Libnet.ro
UNICEF

16:15

Ludovic Orban, despre OUG pe Legile Justitiei: E mult prea putin demisia lui Tudorel Toader. PSD-ALDE ne arunca la PERIFERIA EUROPEI (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, despre OUG pe Legile Justitiei: E mult prea putin demisia lui Tudorel Toader. PSD-ALDE ne arunca la PERIFERIA EUROPEI (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, ca demisia lui Tudorel Toader este prea putin fata de modificarile Legilor justitiei, care risca sa arunce Romania la periferia Europei. Am cerut. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre OUG pe legile justitiei: Lucram la o scrisoare de informare catre Comisia de la Venetia

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca formatiunea pe care o conduce va trimite Comisiei de la Venetia o scrisoare de informare pe tema ordonantei de urgenta privind legile justitiei. iN acelasi timp,.

Turcan, despre OUG pe legile justitiei: O smecherie prin care Tudorel Toader a desfiintat activitatea DNA / Dragnea si-a dat afara procurorul de caz din dosarul TelDrum

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, a scris miercuri peFacebookca prin adoptarea OUG care modifica legile justitiei, Tudorel Toader a desfiintat activitatea DNA, iar coruptii au deschis deja sampania, pentru ca zeci de procurori vor fi scosi din institutie, facand referire si la procurorul Alexandra Lancranjan care a instrumentat dosarul TelDrum.

Augustin Lazar, despre OUG pe legile Justitiei: A creat foarte multe probleme functionale pentru parchete, n special pentru DNA, inclusiv suspiciuni de neconstitutionalitate

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, la scurt timp dupa publicarea in Monitorul Oficial a Ordonantei de urgenta pentru modificarea legilor Justitiei, ca documentul a creat multe probleme functionale pentru parchete, dar mai ales pentru DNA. Lazar a mai spus ca sunt suspiciuni de constitutionalitate.

Augustin Lazar, despre OUG pe legile Justitiei: A creat foarte multe probleme functionale pentru parchete, n special pentru DNA. Studiem suspiciunile de neconstitutionalitate pentru a ne adresa Avocatului Poporului

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, la scurt timp dupa publicarea in Monitorul Oficial a Ordonantei de urgenta pentru modificarea legilor Justitiei, ca documentul a creat multe probleme functionale pentru parchete, dar mai ales pentru DNA. Lazar a mai spus ca sunt suspiciuni de constitutionalitate.

Efectele OUG pe Legile Justitiei: 40 de procurori, obligati sa paraseasca Parchetul General, DNA si DIICOT

Parchetul General sustine ca 40 de procurori urmeaza sa paraseasca Parchetul General, inclusiv Sectia parchetelor militare, DNA si DIICOT ca urmare a intrarii in vigoare a Ordonantei de Urgenta privind Legile Justitiei. Printre dosarele care vor avea de suferit imediat se numara dosarul Tel Drum in care este anchetat Liviu Dragnea, dar si dosarele Revolutia din 89 si Mitingul Diasporei.

Augustin Lazar, despre OUG pe legile Justitiei: A creat probleme functionale

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, marti, ca ordonanta de urgenta pe legile Justitiei a creat numeroase probleme functionale pentru parchete, in special pentru DNA, iar Ministerul Public analizeaza.

Catalin Predoiu, reactie vehementa dupa OUG pe legile justitiei: Tudorel Toader a inchis practic DNA, iar MCV devine un acronim pentru Marea Coruptie Vesela

Deputatul PNL Catalin Predoiu, fost ministru al Justitiei, reactioneaza dur dupa publicarea Ordonantei de Urgenta OUG) pe legile justitiei, promovata de Tudorel Toader. Liberalul sustine ca, prin aceasta.

Avocatul Poporului cere informatii suplimentare Guvernului si Ministerului Justitiei privind OUG pe legile justitiei

Avocatul Poporului cere informatii suplimentare Guvernului Romaniei si Ministerului Justitiei in legatura cu sesizarile de neconstitutionalitate privind OUG pe legile justitiei, invocand drept motiv complexitatea aspectelor sesizate in petitiile transmise de USR, PNL si Parchetul General.

Victor Ciorbea a plecat in concediu, in plin scandal legat de OUG pe Legile Justitiei

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, ar fi plecat in concediu de odihna, in plin scandal legat de Ordonanta de Urgenta care modifica Legile Justitiei, informeaza Realitatea TV. Avocatul Poporului este.

Augustin Lazar, dupa ce OUG pe legile justitiei a fost publicata in Monitorul Oficial: A creat numeroase probleme

Procurorul general Augustin Lazar sustine ca ordonanta de urgenta prin care sunt modificate legile justitiei si care a fost publicata, marti, in Monitorul Oficial, produce foarte multe.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )