Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban demasca PSD-ul lui Liviu Dragnea: Continua fraudarea fondurilor UE si BLOCHEAZA aderarea la Schengen

B1 B1,
Ludovic Orban demasca PSD-ul lui Liviu Dragnea: Continua fraudarea fondurilor UE si BLOCHEAZA aderarea la Schengen

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca, prin masurile pe care le ia in Justitie, PSD vrea mentinerea MCV. Liderul liberalilor considera ca, in contextul votului din Parlamentul European in cazul. continuă pe B1

Ludovic Orban: PSD a eliberat peste 11.000 de detinuti periculosi. Cerem ABROGAREA acestei legi (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, cere luarea unor masuri rapide si drastice impotriva legii recursului compensatoriu. Orban a declarat ca PNL nu va astepta sa se intoarca Dragnea si Tariceanu din concediu,.

LUDOVIC ORBAN DESPRE MENTINEREA MCV: PSD vrea sa continue fraudarea fondurilor UE

Presedintele PNL, Ludovic Orban, considera ca, in contextul votului din Parlamentul European in cazul mecanismului privind functionarea statului de drept, PSD arata ca vrea sa mentina MCV, sa continue fraudarea fondurilor UE si sa blocheze aderarea la Schengen.

Klaus Iohannis s-a intalnit cu liderii PNL la Vila Lac 2. Ce a discutat presedintele cu Ludovic Orban

Klaus Iohannis s-a intalnit, joi, cu liderii PNL la Vila Lac 2. Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat pentru Hotnews ca discutiile au vizat agenda europeana, in contextul presedintiei Consliului UE si.

Ludovic Orban: Cerem abrogarea de urgenta a ordonantei privind taxa pe lacomie

PNL solicita abrogarea OUG 114/2018 privind masurile fiscale, a anuntat miercuri liderul liberalilor, Ludovic Orban, care a adaugat ca respingerea legii va putea fi posibila in cadrul sesiunii extraordinare parlamentare, transmite Mediafax.

Ludovic Orban: Legea recursului compensatoriu trebuie amendata sau abrogata.Solicit convocarea Parlamentului in sesiune extraordinara

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a solicitat, miercuri, convocarea unei sesiuni extraordinare de urgenta a Parlamentului in care sa se discute despre amendarea sau abrogarea legii recursului compensatoriu.

Ludovic Orban: Este revoltatoare presiunea politica impotriva postului Realitatea TV. in spatele deciziei se afla coalitia PSD-ALDE-UDMR

Decizia CNA de sanctionare a postului Realitatea TV cu suspendarea emisiei este una vadit politica, sustine liderul PNL Ludovic Orban. CNA a suspendat temporar emisia Realitatea TV. Sanctiunea vine pe fondul modului in care a fost reflectat mitingul Diasporei din 10 august, care s-a soldat cu violente.

LIVIU DRAGNEA: Cultura, o marturie a spiritului si traditiilor romanesti

Liderul PSD, Liviu Dragnea, defineste cultura, in mesajul de Ziua Culturii Romane, drept o marturie a spiritului, valorilor si traditiilor romanesti, care se imbogateste cu fiecare voce care isi gaseste ecou in sufletele noastre.

Ioan Rus il dinamiteaza pe Liviu Dragnea: Se alege praful de PSD! El PLATESTE bani grei ca sa ascunda realitatea!

Fostul ministru PSD Ioan Rus anunta prabusirea PSD. Acesta este de parere ca cel mai mare partid din Romania pierde electorat din cauzalui Liviu Dragnea si a gravelor incapacitati.

Liviu Dragnea posteaza din Maldive o imagine de la Muzeul Satului, de Ziua Culturii Nationale. Val de reactii pe Facebook: Pentru tine, cultura de porumb, poate. Spune sincer, Viorica ti-a inspirat postarea aceasta (FOTO)

Liviu Dragnea a publicat un mesaj pe Facebook, marti, de Ziua Culturii Nationale. Plecat intr-o vacanta exotica in Insulele Maldive inca de la inceputul anului, liderul PSD a vrut sa marcheze aceasta zi,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )