Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, despre redeschiderea restaurantelor: Va fi sedinta. Trebuie sa stabilim reglementarea!

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, despre redeschiderea restaurantelor: Va fi sedinta. Trebuie sa stabilim reglementarea!

Ludovic Orban sustine ca va vorbi cu ministrii Sanatatii, Economiei si Internelor, la care vor fi invitati si reprezentantii HoReCa, pentru a pregati deschiderea restaurantelor, insa a atras atentia ca acestea isi vor relua activitatea atunci cand vor permite conditiile epidemiologice. continuă pe Antena3

Orban, iritat de intrebarile despre redeschiderea restaurantelor: V-as ruga daca aveti intrebari legate de obiectivele de investitii

Premierul Ludovic Orban s-a aratat iritat cand a fost intrebat despre noua etapa de relaxare si redeschiderea restaurantelor care s-a intamplat in majoritatea tarilor UE. V-as ruga daca aveti intrebari legate de obiectivele de investitii, i-a raspuns premierul jurnalistului care i-a adresat o intrebare in acest sens.

Premierul Ludovic Orban, despre planul de relansare economica: Vom urma un model bazat pe investitii, digitalizare, inovare, competitivitate, export si transfer tehnologic (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban prezinta miercuri, alaturi de presedintele Klaus Iohannis, planul national de investitii si relansare economica Recladim Romania. Adunity_98749 Principalele.

Premierul Ludovic Orban, despre planul de relansare economica: Vom urma un model bazat pe investitii, digitalizare, inovare, competitivitate, export si transfer tehnologic (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a prezentat, alaturi de presedintele Klaus Iohannis si o serie de ministri PNL, planul national de investitii si relansare economica Recladim Romania, ocazie cu care.

LUDOVIC ORBAN: Planul de relansare economica, operationalizat in maximum o luna

Premierul Ludovic Orban s-a declarat multumit de forma Planului de Relansare Economica si Investitii si a spus, la inceputul sedintei de guvern ca acesta trebuie sa fie pus in practica, din punct de vedere normativ, in maximum 30 de zile.

Ludovic Orban: E momentul ca liderii politici sa iasa din mlastina demagogiei si populismului

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca liderii politici trebuie sa iasa din mlastina dema.

LIVE VIDEO Ludovic Orban:Ridicarea nivelului de viata pentru fiecare cetatean nu se poate baza decat pe investitii

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, la evenimentul la care Guvernul a prezentat planul de relansare economica, faptul ca dezvoltarea economica care trebuie sa duca la ridicarea nivelului de viata pentru fiecare cetatean nu se poate baza decat pe investitii.

VIDEO Ludovic Orban: Planul de relansare economica va schimba strategia de dezvoltare a Romaniei

Planul National de Investitii si Relansare Economica va schimba strategia de dezvoltare a Romaniei, va schimba viziunea asupra modului in care Romania trebuie sa se dezvolte si sa se modernizeze, a declarat miercuri premierul Ludovic Orban, la inceputul sedintei de Guvern. Acesta a cerut ministrilor ca pana la sfarsitul saptamanii sa fie elaborate actele normative necesare aplicarii planului si sa intre pe circuitul de avizare, astfel incat intr-o luna sa poata fi aprobate.

Ludovic Orban, anunt despre noile masuri de relaxare. Suntem precauti...

Premierul Ludovic Orban s-a declarat ingrijorat de faptul ca romanii nu mai respecta masurile de precautie impotriva coronavirusului. Potrivit acestuia, chiar daca la inceput cetatenii s-au conformat, incetul cu incetul s-a intrat intr-o devalmasie si nu s-a mai respectat nicio regula.

Ludovic Orban: Adversarii nostri au dus o campanie mizerabila! Ce s-a intamplat inainte de Evaluarea Nationala

Premierul Ludovic Orban a spus miercuri, la Palatul Victoria, ca adversarii politici au dus o campanie mizerabila de informatii false despre examenele elevilor. S-a incercat chiar sa fie instigati parintii sa nu isi lase copiii sa vina examene, a acuzat premierul.

Fostul sef al SIE, generalul Silviu Predoiu, acuzatii grave la adresa lui Ludovic Orban. Ce spune si despre pensiile speciale

Silviu Predoiu este general cu patru stele si unul dintre cei mai cunoscuti ofiteri ai SIE. Acesta a fost de mai multe ori director interimar al institutiei. A iesit la pensie in anul 2018 si de atunci s-a ocupat de consultanta. intr-o postare lunga pe facebook, acesta il acuza pe Ludovic Orban ca nu cred ca este nimic mai josnic decat sa subminezi, de la nivel de prim-ministru, increderea in comandanti si autoritatea functiei de comanda si sa induci clivaje intre diferitele categorii de militari, pe baza cuantumului salariului sau pensiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )