Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, dupa ce Primaria Alexandria a interzis mitingul PNL din 20 aprilie: Nu cred ca putem fi opriti sa ne prezentam candidatii

B1 B1,
Ludovic Orban, dupa ce Primaria Alexandria a interzis mitingul PNL din 20 aprilie: Nu cred ca putem fi opriti sa ne prezentam candidatii

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a reactionat comentat, sambata, faptul ca autoritatile din Alexandria au interzis manifestatiile publice in fata Casei de Cultura, motivand ca in zona vor fi amplasati ie. continuă pe B1

Ludovic Orban, dupa consultarile cu Klaus Iohannis: PNL este alaturi de presedintele Romaniei si va sustine cu toata forta acest referendum

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, dupa discutiile cu Klaus Iohannis, ca partidul pe care il conduce va sustine cu toata forta referendumul anuntat de presedinte. Atacul infractorilor asupra.

Rares Bogdan, dupa ce Primaria Alexandria a interzis mitingul PNL din 20 aprilie: Daca pana acum a venit iepurasul, acum o sa vina lupul. Noi vom fi acolo si vom merge in mars (VIDEO)

Rares Bogdan, primul loc pe lista PNL din alegerile europarlamentare, a avut un mesaj foarte dur pentru liderii PSD din Teleorman dupa ce Primaria Alexandria a refuzat sa dea autorizatie pentru un miting PNL pe.

Ludovic Orban: Dupa referendum si dupa alegerile pentru Parlamentul European va urma o motiune de cenzura

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat sambata ca dupa alegerile europarlamentare se va incerca demiterea guvernului Dancila prin motiune de cenzura. Cu siguranta, dupa referendum si dupa.

Ludovic Orban, dupa consultarile de la Cotroceni: Nu este permisa emiterea de OUG prin care sa fie scapati de puscarie pe cei care au savarsit infractiuni de coruptie(VIDEO)

Liderul PNL Ludovic Orban, a declarat joi, la finalul consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis, ca trebuie se stopeze emiterea de Ordonante de Urgenta care urmaresc sa-i scape de puscarie pe cei care au.

Teleorman, insula rosie. Alexandria interzice mitingurile PNL ca sa fie loc pentru iepurasii de Paste

Consiliul Local Alexandria, orasul resedinta al judetului Teleorman, a interzis manifestatiile publice in fata Casei de Cultura a orasului. Decizia a fost luata vineri, 12 aprilie, intr-o sedinta extraordinara, convocata de primarul PSD Victor Dragusin. Propunerea ca mitingurile sa nu fie permise in respectiva zona ii apartine edilului. Reprezentantii PNL sustin ca graba nu e [] .

Ludovic Orban, anunt bomba dupa consultarile cu Klaus Iohannis

Partidul National Liberal va depune o motiune de cenzura dupa alegerile europarlamentare din luna mai, a anuntat, joi, presedintele PNL, Ludovic Orban. Acesta a declarat la un post de televiziune ca obiectivul.

Ludovic Orban: Nu ni se pare normal ca cei care locuiesc in Fetesti sa mai plateasca taxa de pod

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata, intr-o conferinta de presa, la Fetesti, ca liberalii considera ca cei care locuiesc in acest oras nu ar trebui sa plateasca taxa de.

Limbaj de birjar al vicepresedintelui ALDE Iasi la adresa liderului PNL Ludovic Orban: Du-te, ba, in p***a ma-tii!

Medicul iesean Razvan Constantinescu a avut o reactie publica suburbana la adresa presedintelui PNL, Ludovic Orban, despre care spune ca, in trecut, i-a fost oarecum amic.

Ludovic Orban, dezvaluiri din sondajele PNL: Prezenta la vot la europarlamentare va fi de aproximativ 50%. MAE va deschide si acum foarte putine sectii in Diaspora

Liderul PNL, Ludovic Orban, a prezentat sambata, la Fetesti, date din sondajele liberalilor cu privire la alegerile europarlamentare. El a afirmat ca prezenta la vot va fi de aproximativ 50% si a sustinut ca.

Ludovic Orban: Estimam o prezenta la vot de 50% la europarlamentare

Liderul liberal Ludovic Orban spune ca PNL estimeaza o prezenta la vot de 50% la alegerile europarlamentare si critica faptul ca Ministerul de Externe deschide putine sectii de vot in strainatate. El sustine ca cei mai multi dintre romanii din diaspora au plecat din cauza PSD si ar opta preponderent pentru PNL sau pentru partidele de opozitie, iar faptul ca nu vor putea vota ar vicia rezultatul scrutinului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )