Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, despre guvernanti: Acesti incompetenti si analfabeti functional trebuie sa plece acasa. Nu au facut altceva decat sa-si bata joc de Romania (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, despre guvernanti: Acesti incompetenti si analfabeti functional trebuie sa plece acasa. Nu au facut altceva decat sa-si bata joc de Romania (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca o restructurare a Guvernului nu este suficienta. in fapt, sustine liderul liberal, cei aflati la Putere sunt niste incompetenti si niste analfabeti. continuă pe B1

ORBAN, DESPRE SESIZAREA PRIVIND COMPLETURILE SPECIALIZATE PE CORUPTIE: CCR nu poate actiona in interesul unui singur om, Liviu Dragnea

Liderul PNL Ludovic Orban afirma, referindu-se la sesizarea vicepresedintelui Camerei Deputatilor Florin Iordache privind completurile specializate pe coruptie, ca CCR nu poate actiona in interesul unui singur om, Liviu Dragnea.

Ludovic Orban (PNL): Bugetele locale au fost jefuite sistematic de guvernele pilotate de Dragnea si Tariceanu. Mai mult de jumatate din primarii nu au resursele necesare nici pentru a-si asigura cheltuielile de subzistenta (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, acuza Guvernul PSD-ALDE ca a lasat administratiile locale fara bani, asa incat mai mult de jumatate din primarii nu mai au resursele necesare nici pentru a-si asigura.

Ludovic Orban (PNL): Dragnea si PSD se bat cu caramida in piept ca lupta impotriva dublului standard la alimente, dar au votat o directiva europeana care permite perpetuarea acestei practici (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, acuza PSD de ipocrizie, deoarece se lauda ca lupta impotriva dublului standard la produsele alimentare in Uniunea Europeana, dar, de fapt, social-democratii au votat in.

Ludovic Orban: S-au depus eforturi uriase pentru a ne impiedica sa ne prezentam candidatii in Alexandria. Ne-au transmis ca se va lasa cu violente

Liderul PNL, Ludovic Orban, a afirmat faptul ca autoritatile din Teleorman au incercat sa-i impiedice pe cei din PNL sa faca mitingul de sambata, fiind trasmis inclusiv mesajul ca s-ar putea lasa cu violente.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )