Libnet.ro
UNICEF

06:31

Ludovic Orban: Cred ca peste 80% din deciziile de adjudecare in procedurile de licitatie sunt contestate fara motiv. O sa incercam sa gasim o solutie ca sa descurajam contestatiile neintemeiate (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Cred ca peste 80% din deciziile de adjudecare in procedurile de licitatie sunt contestate fara motiv. O sa incercam sa gasim o solutie ca sa descurajam contestatiile neintemeiate (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a sustinut o serie de declaratii de presa, vineri, la Ministerul Transporturilor, in contextul participarii sale la semnarea contractului pentru modernizarea liniei de cale ferata. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre sustinerea venita din partea lui Nicusor Dan: Optiunea lui e dictata de obiectivele din programul lui de guvernare locala. Stie foarte clar ca are un partener in guvernul pe care il conduc

Premierul Ludovic Orban a vorbit joi seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician despre faptul ca primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, si-a anuntat in mod public sustinerea pentru PNL in.

Ludovic Orban, despre problema incalzirii din Bucuresti: Am anuntat o investitie de 370 de milioane, in cele trei CET-uri, pentru a creste randamentul la producere

Ludovic Orban a prezentat, miercuri seara problema incalzirii din Bucuresti si solutiile pe care actualul Guvern, alaturi de primarul Nicusor Dan le propun, dar si masurile luate pana acum. Colaborarea.

Ludovic Orban, despre numarul locurilor din ATI: Maine dimineata merg la primul spital privat care intra in circuitul COVID Serviciile vor fi decontate cum sunt si serviciile pentru spitalele publice

In cursul serii de miercuri, premierul a discutat si despre paturi de ATI disponibile pentru pacientii cu COVID-19, dar si suplimentarea acestora in tara si in special in Capitala: Avem 1. 260 de romani.

KLAUS IOHANNIS: Se pare ca peste 80% din persoanele din zona medicala doresc sa se vaccineze anti-COVID

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca intentia de vaccinare impotriva noului coronavirus este la un grad foarte mare in randul personalului din zona medicala.

Ludovic Orban, pentru presa spaniola: Daca luam acum deciziile corecte, Romania, Spania si intreaga Europa vor iesi mai puternice din aceasta pandemie

Premierul Ludovic Orban a scris, intr-un articol pentru presa spaniola, despre lunga si trainica prietenie dintre Romania si Spania. Seful Guvernului roman a punctat faptul ca Spania a fost un aliat-cheie a.

LUDOVIC ORBAN: Ma voi vaccina, cu respectarea prioritatilor din strategia de vaccinare

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi ca se va vaccina impotriva infectarii cu noul coronavirus in functie de prioritatile stabilite in strategia de vaccinare, care va fi data publicitatii dupa sedinta de guvern.

LUDOVIC ORBAN: in localitatile carantinate, cetatenii se vor putea deplasa sa isi exercite dreptul de vot

In localitatile carantinate, cetatenii se vor putea deplasa sa isi exercite dreptul de vot, a declarat astazi premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE PROBLEMELE DE PE TRONSONUL DE AUTOSTRADA A7: E o defectiune la un rost care va fi remediata in cel mai scurt timp

Premierul Ludovic Orban a afirmat, astazi, ca problemele de pe Tronsonul de autostrada A7 sunt cauzate de o defectiune la un rost, problemele urmand a fi remediate in cel mai scurt timp.

LUDOVIC ORBAN: in localitatile carantinate se va putea merge la vot fara declaratii

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi seara, ca in localitatile aflate in carantina se va putea merge la vot, duminica, fara declaratii pe proprie raspundere privind deplasarea.

LUDOVIC ORBAN: Dupa trei ani, am reusit sa impiedicam PSD sa faca rau Romaniei si romanilor

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, astazi, ca in urma cu patru ani PSD aproape a reusit sa captureze Romania , din cauza faptului ca multi au crezut ca nu e important sa vina la vot, iar presedintele Klaus Iohannis, PNL si fortele democratice au reusit sa impiedice acest partid sa faca rau romanilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )