Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: Companiile de stat trebuie listate la bursa

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban: Companiile de stat trebuie listate la bursa

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca toate companiile de stat trebuie listate la bursa, deoarece evaluarea companiei se face de catre piete, iar transparenta companiilor creste, dupa ce ministrul de Finante, Florin Citu, a anuntat ca CEC Bank va fi listat la BVB, potrivit Mediafax. continuă pe Adevărul

Orban: Companiile de stat trebuie listate la bursa. Sunt foarte multe avantaje (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat ca toate companiile de stat trebuie listate la bursa, deoarece asta ar aduce foarte multe avantaje. in opinia mea, companiile trebuie listate la bursa, pentru ca in.

Ludovic Orban, la Alba Iulia: Traiasca Romania Mare! Premierul asista la parada militara din orasul Unirii VIDEO

Sute de persoane au asistat duminica, pe esplanada Salii Unirii din Alba Iulia, la reconstituirea Marii Adunari Nationale si la momentul primirii soliilor din fostele cetati de scaun, la eveniment fiind prezent si premierul Ludovic Orban, alaturi de ministrul Economiei, Virgil Popescu, ministrul Agriculturii, Adrian Oros, europarlamentarii Mircea Hava si Rares Bogdan, transmite Agerpres.

DAN BARNA: M-am intalnit cu premierul Ludovic Orban, i-am reamintit conditiile puse la investirea Guvernului

Liderul USR Dan Barna anunta, intr-o postare pe Facebook, ca s-a intalnit cu premierul Ludovic Orban si ca, alaturi de Dacian Ciolos, i-a reamintit conditiile puse la investirea Guvernului, printre care alegeri in doua tururi pentru primari, anularea recursului compensatoriu, desfiintarea Sectiei speciale.

LUDOVIC ORBAN DESPRE MODIFICARILE IN DOMENIUL JUSTITIEI: Este fundamental ca aceste modificari sa treaca cu orice risc

Premierul Ludovic Orban spune ca modificarile pe care Guvernul vrea sa se le aduca in domeniul justitiei prin asumarea raspunderii sunt necesare pentru ca, altfel, activitatea instantelor ar urma sa fie paralizata.

LUDOVIC ORBAN: Sarbatorim in acest an Ziua Nationala a Romaniei cu implinirea faptului ca am reusit sa lasam in urma, prin vot, ceea ce a franat progresul pe care ni l-am dorit dupa caderea comunismului

Premierul Ludovic Orban a transmis duminica un mesaj de Ziua Nationala, in care afirma ca azi nu doar Ziua Nationala ci si schimbarea pe care tara noastra o dorea inca de la caderea regimului comunist.

Ludovic Orban, invitat la Chisinau de catre premierul Ion Chicu

Premierul Ion Chicu l-a felicitat pe omologul sau roman, Ludovic Orban, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, urandu-i cele mai cordiale felicitari si urari de sanatate, pace si prosperitate, transmite IPN.

Ludovic Orban, mesaj de ultima ora pentru romani

Premierul Ludovic Orban afirma, intr-un mesaj transmis cu prilejul Zilei Nationale, ca la o distanta de 101 ani de la Marea Unire avem acum sansa sa schimbam lucrurile in bine, sa traim intr-o tara.

LUDOVIC ORBAN: Am cerut acordul BPN al PNL pentru angajarea raspunderii Guvernului pe doua teme importante

Prim-ministrul Ludovic Orban a cerut, luni, acordul Biroului Politic National al PNL pentru angajarea raspunderii Guvernului pentru prorogarea termenelor de intrare in vigoare a unor prevederi din domeniul Justitiei, precum si pentru modificarea OUG 114.

Fostul sef al Politiei Romane, suspendat de Carmen Dan, a fost numit secretar de stat in MAI de Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban l-a numit secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne pe Bogdan Despescu, fost sef al Poltiei Romane, eliberat din functie la inceputul lui 2018 de Carmen Dan in urma izbucnirii unui scandal al unui politist acuzat de agresiune sexuala.

Ludovic Orban, in Parlament: Diaspora, a cincea parte dintre cei care isi exercita dreptul de vot, nu trebuie sa devina o TRAGEDIE a Romaniei

Premierul Ludovic Orban a declarat luni, la sedinta solemna a Parlamentului pentru celebrarea Zilei Nationale, romanii din diaspora nu trebuie sa devina o tragedie a Romaniei si ca acest lucru nu se va.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )