul serii de duminica despre situatia disperata din Romania, tinand cont ca s-a inregistrat pentru a doisprezecea zi consecutiva un numar de peste 1000 de imbolnaviri noi. Acesta explica ce ii asteapta pe romani in urmatoarea perioada si cine se face vinovat pentru ce se intampla in aceste .

Ludovic Orban, anuntul momentului. Care este motivul pentru care pensiile nu cresc cu 40%

Ludovic Orban a facut, joi, ultimele declaratii privind cresterea pensiilor. Premierul a declarat ca totul este bine calculat pe baza mai multor analize. Aflat in Valea Jiului, Ludovic Orban a fost interpelat de un cetatean care i-a cerut sa mareasca pensiile cu 40%, asa cum prevede legea. Premierul insa i-a raspuns acestuia ca nu e nici vina Guvernului asta, nici a celui trecut, ca e pandemie. Pensiile sa creasca cu 40 la suta. E vina celor care 30 de ani au tocat banii.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Nu exista legatura intre faptul ca e an electoral si masurile pe care le luam. Altii incearca sa castige voturi pe tema acestei drame

Ludovic Orban a declarat, joi, ca toate deciziile Guvernului de pana acum in contextul epidemiei de coronavirus au fost luate in urma informatiilor primite de la specialisti si au vizat strict protejarea.

Ludovic Orban anunta lupta impotriva clanurilor de interlopi: Fara mila!

Premierul Ludovic Orban a declarat joi, la Petrosani, ca impotriva clanurilor de interlopi care incalca legile trebuie dusa o batalie continua si fara mila, mentionand ca orice activitate cu caracter infractional trebuie sanctionata de catre oamenii legii, potrivit Agerpres.

Ludovic Orban: Daca se suspenda cursurile, un parinte va avea posibilitatea sa stea acasa cu copilul si va primi 75% din salariu (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca in cazul in care in unele localitati se va ajunge in situatia in care, dupa 14 septembrie, sa se supende cursurile din cauza numarului mare de cazuri de.

Ludovic Orban rabufneste la adresa PSD: Intentia de a depune motiune de cenzura e un demers impotriva romanilor

Ludovic Orban a declarat, referitor la intentia anuntata de PSD de a depune motiune de cenzura, ca in Romania e nevoie de un guvern cu puteri depline, capabil sa gaseasca solutii pentru problemele cauzate de criza economica si sanitara. Gestul social-democratilor e unul electoral, spune premierul.

Ludovic Orban, anunt cu scandal despre redeschiderea restaurantelor. Cand ar urma sa se intample

Premierul Ludovic Orban a anuntat joi ca vom putea discuta despre redeschiderea restaurantelor atunci cand contextul epidemiologic va fi sensibil imbunatatit. Restaurantele s-ar putea redeschide in etape, primele vizate fiind cele din incintele hotelurilor. Prrim ministrul vrea garantii de la patronii restaurantelor pentru a le putea deschide si in interior.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )