Libnet.ro
UNICEF

06:15

Ludovic Orban, despre o ruptura in PNL odata cu revenirea lui Vasile Blaga: Sub nicio forma

B1 B1,
Ludovic Orban, despre o ruptura in PNL odata cu revenirea lui Vasile Blaga: Sub nicio forma

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a respins, duminica, posibilitatea unei ruperi a ramure PDL din PNL odata cu revenirea lui Vasile Blaga pe scena politica. Sub nicio forma. Daca ati urmarit mesajul dat. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre rectificarea bugetara: Guvernul sa compenseze pierderile la bugetele locale, generate de revolutia fiscala

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sambata, ca liberalii au adresat Guvernului solicitarea ca la rectificarea bugetara sa compenseze pierderile suferite de bugetele locale in urma asa-zisei revolutii fiscale, informeaza Mediafax.

Ludovic Orban, referitor la o posibila ruptura in PNL dupa revenirea lui Blaga: Sub nicio forma

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa sustinuta la Ardud, ca nu se pune sub nicio formaproblema ruperii partidului dupa de Vasile Blaga a redevenit membru.

Ludovic Orban spune ca 'sub nicio forma' nu exista posibilitatea unei rupturi n interiorul PNL dupa revenirea lui Blaga

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa sustinuta la Ardud, ca nu se pune 'sub nicio forma' problema ruperii partidului dupa de Vasile Blaga a redevenit membru activ, relateaza Agerpres.

Ludovic Orban: Numai 35 % din populatie e racordata la reteaua de gaz; e una din marile probleme ale Romaniei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata, la Toplita, ca una dintre marile probleme pe care le are Romania este faptul ca doar 35% din populatia este racordata la reteaua de gaz, chiar daca tara noastra dispune de zacaminte insemnate,.

Ludovic Orban: Iohannis a facut tot ce era constitutional si legal

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, la Targoviste, ca Iohannis a facut tot ce era constitutional si legal atunci cand a decis sa promulge modificarile Legii 304/2004 privind organizarea judiciara.

Ludovic Orban nu exclude o posibila candidatura la europarlamentare: Sunt multi care mi-au cerut sa candidez

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi, la Braila, ca nu a luat inca o decizie referitoare la o eventuala candidatura a sa la alegerile europarlamentare, desi sunt multi cei care i-au cerut sa candideze, scrie Agerpres .

Vasile Blaga revine in forta in politica: Pica Ludovic Orban sau se rupe gruparea PDL din PNL?

Dupa ce a facut pasul in spate si disparut de pe scena publica odata cu dosarul penal pe care i l-a deschis DNA la finalul anului 2016, Vasile Blaga profita de faptul ca a fost achitat in prima instanta,.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )