Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ludovic Orban a dat-o afara pe Sevil Shhaideh din functia pe care o ocupa la Palatul Victoria

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban a dat-o afara pe Sevil Shhaideh din functia pe care o ocupa la Palatul Victoria

Premierul Ludovic Orban a eliberat-o pe Sevil Shhaideh din functia de consilier de stat in cadrul Cancelariei prim-ministrului, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial, transmite Mediafax. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban a descoperit-o abia dupa o luna pe preferata lui Dragnea in Guvern si a dat-o afara

Premierul Ludovic Orban a eliberat-o pe Sevil Shhaideh din functia de consilier de stat in cadrul Cancelariei prim-ministrului, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial, la mai bine de o luna dupa ce.

Ludovic Orban a concediat-o pe Sevil Shhaideh

Ludovic Orban a eliberat-o pe Sevil Shhaideh din functia de consilier de stat in cadrul Cancelariei prim-ministrului, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial, transmite Mediafax.

Ludovic Orban continua depesedizarea institutiilor: Sevil Shhaideh, eliberata din functia de consilier de stat in cadrul Cancelariei prim-ministrului

Sevil Shhaideh a fost eliberata din functia de consilier de stat in cadrul Cancelariei prim-ministrului, printr-o decizie luata de prim-ministrul Ludovic Orban, informeaza Profit. ro. Shhaideh a fost prima.

Legea care ar putea sa il coste functia pe Ludovic Orban. Criza care ar putea declansa anticipate

Ludovic Orban are parte de emotii uriase. Acesta risca sa-si piarda proaspata postura de premier al Romaniei din cauza unei legi. Ce decizie care ar putea fi luata de prim-ministru ar putea declansa anticipate? Ludovic Orban risca sa-si piarda functia Perioada de foc pentru Guvernul Orban! Surse parlamentare sustin ca Guvernul care este acum la .

Fosta iubita a lui Fuego a fost fotografiata alaturi de Ludovic Orban. Ce spune Ana Maria despre cariera ei in politica

Fosta iubita a lui Fuego a vorbit despre cariera ei in politica, dupa ce a fost fotografiata alaturi de Ludovic Orban. Ana Maria sustine ca oamenii nu trebuie sa fuga de politica, intrucat aceasta le influenteaza viata de zi cu zi. Fosta iubita a lui Fuego a fost fotografiata alaturi de Ludovic Orban Relatia mea .

Legea pe care pensionarii o asteapta cu sufletul la gura. Ce a anuntat Ludovic Orban

Premierul Romaniei a facut un nou anunt cu privire la legea care ar urma sa rezolve inechitati in legislatia cu privire la domeniul pensiilor. Ludovic Orban a declarat ca pregateste o lege in acest sens si a precizat ca ministrul Muncii construieste o echipa care sa evalueze toate lucrurile anormale care exista in legislatie. Ludovic .

Sedinta de Guvern, 6 decembrie 2019. Ce le-a cerut Ludovic Orban tuturor ministrilor din cabinetul sau

Primul ministru al Romaniei a avut o cerinta cat se poate de importanta, pe care le-a adresat-o ministrilor din cabinetul sau, in sedinta de guvern de vineri, pe 6 decembrie 2019. Ludovic Orban a facut si o serie de declaratii in acest sens, fiind o intalnire oficiala a celui mai nou Executiv marcata printr-o discutie .

Ludovic Orban cere ministrilor atentie cu cheltuielile pe final de an

Ludovic Orban i-a avertizatpe ministri sa fie atenti cu cheltuielile la sfarsit de an, pentru a nu avea un deficit bugetar mai mare decat cel programat. Orban le-a cerut ministrilor sa fie.

LUDOVIC ORBAN: Modificarea OUG 114 pe 2018 si prorogarea unor termene pe legile Justitiei vor fi incluse in asumarea raspunderii guvernamentale

Premierul Ludovic Orban a anuntat, la inceputul sedintei de guvern, ca acesta isi va asuma raspunderea pe doua pachete de legi. Primul vizeaza modificari ale legilor justitiei, legea plafoanelor necesara pentru bugetul pe 2020 si ordionanta privind transportul elevilor. A doua angajare de raspundere va viza abrogarea prevederilor catastrofalei OUG 114, a precizat premierul.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul isi va asuma raspunderea pe doua pachete de legi

Premierul Ludovic Orban a anuntat, in sedinta de Guvern, ca executivul isi va asuma raspunderea pe doua pachete de legi. Primul include prorogarea unor termene prevazute in legile justitiei, legea plafoanelor bugetare si abrogarea ordonantei 51, pentru a permite decontarea transportului elevilor. Va urma apoi asumarea raspunderii pe abrogarea unor prevederi din OUG 114, cunoscuta si ca ordonanta lacomiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )