Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ludovic Orban, dupa sedinta PNL: Fata de motiunea de cenzura, avem 10 voturi in plus pentru investirea Guvernului

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, dupa sedinta PNL: Fata de motiunea de cenzura, avem 10 voturi in plus pentru investirea Guvernului

Ludovic Orban s-a intalnit, in cadrul unei sedinte, la sediul PNL, dupa ce presedintele Iohannis l-a desemnat pentru functia de premier. PNL are foarte multi oameni competenti, cu experienta, cu un. continuă pe Antena3

Azi avem premier. Presedintele Klaus Iohannis il va desemna pe Ludovic Orban. Pe cate voturi se bazeaza PNL

Klaus Iohannis va discuta azi, la Cotroceni, cu Ludovic Orban PNL), Kelemen Hunor UDMR) si Dan Barna USR), ultima etapa a consultarilor pentru desemnarea noului premier. Favorit este Ludovic Orban. insa liderul PNL nu are deocamdata majoritate parlamentara: ALDE, UDMR, PMP si USR vor vota un guvern liberal cu anumite conditii, insa fara ProRomania Ludovic Orban nu poate ajunge la Palatul Victoria. Cheia e din nou la Victor Ponta.

CTP, prima reactie dupa ce Ludovic Orban a fost desemnat premier: Vorbe, vorbe, vorbe

Cristian Tudor Popescu a oferit prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat ca premier pe Ludovic Orban, iar liderul PNL a anuntat masurile pe care noul Guvern le va lua in perioada urmatoare. Gazetarul este de parere ca prioritatile anuntate de Orban sunt doar vorbe de inaltat zmeul. CTP l-a criticat pe Ludovic .

Ce salariu si ce bonusuri va avea Ludovic Orban ca Premier al Romaniei. Cati bani va castiga pe luna

Presedintele Klaus Iohannis a anutat numele noului premier desemnat al Romaniei, dupa ce Guvernul Dancila a picat. Dupa ce motiunea de cenzura, initiata de PNL, a trecut si Viorica Dancila nu se mai afla in functia de premier, se stie numele celui mai nou prim-ministru roman. Ludovic Orban este cel care va forma noul Guvern .

Orban: Din perspectiva PNL, lista guvernului e gata. incepem negocierile politice Ce liberali sunt trecuti pe ciorna cabinetului si independentii din functii cheie

Liberalii incep de miercuri negocierile pentru sustinerea noului guvern pentru care PNL are o schita care va fi pusa pe masa discutiilor alaturi de programul de guvernare. Premierul desemnat Ludovic Orban sustine ca in primul rand trebuie stabilit daca dintre partidele care au sustinut motiunea vrea vreunul sa-si asume guvernarea, cu ministri sau in esalonul doi, iar apoi se va trece la negocierile pe nume. Prioritatile noului guvern, anuntate de Ludovic OrbanUrmatorii pasi pe care trebuie sa-i faca Orban dupa desemnarea ca premierLudovic Orban este premierul desemnat de presedintele Iohannis.

Cum ar urma sa arate cabinetul condus de Ludovic Orban. Rares Bogdan si Raluca Turcan nu sunt pe lista PNL

Guvernul Vioricai Dancila a cazut joi, in urma motiunii de cenzura initiata de Opozitia PNL-USR-Pro Romania-ALDE. Cum ar urma sa arate cabinetul condus de Ludovic Orban? Rares Bogdan si Raluca Turcan nu sunt pe lista PNL. Cum ar urma sa arate cabinetul condul de Ludovic Orban? Guvernul Dancila, al patrulea Guvern din istoria post-decembrista demis .

PNL, discutii cu toate formatiunile politice si cu guvernatorul BNR. Ludovic Orban: Suntem departe de finalul negocierilor Ce strategie au liberalii pentru economia Romaniei (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a afirmat, luni, ca a purtat discutii cu toti liderii formatiunilor politice, care au fost alaturi de liberali in succesul motiunii de cenzura, precum si cu Mugur Isarescu,.

Ludovic Orban, prima declaratie in calitate de premier desemnat. Masura urgenta pe care o va lua noul Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat oficial desemnarea noului premier al Romaniei. Seful statului l-a numit in functie pe liderul PNL Ludovic Orban, care a preluat mandatul de la Viorica Dancila. Presedintele PSD a fost demis in urma adoptarii motiunii de cenzura in Parlament. Ludovic Orban a anuntat masurile care vor fi luate de noul Guvern .

Victor Ponta, sfat de strategie pentru Ludovic Orban: Sa stranga 233 de semnaturi de la parlamentari pana la investirea Guvernului

La scurt timp dupa ce Ludovic Orban a fost desemnat premier de presedintele Iohannis, Victor Ponta, liderul Pro Romania, i-a dat un sfat de strategie:asa cum a procedat spunand canu depune motiunea de.

Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri

Ludovic Orban a fost desemnat premier de presedintele Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri? Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis Guvernul Vioricai Dancila, al patrulea din istoria post-decembrista demis in urma motiunii de cenzura, va fi condus de o echipa a carei componenta a fost anticipata, in mare .

Lista completa a noului Guvern Ludovic Orban. Nume surpriza la ministere! Cu ce propuneri a mers la Klaus Iohannis

Lista completa a noului Guvern Ludovic Orban. Nume surpriza la ministere, cele maximum 16, comparativ cu 24 cate are Guvernul Dancila. Cu ce propuneri a mers la presedintele Klaus Iohannis? Lista completa a noului Guvern Ludovic Orban Guvernul Gancila, al patrulea din istoria post-decembrista demis in urma motiunii de cenzura, va fi condus de o .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2473 seconds )