Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ludovic Orban, catre tinerii PNL: Sa stiti ca nu imi vopsesc parul. Multi din adversari ma ataca ca imi vopsesc parul

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban, catre tinerii PNL: Sa stiti ca nu imi vopsesc parul. Multi din adversari ma ataca ca imi vopsesc parul

Liderul PNL Ludovic Orban le-a transmis tinerilor liberali in discursul rostit la Gala TNL, ca, desi multi adversari il ataca acuzandu-l ca isi vopseste parul, nu este asa. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, catre tinerii liberali: Sa stiti ca nu imi vopsesc parul

Presedintele PNL, Ludovic Orban, le-a spus tinerilor liberali, ca, desi multi adversari il acuza ca-si vopseste parul, nu este asa. Asa mi-a ramas parul, iar parul meu arata de fapt sufletul meu. intotdeauna am avut un curaj nebun, a spus presedintele liberal, potrivit Mediafax.

Ludovic Orban anunta ca PNL intentioneaza sa depuna motiune de cenzura dupa europarlamentare

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat vineri ca liberalii intentioneaza sa depuna motiune de cenzura impotriva guvernului PSD-ALDE dupa alegerile pentru Parlamentul European, aratand ca principala miza a partidului este castigarea scrutinului astfel incat raportul de forte sa se schimbe si sa favorizeze daramarea actualului executiv.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE ALEGERILE EUROPARLAMENTARE: Fiecare filiala PNL va avea obiectiv procentual si numeric

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, la Bacau, in cadrul unei conferinte de presa, ca va purta discutii cu fiecare presedinte a filialelor judetene PNL pentru a stabili obiectivele pentru alegerile europarlamentare.

Ludovic Orban: Noi, ca PPE, am inceput sa facem curat in formatiunea noastra la nivel european. Asteptam ca ALDE si PES sa faca acelasi lucru

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa la Sibiu, ca PPE a inceput sa faca curat in formatiunea politica la nivel european si a spus ca PNL asteptam sa faca si alte formatiuni acelasi lucru, adica ALDE si PES, cu partidele din Romania.

Scandal politic pe tema legalizarii cannabisului. Ludovic Orban: Au pierdut orice legatura cu realitatea. Se comporta ca si cum ar fi consumatori

Razboi politic pe tema legalizarii cannabisului in scop medicinal. Liderii PNL si cei ai UDMR au criticat anuntul facut ieri de ministrul Finantelor in acest sens. Presedintele PNL, Ludovic Orban, i-a.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE ALEGERILE EUROPARLAMENTARE: Daca PSD pierde, poate fi un moment propice pentru o motiune de cenzura

PNL va depune o motiune de cenzura impotriva guvernului cand va considera ca exista sanse pentru a obtine si voturi din afara opozitiei, a declarat, astazi, la Bacau, presedintele partidului, Ludovic Orban.

inca un pas spre Referendumul pe Justitie. Surse: Iohannis a discutat cu Ludovic Orban despre strategia electorala

Presedintele Klaus Iohannis si liderul PNL Ludovic Orban au stabilit, marti, la Cotroceni, strategia electorala pentru referendumul pe Justitie, sustin surse politice pentru Adevarul. Iohannis si Orban se vor intalni din nou saptamana viitoare pentru a discuta, concret, despre intrebarea de pe buletinul de vot.

inca un pas spre Referendumul pe Justitie. Surse: Iohannis a stabilit cu Ludovic Orban strategia electorala

Presedintele Klaus Iohannis si liderul PNL Ludovic Orban au stabilit, marti, la Cotroceni, strategia electorala pentru referendumul pe Justitie, sustin surse politice pentru Adevarul. Iohannis si Orban se vor intalni din nou saptamana viitoare pentru a discuta, concret, despre intrebarea de pe buletinul de vot.

Klaus Iohannis si Ludovic Orban - premati la Gala Premiilor TNL

Presedintele Klaus Iohannis si liderul PNL, Ludovic Orban, s-au numarat printre cei premiati, ieri seara, la Gala Premiilor TNL Mircea Ionescu Quintus, eveniment ce a avut ca scop recunoasterea si promovarea activitatii tinerilor liberali din intreaga tara.

Ludovic Orban: Tot ce face PSD trage Romania in jos si creeaza premisele ca tara noastra sa fie pusa la colt in cadrul UE (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a i-a acuzat, sambata, pe social-democrati ca trag Romania in jos si ca intra in conflicte absurde cu institutiile si liderii UE, ceea ce ar putea avea drept consecinta punerea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )