Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ludovic Orban, despre protestul fara masti anuntat in Bucuresti: Ministerul de Interne este pregatit

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, despre protestul fara masti anuntat in Bucuresti: Ministerul de Interne este pregatit

Premierul Ludovic Orban a reactionat, astazi, la protestul fara masti anuntat pentru duminica, 12 iulie 2020, in Bucuresti. Sute de oameni au anuntat ca vor protesta impotriva purtarii mastii si a restrictiilor impuse de autoritati din cauza pandemiei de coronavirus. continuă pe Antena3

LUDOVIC ORBAN, DESPRE EVOLUTIA PANDEMIEI COVID-19: Suntem intr-un moment de cumpana; daca va fi nevoie vom lua orice masura se va impune

Guvernul nu doreste sa reintroduca nicio restrictie si nu doreste sa ia nicio masura care sa afecteze economia, a spus in urma cu cateva momente, premierul Ludovic Orban.

Ce spune Ludovic Orban despre deschiderea restaurantelor din 15 iulie: Sa imi fie iertat

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri ca desi a avut discutii cu reprezentantii HoReCa privind posibilitatea deschiderii restaurantelor, din cauza cresterii numarului de cazuri de COVID-19 o decizie in acest sens a fost amanata.

Orban, despre mitingul anuntat in Piata Victoriei: ii indemn pe oameni sa nu iasa la astfel de mitinguri, se pun in pericol

Premierul Ludovic Orban i-a indemnat pe romani sa nu participe la mitingul anuntat pe retelele de socializare pentru acest weekend in Piata Victoriei din Bucuresti, subliniind ca acestia se pun pe sine in pericol si se situeaza fatis impotriva unor reglementari legale.

Ludovic Orban: Cresterea numarului de cazuri trebuie sa ne puna in garda. Fiecare ministru sa ceara o mobilizare generala! Fara menajamente pentru cei care incalca legea si regulile de protectie sanitara (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat joi, in debutul sedintei de Guvern, ca autoritatile trebuie sa fie puse in garda de cresterea numarului de cazuri de infectare cu noul coronavirus si a cerut ministerelor im.

Ludovic Orban trage un semnal de alarma: Nu se respecta regulie! Este o epidemie fara precedent

Ludovic Orban vine cu declaratii de presa explozive pe fondul cresterii alarmante a numarului de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Premierul sustine ca numrau a crescut atat de mult din cauza nerespectarii regulilor institite.

Ludovic Orban trage un semnal de alarma: Nu se respecta regulile! Este o epidemie fara precedent

Ludovic Orban vine cu declaratii de presa explozive pe fondul cresterii alarmante a numarului de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Premierul sustine ca numrau a crescut atat de mult din cauza nerespectarii regulilor institite.

VIDEO Ludovic Orban a vizitat santiere din Tulcea. Ce a spus premierul despre investitiile pentru Dobrogea

Ludovic Orban, premierul Romaniei, a facut vineri, 10 iulie, o vizita in judetul Tulcea, judet condus, la nivel de Consiliu Judetean, de PSD. Premierul a mers sa vada comune conduse de liberali si obiective economice importante pentru Dobrogea si nu numai.

Cand se mai relaxeaza masurile de restrictie? Premierul Ludovic Orban da lamuriri in acest sens

Premierul Ludovic Orban a vorbit, in cadrul unei conferinte de presa, despre numarul urias de cazuri de coronavirus din ultimele zile, despre momentul deschiderii restaurantelor si despre posibilitatea aplicarii altor masuri de relaxare.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul a obtinut aprobarea CE pentru achizitia unor trenuri tehnologice destinate CFR Infrastructura

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, ca Guvernul a primit din partea Comisiei Europene acordul pentru achizitia unor trenuri tehnologice destinate pentru CFR Infrastructura, in vederea modernizarii caii ferate, potrivit Agerpres.

Ludovic Orban, atac la Parlament: Amanarea adoptarii legii privind carantina inseamna o crestere dramatica a risului de infectare

Premierul Ludovic Orban a anuntat, sambata, ca are un mesaj de revolta si indignare fata de amanarea dezbaterii de catre Senat a legii care sa puna la dispozitie autoritatilor instrumentele indispensalbile in lupta impotriva epidemiei. Amanarea inseamna o crestere dramatica a risului de infectare, a spus seful Guvernului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )