Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ludovic Orban avertizeaza: Daca mai fac o porcarie in domeniul justitiei e un pericol din ce in ce mai serios sa fie initiata procedura contra Romaniei in baza articolului 7

B1 B1,
Ludovic Orban avertizeaza: Daca mai fac o porcarie in domeniul justitiei e un pericol din ce in ce mai serios sa fie initiata procedura contra Romaniei in baza articolului 7

Ludovic Orban avertizeaza ca Romania este la un pas de activarea articolului 7 din Tratatul Uniunii Europene. Liderul PNL sustine ca acest lucru s-ar putea intampla daca se vor face in continuare. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: Liberalii vor contesta la CCR legea de aprobare a OUG 114

Orban: Vom sustine abrogarea pe rand a fiecarui articol din OUG 114 Liberalii vor contesta la CCR legea de aprobare a OUG 114/2018 daca aceasta va trece de Camera Deputatilor, a anuntat, ieri, Ludovic Orban, presedintele PNL.

Ludovic Orban, despre Calin Popescu Tariceanu: Sufera de amnezie. ALDE este astazi un milog la poarta PSD-ului

Liderul PNL, Ludovic Orban, a reactionat la criticile tot mai dese ale lui Calin Popescu Tariceanu la adresa liberalilor. Prezent, joi seara, intr-o emisiune televizata, Orban a declarat ca ALDE a ajuns un.

Ludovic Orban: Rares Bogdan e un adevarat campion al luptei impotriva minciunii

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat joi ca liberalii au cea mai puternica lista pentru PE, numindu-l pe Rares Bogdan, primul pe lista, un campion al luptei impotriva minciunii, pe Mircea Hava - campionul absorbtiei de fonduri UE, iar pe Gheorghe Falca - un primar de succes. Conform liderului PNL, Vasile Blaga se va bate pentru admiterea Romaniei in Schengen.

SONDAJ de ULTIM MOMENT: PSD a cazut pe locul 2, dupa PNL. Ludovic Orban: Romania in primul rand

Ludovic Orban a prezentat, joi, in ziua discutarii listei candidatilor la alegerile europarlamentare, un sondaj de opinie cu privire la vorul romanilor in data de 26 mai. Va propun analiza stadiului campaniei.

Orban: Avem cea mai puternica lista pentru PE

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat astazi ca liberalii au cea mai puternica lista pentru PE, numindu-l pe Rares Bogdan, primul pe lista, un campion al luptei impotriva minciunii, pe Mircea Hava - campionul absorbtiei de fonduri UE, iar pe Gheorghe Falca - un primar de succes. Conform liderului PNL, Vasile Blaga se va bate pentru admiterea Romaniei in Schengen.

Ludovic Orban: Rares Bogdan, profil de luptator impotriva abuzurilor / Sunt convins ca Iohannis priveste cu ochi buni candidatura acestuia la europarlamentare

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune ca are consultari periodice cu presedintele Klaus Iohannis si se declara convins ca acesta priveste cu ochi buni candidatura lui Rares Bogdan din partea liberalilor la alegerile pentru Parlamentul European.

Ludovic Orban anunta summit-ul Partidului Popular European, cel mai important eveniment gazduit de PNL: Vor participa peste 150 de primari si presedinti de regiuni din statele UE (VIDEO)

Sambata va avea loc cel mai important eveniment gazduit de PNL - reuniunea Partidului Popular European, la care vor participa peste 150 de primari, presedinti de regiuni din statele UE si peste 3. 000 de alesi.

PUBLISIND: De luni, grefierii din instante nu mai fac ore suplimentare

Grefierii din instante si parchete nu vor mai presta ore suplimentare, la nivel national, incepand de luni, 18 martie, a declarat astazi presedintele Sindicatului National a Grefei Judiciare Dicasterial SNGJ), Catalin Traistaru.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )