Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ludovic Orban nu exclude o posibila candidatura la europarlamentare: Sunt multi care mi-au cerut sa candidez

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ludovic Orban nu exclude o posibila candidatura la europarlamentare: Sunt multi care mi-au cerut sa candidez

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi, la Braila, ca nu a luat inca o decizie referitoare la o eventuala candidatura a sa la alegerile europarlamentare, desi sunt multi cei care i-au cerut sa candideze, scrie Agerpres . continuă pe Wall-Street Ro

Ludovic Orban, intalnire cu Vasile Blaga si fosta aripa PDL-ista

Ludovic Orban s-a intalnit miercuri, la sediul partidului din Modrogan, atat cu fostul lider liberal Vasile Blaga, cat si cu liberalii din fosta aripa PDL-ista. Printre temele principale ale intalnirii ar fi sustinerea lui Orban pentru a ramane la sefia partidului, cat si stabilirea listelor pentru alegerile europarlamentare. Saptamana trecuta, presedintele PNL a avut o alta intalnire cu Vasile Blaga, la care s-a alaturat, insa, si Crin Atonescu.

Ludovic Orban, despre intalnirea fostilor lideri ai PDL:I-am salutat pe toti colegii mei de partid, am discutat

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a spus miercuri, in ceea ce priveste intalnirea din sediul fostilor lideri ai PDL, ca a fost de acord cu organizarea ei. Orban a spus ca a trecut si i-a salutat pe.

Ludovic Orban, mesaj transant pentru Crin Antonescu

Ludovic Orban confirma ca a cerut o intalnire cu fostii presedinti ai PNL, Vasile Blaga si Crin Antonescu. Anumite surse politice au spus ca cei 3 au discutat despre participarea lor la alegerile parlamentare,.

Lovitura: Blaga conduce PNL fara Ludovic Orban

Vasile Blaga, fost presedinte al PDL si fost co-presedinte al PNL, a declarat dupa sedinta pe care a avut-o miercuri la sediul din Modrogan ca desi Ludovic Orban a fost in sediu, nu a participat la.

Gabriela Firea, despre o posibila candidatura la europarlamentare sau prezidentiale

Gabriela Firea sustine ca isi va duce la bun sfarsit mandatul de la Primaria Generala, iar bilantul primilor doi ani de activitate, prezentat in ultimele zile prin materiale video, nu este un exercitiu de imagine, scrie Ziare. com .

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )