Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ludovic Orban: Bat campii si vorbesc sa se afle in treaba

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban: Bat campii si vorbesc sa se afle in treaba

Premierul a reactionat la criticile aduse de PSD si USR programului PNL de relansare a economiei, pr. continuă pe România Liberă

Orban, reactie dupa ce Ciolacu a acuzat ca PNL a copiat de la PSD: Bat campii. Vorbesc ca sa se afle in treaba

Ludovic Orban a afirmat, miercuri la TVR, ca Marcel Ciolacu si social-democratii bat campii si vorbesc ca sa se afle in treaba, atunci cand acuza ca programul pentru relansarea economiei al PNL ar fi fost in parte copiat de la PSD. Premierul i-a intrebat pe acestia de ce nu s-au gandit ei la masurile cu care a venit Executivul, cum ar fi IMM Invest. Acesta a raspuns si criticilor venite din partea USR cu privire la Fondul de Investitii.

DE LA ORA 15:00: Ludovic Orban are discutii cu reprezentantii sectorului HoReCa

Premierul Ludovic Orban se intalneste joi, la Palatul Victoria, la ora 15,00, cu reprezentantii sectorului HoReCA, conform Agerpres.

Premierul Orban raspunde liderilor din Opozitie: Bat campii. Habar nu aveau!

Ludovic Orban a raspuns criticilor venite din partea Opozitiei, dupa ce Executivul PNL a prezentat noul program de relansare a economiei. Premierul sustine ca liderii opozanti bat campii si ca nu le-a trecut prin cap masurile economice.

Presedintele Klaus Iohannis, la receptia de la Ambasada SUA: Solidaritatea, raspunsul Romaniei la provocarile globale Premierul Ludovic Orban: Anumite forte politice boicotau sarbatorile nationale ale partenerilor nostri

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si premierul Ludovic Orban au participat, joi,la receptia oferita de Ambasada SUA la Bucuresti, organizata in contextul apropierii de Ziua Nationala a Statelor.

Premierul Ludovic Orban, despre planul de relansare economica: Vom urma un model bazat pe investitii, digitalizare, inovare, competitivitate, export si transfer tehnologic (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban prezinta miercuri, alaturi de presedintele Klaus Iohannis, planul national de investitii si relansare economica Recladim Romania. Adunity_98749 Principalele.

Premierul Ludovic Orban, despre planul de relansare economica: Vom urma un model bazat pe investitii, digitalizare, inovare, competitivitate, export si transfer tehnologic (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a prezentat, alaturi de presedintele Klaus Iohannis si o serie de ministri PNL, planul national de investitii si relansare economica Recladim Romania, ocazie cu care.

Ludovic Orban: Adversarii nostri au dus o campanie mizerabila! Ce s-a intamplat inainte de Evaluarea Nationala

Premierul Ludovic Orban a spus miercuri, la Palatul Victoria, ca adversarii politici au dus o campanie mizerabila de informatii false despre examenele elevilor. S-a incercat chiar sa fie instigati parintii sa nu isi lase copiii sa vina examene, a acuzat premierul.

Premierul Ludovic Orban prezinta miercuri, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis, Planul national de investitii si de relansare economica

Premierul Ludovic Orban prezinta miercuri, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis, Planul national de investitii si de relansare economica. Evenimentul este programat de la ora 18:00, la Clubul Diplomatic.

Premierul Ludovic Orban, in vizita pe santierul drumului expres Craiova-Pitesti. Lucrarea este in intarziere pe tronsonul 1

Premierul Ludovic Orban si-a inceput marti, 30 iunie 2020, vizita de lucru programata in judetul Olt cu o intalnire cu reprezentantul constructorului tronsonului 1 al drumului expres Craiova-Pitesti. Vizita va continua cu o oprire si pe tronsonul 2 al obiectivului si se va incheia la societatea slatineana ALRO.

Noi scene socante cu premierul Ludovic Orban. in ce ipostaza a fost acesta surprins, din nou

Noi imagini socante cu premierul Ludovic Orban. Acesta a fost filmat intrand intr-o incapere unde sunt si o multime de cetateni fara masca. Saluta, strangand mana celor aflati acolo si ia in deradere chestiunea privind numarul participantilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )