Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ludovic Orban a descoperit-o abia dupa o luna pe preferata lui Dragnea in Guvern si a dat-o afara

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban a descoperit-o abia dupa o luna pe preferata lui Dragnea in Guvern si a dat-o afara

Premierul Ludovic Orban a eliberat-o pe Sevil Shhaideh din functia de consilier de stat in cadrul Cancelariei prim-ministrului, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial, la mai bine de o luna dupa ce. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: in cei 30 de ani de cariera, am trait strict din indemnizatia pe care am primit-o pentru functiile publice pe care le-am detinut

Premierul Ludovic Orban a declarat, dupa intalnirea cu Iohannis, de la Palatul Cotroceni, ca este un om simplu si are cheltuieli ca toti ceilalti. Premierul a amai spus ca in cariera lui de 30 de ani a trait st.

Ludovic Orban, ironizat dupa ce si-a publicat declaratia de avere. Razboiul declaratiilor intre PNL si PSD

Filiala PSD Cluj l-a ironizat pe Ludovic Orban, dupa ce premierul Romaniei si-a publicat declaratia de avere din care reiese ca acesta a obtinut in 2018 venituri de aproximativ 3. 000 de lei pe luna. in apararea lui Orban a sarit un deputat PNL, care a spus ca premierul a reusit sa traiasca doar cu 3.

Ce cadou a primit Ludovic Orban de Mos Nicolae

Ludovic Orban a primit un cadou inedit de Mos Nicolae. Dupa ce s-a aflat ca premierula castigat in ultima vreme 3. 000 lei pe luna, bani din care si-au asigurat traiul zilnic atat el cat si sotia sa casnica,.

Cum a trait Ludovic Orban cu 3.000 de lei pe luna? Deputat PNL: Sotia sa e vegetariana de 20 de ani

Deputatul PNL Razvan Prisca a oferit o explicatie surpinzatoare pentru viata austera dusa de premierul Ludovic Orban: sotia sa e vegetariana, deci cheltuie mai putin pe hrana. Familia Orban a trait in ultimul an din 3. 000 de lei pe luna, arata declaratia de avere publicata de liderul PNL.

Cat de bogat e Ludovic Orban. Premierul a avut o leafa de doar 3.000 de lei pe luna anul trecut

Premierul Ludovic Orban detine, conform declaratiei de avere, o casa de vacanta in co-proprietate cu sotia, iar anul trecut a avut venituri nete de 37. 000 de lei din activitati de consultanta tehnica. Asadar, pana sa ajunga premier, Orban incasa lunar doar 3. 000 de lei pe luna.

Cum a trait Ludovic Orban cu 3.000 de lei pe luna. Explicatia unui deputat PNL

Deputatul PNL Razvan Prisca a oferit o explicatie surpinzatoare pentru viata austera dusa de premierul Ludovic Orban: sotia sa e vegetariana, deci cheltuie mai putin pe hrana. Familia Orban a trait in.

Cum explica Ludovic Orban ca a trait cu doar 3.100 de lei luna, alaturi de sotia sa: Sunt un om foarte modest

Premierul Ludovic Orban a oferit explicatiidespre cum a reusit sa traiasca, asa cum arata declaratia sa de avere, cu doar 3. 100 de lei lunar, alaturi de sotia sa, care este casnica si nu are niciun.

Ludovic Orban spune ca mandatul presedintelui ANI inceteaza in decembrie

Premierul Ludovic Orban spune ca exista riscul ca Agentia Nationala de Integritate ANI) sa ramana fara conducere, intrucat mandatul presedintelui institutiei expira in aceasta luna si nu este ales Consiliul National de Integritate care sa desemneze o noua conducere. El afirma ca se analizeaza mai multe posibilitati de rezolvare a situatiei.

Fosta iubita a lui Fuego a fost fotografiata alaturi de Ludovic Orban. Ce spune Ana Maria despre cariera ei in politica

Fosta iubita a lui Fuego a vorbit despre cariera ei in politica, dupa ce a fost fotografiata alaturi de Ludovic Orban. Ana Maria sustine ca oamenii nu trebuie sa fuga de politica, intrucat aceasta le influenteaza viata de zi cu zi. Fosta iubita a lui Fuego a fost fotografiata alaturi de Ludovic Orban Relatia mea .

La o zi dupa ce s-a scris ca este sarac, declaratia de avere a premierului Ludovic Orban a disparut si a reaparut pe site

Administratorii site-ului Guvernului se joaca cu declaratia de avere a premierului Ludovic Orban. La nicio o zi dupa ce seful Guvernului si-a postat documentul, din care reiesea ca este sarac lipit pamantului,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )