Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ludovic Orban, atac la ministrii Melescanu si Ciamba

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, atac la ministrii Melescanu si Ciamba

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat joi ca liberalii solicita sa fie facut public mandatul reprezentantului Romaniei in COREPER privind votul in cazul candidaturii Laurei Codruta Kovesi la sefia. continuă pe Antena3

LUDOVIC ORBAN: Am amanat un pic votul la lista candidatilor pentru europarlamentare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ieri ca votul in cazul listei candidatilor partidului la alegerile europarlamentare a fost amanat.

Ludovic Orban: Ar trebui sa-i retragem cetatenia romana reprezentantului Romaniei daca a votat contra lui Kovesi

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat joi ca liberalii solicita sa fie facut public mandatul reprezentantului Romaniei in COREPER privind votul in cazul candidaturii Laurei Codruta Kovesi la sefia.

Ludovic Orban: Am amanat un pic votul la lista candidatilor pentru alegerile europarlamentare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca votul in cazul listei candidatilor partidului la alegerile europarlamentare a fost amanat. Suntem in analiza si vom identifica obiective electorale la.

PNL declara razboi total OUG 114. Ludovic Orban: Demaram o campanie pentru abrogarea ei

Partidul National Liberal declara razboi total OUG 114/2018, anunta Ludovic Orban. Liderul liberalilor a precizat, luni, ca va demara o campanie cu scopul de a-i determina pe romani sa se adreseze.

Ludovic Orban: Zilele lui Dragnea sunt numarate in fruntea Camerei Deputatilor (VIDEO)

Liderul liberal, Ludovic Orban, a declarat joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca principalul obiectiv al PNL in aceasta sesiune parlamentara este demiterea lui Liviu Dragnea de la conducerea.

Ludovic Orban: Obsesia lui Dragnea e sa puna mana pe justitie. Perspectiva ca va trebui sa fie condamnat si inchis il face sa-si piarda mintile (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, l-a acuzat pe Liviu Dragnea ca vrea sa puna mana pe justitie si pe toate institutiile statului, referindu-se la recenta ordonanta de urgenta, adoptata de Guvern, prin care au fost.

Ludovic Orban: PSD isi doreste ca un numar cat mai mare de romani sa traiasca in saracie si subdezvoltare (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit, in cadrul emisiunii Dosar de politician, despre situatia de la Ministerul Transporturilor, unde premierul Dancila l-a numit, din nou, pe Razvan Cuc, fost ministru in.

Ludovic Orban: Propunerea lui Razvan Cuc la Transporturi este o ciorba reincalzita (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a catalogat noua propunere a lui Razvan Cuc la Ministerul Transporturilor de catre premierul Dancila, drept o ciorba reincalzita. Prezent in cadrul emisiunii Dosar.

DACA VOTUL IMPOTRIVA LUI KOVESI A FOST LA CEREREA MAE: Orban vrea demisiile lui Melescanu si Ciamba

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat astazi ca liberalii solicita sa fie facut public mandatul reprezentantului Romaniei in COREPER privind votul in cazul candidaturii Laurei Codruta Kovesi la sefia Parchetului European.

Orban: Propunerea lui Dragnea la AEP e o tentativa clara de a pregati fraudarea alegerilor

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a solicitat PSD sa retraga urgent candidatura lui Mircea Draghici de la sefia Autoritatii Electorale Permanente. Liberalul sustine ca propunere facuta de Liviu Dragnea pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )