Libnet.ro
UNICEF

00:07

LUDOVIC ORBAN: Falimentul guvernarii PSD-ALDE este tot mai evident

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Falimentul guvernarii PSD-ALDE este tot mai evident

Liderul PNL, Ludovic Orban, sustine ca falimentul guvernarii PSD-ALDE este tot mai evident, iar premierul Viorica Dancila poate sa se laude ca ne-a adus pe primul loc in Europa in multe clasamente: cea mai mare inflatie, cel mai mare deficit bugetar, deficit comercial. inca vreo cateva astfel de clasari pe locul 1 si ne scot de tot din. clasament, spune Orban. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban: Falimentul guvernarii PSD-ALDE este tot mai evident

Liderul PNL, Ludovic Orban, sustine ca falimentul guvernarii PSD-ALDE este tot mai evident, iar premierul Viorica Dancila poate sa se laude ca ne-a adus pe primul loc in Europa in multe clasamente: cea mai mare inflatie, cel mai mare deficit bugetar, deficit comercial. inca vreo cateva astfel de clasari pe locul 1 si ne scot de tot din. clasament, spune Orban.

Ludovic Orban: Falimentul guvernarii PSD-ALDE este tot mai evident

Falimentul guvernarii PSD-ALDE este tot mai evident, sustine liderul PNL. Ludovic Orban considera ca premierul Viorica Dancila se poate lauda ca a adus Romania pe primul loc in diverse clasamente, precum cea ma.

Ludovic Orban, apel disperat catre USR-PLUS: Ar fi fost mai bine sanu isi depunacandidat la alegerile prezidentiale

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat ca ar fi mai bine ca alianta USR-PLUS sa nu isi puna candidat la prezidentiale fiindca in luptacu PSD se faramiteaza votul. E dreptul lor saisi.

Ludovic Orban: Decizia CCR este contrara vointei exprimate de cetateni la referendumul de pe 26 mai

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca decizia CCR privind respingerea initiativei legislative de revizuire a Constitutiei depusa de partidele din opozitie este surprinzatoare, in conditiile in care milioane de romani s-au exprimat in favoarea interzicerii amnistiei si gratierii pentru fapte de coruptie la referendumul de pe 26 mai, iar Curtea a validat referendumul.

LUDOVIC ORBAN: Tariceanu sa aiba grija de partiduletul lui

Presedintele PNL, Ludovic Orban, i-a transmis, joi, liderului ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, dupa ce acesta a cerut demisia lui Klaus Iohannis, sa aiba grija de partiduletul lui, afirmand ca Tariceanu ar trebui, mai bine, sa-si ceara singur demisia, daca s-a aflat printre semnatarii proiectului de revizuire a Constitutiei depus de PSD-ALDE.

Ludovic Orban, despre candidatul USR-PLUS la prezidentiale: Ar fi fost mai bine sa nu isi depuna candidat

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marti, ca ar fi fost mai bine daca Alianta USR PLUS nu si-ar desemna un candidat la alegerile prezidentiale, explicand ca in batalia cu PSD se faramiteaza.

Ludovic Orban: Ar fi fost mai bine ca USR-PLUS sa nu isi depuna candidat la prezidentiale

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca ar fi fost mai bine daca Alianta USR PLUS nu si-ar .

No Putin - No Russia. Tot mai multe voci cer schimbarea Constitutiei rusesti, dar totul pare sa fie un plan de a-l pastra pe Vladimir Putin la putere

Tot mai multe evenimente indica faptul ca Rusia se pregateste de o revizuire masiva a Constitutiei, premiera in ultimii 30 de ani, astfel incat sa-l mentina pe Vladimir Putin la Putere, avand in vedere.

Ludovic Orban, dupa ce CCR a respins Constitutiei pe interzicerea amnistiei si gratierii faptelor de coruptie: Decizia e contrara vointei poporulu

Curtea Constitutionala a respins joi ambele initiative legislative de revizuire a Constitutiei depuse de putere si de opozitie in urma referendumului din 26 mai. Judecatorii CCR au decis ca amnistia pentru.

Ludovic Orban, dupa ce CCR a respins revizuirea Constitutiei pe interzicerea amnistiei si gratierii faptelor de coruptie: Decizia e contrara vointei poporulu

Curtea Constitutionala a respins joi ambele initiative legislative de revizuire a Constitutiei depuse de putere si de opozitie in urma referendumului din 26 mai. Judecatorii CCR au decis ca amnistia pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )