Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, despre mostenirea lasata de PSD: in fiecare zi mai descoperim cate o GAURA in buget

B1 B1,
Ludovic Orban, despre mostenirea lasata de PSD: in fiecare zi mai descoperim cate o GAURA in buget

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca zilnic descopera noi nereguli lasate de PSD in bugetul statului. Afirmatia sefului PNL a fost facuta la preluarea mandatului de ministru al Tineretului si. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre primul tur al prezidentialelor: Au fost niste alegeri fara probleme, bine organizate

Primul tur al alegerilor prezidentiale a fost unul fara probleme, bine organizat, a declarat luni premierul Ludovic Orban. Acesta s-a intalnit luni, la Palatul Victoria, cu reprezentantii Ministerului.

Ludovic Orban, despre situatia bugetului: in fiecare zi mai descoperim cate o gaura

Premierul Ludovic Orban a afirmat, marti, ca descopera in fiecare zi noi gauri in bugetul de stat si plati care nu au fost facute, desi erau necesare. El a precizat ca sunt rambursari de TVA de peste cinci miliarde de lei care au fost intarziate si concedii medicale neplatite de sase luni, transmite Mediafax.

Ludovic Orban, referitor la scrisoarea PSD pentru Iohannis cu privire la dezbatere: Vom lua o decizie si o vom anunta

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, referindu-se la invitatia la dezbateri lansata de liderul PSD, Viorica Dancila, catre actualul sef al statului, Klaus Iohannis, ca va fi luata o decizie,.

Ludovic Orban, despre demiterea guvernului de la Chisinau: Decizia ridica extrem de multe semne de intrebare. Vom privi cu extrem de mare atentie orice pas

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca demiterea guvernului de la Chisinau prin motiune de cenzura da nastere la multe semne de intrebare cu privire la evolutuiile politice de peste Prut. Seful.

Ludovic Orban, despre votul din Diaspora: E o reparatie morala (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a catalogat drept o reparatie morala dfaptul ca romanii din strainatate au reusit sa voteze in conditii bune la primul tur al alegerilor prezidentiale. Foarte multi.

Premierul Ludovic Orban: Atrag atentia tuturor managerilor de spitale sa aiba grija ca tuturor cetatenilor romani care sunt spitalizati sa li se permita dreptul de vot

Premierul Ludovic Orban a lansat, sambata, la sediul MAI, o solicitare catre managerii de spitaleo solicitare catre managerii de spitale sa transmita cereri de urna mobila pentru ca tuturor cetatenilor.

Orban, despre votul prin corespondenta: PSD s-a trezit sa conteste acum procedura. Ar fi trebuit sa faca legea mai clara

Ludovic Orban a acuzat PSD ca s-a trezit abia acum sa conteste faptul ca AEP a trimis romanilor din diaspora atat buletinul pentru turul I, cat si pe cel pentru turul II al alegerilor prezidentiale, precizand ca asa prevede legea iar social-democratii puteau sa o faca mult mai clara atunci cand au avut majoritatea parlamentara. El a adaugat insa ca este convins ca romanii stiu cum sa voteze si nu vor trimite ambele buletine la primul tur.

Olguta Vasilescu, despre noua guvernare: Ce se mai luau de balerinele PSD, cand noul trend e cu manechinii PNL

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, si-a spus parerea despre noul Executiv, la carma caruia se afla Ludovic Orban. Aceasta a transmis o critica la adresa noii guvernari, cu doar o zi inainte de alegerile prezidentiale. Mai mult, fostul ministru in guvernul PSD, le-a dezvaluit romanilor ce crede despre guvernul nou investit de Klaus .

Ludovic Orban l-a dat afara din Guvern pe omul lui Liviu Dragnea. Cine este Adrian Mladinoiu si ce servicii ii asigura fostului sef PSD

Premierul Ludovic Orban a semnat noi ordine de demitere din functie pentru mai multi social-democrati. Printre cei care au fost demisi de liderul PNL se afla Adrian Mladinoiu, secretar de stat in cadrul SSG. El a fost soferul si bodyguardul lui Liviu Dragnea. Ludovic Orban l-a dat afara din Guvern pe omul lui Liviu Dragnea .

Va amintiti de romanul cu placute anti-PSD? Decizia pe care a luat-o, dupa ce s-a intalnit cu Ludovic Orban

Va mai reamintiti de Razvan Stefanescu, romanul cu placute anti-PSD stabilit in Suedia care, in vara anului 2018, a starnit un imens caz prin fapta sa? Ce decizie a luat dupa ce s-a intalnit cu premierul Ludovic Orban? Razvan Stefanescu, romanul cu placutele anti-PSD in vara anului 2018, Razvan Stefanescu, un roman stabilit in Suedia, .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )