Libnet.ro
UNICEF

21:30

LUDOVIC ORBAN: Democratia a invins in Republica Moldova

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Democratia a invins in Republica Moldova

Presedintele PNL, Ludovic Orban, afirma ca democratia a invins in Republica Moldova, precizand ca demisia Guvernului Filip, desi a venit cu intarziere, reprezinta un gest de normalitate deoarece isi pierduse orice urma de legitimitate si cramponarea de putere nu ar fi facut altceva decat sa arunce Republica Molova in haos si conflict. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis, scrisoare catre Juncker si Tusk pentru gasirea in regim de urgenta a unei solutii pentru criza din Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a transmis miercuri o scrisoare catre presedintele Consiliului European, Donald Tusk si presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cu privire la situatia din Republica Moldova. in textul scrisorii, seful de la Cotroceni le cere celor doi gasirea in regim de urgenta a unei solutii pentru rezolvarea crizei din Republica Moldova.

Klaus Iohannis saluta ultimele evolutii in situatia politica din Republica Moldova

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, saluta ultimele evolutii, din cursul zilei de astazi, in situatia politica din Republica Moldova, care sunt de natura sa contribuie la iesirea din criza si la o.

Klaus Iohannis, scrisoare pentru liderii europeni cu privire la situatia din Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, o scrisoare presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, si presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cu privire la situatia din Republica Moldova,.

Iohannis, scrisoare cu privire la situatia din Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, o scrisoare presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, si presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cu privire la situatia din Republica Moldova, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Ludovic Orban despre situatia din Rep. Moldova: Guvernul Filip isi pierduse orice urma de legitimitate

Demisia Guvernului Filip reprezinta un gest de normalitate, iar Maia Sandu si Andrei Nastase sunt garantia respectarii drumului european al Republicii Moldova, a afirmat presedintele PNL, Ludovic Orban, vineri, in.

Ludovic Orban: Maia Sandu si Andrei Nastase sunt garantia respectarii drumului european al Republicii Moldova

Demisia Guvernului Filip reprezinta un gest de normalitate, iar Maia Sandu si Andrei Nastase sunt garantia respectarii drumului european al Republicii Moldova, a afirmat presedintele PNL, Ludovic Orban, vineri, in.

LUDOVIC ORBAN, PNL: Sansele motiunii de cenzura, mai mari

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, ieri, ca sansele motiunii de cenzura sunt mai mari decat la celelalte motiuni de dupa decembrie 2016, sustinand ca, pana in acest moment, se poate baza pe 214-215 voturi, nu foarte departe de cele 233 necesare pentru a trece motiunea, iar negocierile individuale vor continua pana in ultima zi.

E scandal in PNL. Rares Bogdan il ataca dur pe Ludovic Orban

E scandal in PNL. Rares Bogdan il ataca dur pe Ludovic Orban dupa ce presedintele liberalilor a decis sa mearga singur la Cotroceni. Noul europarlamentar se simte nedreptatit. Joi, Orban a semnat acordul.

Ludovic Orban despre atragerea ALDE la motiune: Stiti ce poveste au bagat? Nu venim acuma cu voi, venim in toamna (VIDEO)

Au avut loc discutii cu unii parlamentari ai ALDE care sunt jenati de asocierea cu PSD, darcare au spus ca vor sustine PNL de abia in toamna, a declarat presedintele PNL, Ludovic Orban, in cadrul editiei.

LUDOVIC ORBAN: Obiectivul nostru e sa depunem motiunea cat mai repede

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului ar putea fi depusa maine la Parlament, conform Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )