Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ludovic Orban, despre protestul fara masti din Piata Victoriei: A fost pregatit, s-a facut mobilizarea

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, despre protestul fara masti din Piata Victoriei: A fost pregatit, s-a facut mobilizarea

Premierul Ludovic Orban a declaratca protestul organizat in Piata Victoriei fata de masurile adoptate de Guvern a fost pregatit si ca s-a facut o mobilizare pentru organizarea acestuia. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, despre protestul fara masti anuntat in Bucuresti: Ministerul de Interne este pregatit

Premierul Ludovic Orban a reactionat, astazi, la protestul fara masti anuntat pentru duminica, 12 iulie 2020, in Bucuresti. Sute de oameni au anuntat ca vor protesta impotriva purtarii mastii si a restrictiilor impuse de autoritati din cauza pandemiei de coronavirus.

Ludovic Orban, despre deciziile CCR: Guvernul a fost lasat fara instrumente fundamentale in lupta cu criza COVID-19, pe perioada pandemiei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban sustine ca Guvernul a fost lasat de trei ori fara instrumente fundamentale de a ne lupta contra epidemiei de coronavirus, pe perioada crizei COVID-19. in direct pe B1 TV, duminica.

Ce spune Ludovic Orban despre deschiderea restaurantelor din 15 iulie: Sa imi fie iertat

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri ca desi a avut discutii cu reprezentantii HoReCa privind posibilitatea deschiderii restaurantelor, din cauza cresterii numarului de cazuri de COVID-19 o decizie in acest sens a fost amanata.

Ludovic Orban: Credeti ca mitingul din Piata Victoriei s-a nascut din senin? Exista un adevarat bombardament de informatii false, care se regaseste si in alte societati europene (VIDEO)

Ludovic Orban a sugerat ca mitingul din Piata Victoriei, la care s-au adunat sute de persoane pentru a protesta impotriva proiectului privind carantina si izolarea, a fost pregatit din timp si a marturisit ca nu.

LUDOVIC ORBAN: Problemele ROMATSA nu se rezolva cu pare nejustificate

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, la Tulcea, ca problemele din ROMATSA nu se rezolva prin parele nejustificate ale liderilor de sindicat.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban cere mobilizare generala din partea tuturor institutiilor: Exista semnificative nerespectari ale regulilor Ce masuri propune premierul in cazul cluburilor, teraselor si benzinariilor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a cerut mobilizare generala din partea tuturor institutiilor implicate in luptaa impotriva epidemiei de coronavirus si a celor cu atributii de control pentru a se asigura ca regulile.

Orban, despre mitingul anuntat in Piata Victoriei: ii indemn pe oameni sa nu iasa la astfel de mitinguri, se pun in pericol

Premierul Ludovic Orban i-a indemnat pe romani sa nu participe la mitingul anuntat pe retelele de socializare pentru acest weekend in Piata Victoriei din Bucuresti, subliniind ca acestia se pun pe sine in pericol si se situeaza fatis impotriva unor reglementari legale.

Protest in Piata Victoriei din Bucuresti. Sute de oameni, fara masti de protectie, manifesteaza impotriva legii carantinarii

Protest la Guvern fata de restrictiile impuse de Guvern. Aproximativ 200 - 300 de oameni au iesit in Piata Victoriei fara masti de protectie, manifestand impotriva legii carantinarii si izolarii. Oamenii striga Jos dictatura!.

Protest in Piata Victoriei din Bucuresti. Sute de oameni, fara masti de protectie, manifesteaza impotriva legii carantinarii

Protest in Piata Victoriei fata de restrictiile impuse de Guvern. Aproximativ 200 - 300 de oameni au iesit in Piata Victoriei fara masti de protectie, manifestand impotriva legii carantinarii si izolarii. Oamenii striga Jos dictatura!.

FOTO Protest fara masti de protectie in Piata Victoriei: Vrem eliberare, nu carantinare. Jandarmeria a dat amenzi de peste 16.000 de lei

Un protest la care participa persoane care reclama abuzuri ale autoritatilor in legatura gestionarea pandemiei de coronavirus a avut loc, duminica, in Piata Victoriei. Oamenii au protestat fata de dictatura sanitara si cei mai multi nu au purtat masti de protecie si nu au respectat distanta fizica. Participantii au cerut libertate si au strigat Hotii, Criminalii, dar si Vrem eliberare, nu carantinare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )