Libnet.ro
UNICEF

07:16

Ludovic Orban, ironii la adresa PSD: Baietii astia nu au inteles ca nu mai sunt la Putere. Ar trebui sa se ascunda prin munti

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, ironii la adresa PSD: Baietii astia nu au inteles ca nu mai sunt la Putere. Ar trebui sa se ascunda prin munti

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat luni, cu privire la invitatiile la dezbateri lansate de fosti ministri social-democrati pentru actuali ministri, ca acestia nu au inteles ca nu mai sunt. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, despre PSD: Baietii astia nu au inteles ca nu mai sunt la putere.Ar trebui sa se ascunda prin munti si sa isi faca mea-culpa

Ludovic Orban ii taxeaza pe PSD-isti pentru tupeul de care dau dovada dupa ce au pierdut guvernarea. Premierul l-a ironizat pe fostul ministru al Dezvoltarii, Daniel Suciu, care l-a invitat la o dezbatere.

LUDOVIC ORBAN: Constatam ca PSD si-a pierdut complet uzul ratiunii

Premierul Ludovic Orban spune ca Partidul Social Democrat si-a pierdut uzul ratiunii si a devenit o sursa de minciuni, constatand ca singurele lucruri ramase la dispozitia social-democratilor pentru a mai castiga voturi sunt calomnia, manipularea si dezinformarea.

Marcel Ciolacu, mesaj dur la adresa lui Ludovic Orban: I-am dat sansa sa il schimbe pe Citu de la Finante!

Marcel Ciolacu, deputat PSD, a transmis un mesaj dur catre premierul Ludovic Orban. Acesta a afirmat faptul ca stiaca Florin Citu va fi un dezastru la Finante, dar Ludovic Orban a ignorat acest.

Ludovic Orban, mesaj pentru romani: Cine nu voteaza duminica, ii face un serviciu lui Dancila. Cine nu voteaza cu Iohannis, accepta stilul de a conduce a PSD (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat, luni, la finalul reuniunii Biroului Executiv al PNL,ca, potrivit unui sondaj de opinie realizat de partid, prezenta la vot pentru cel de-al doilea tur de scrutin va fi cel putin.

Premierul Ludovic Orban: PSD si-a batut joc de banii publici! Nu poate fi evitata depasirea tintei de deficit (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca PSD si-a batut joc de banii publici, iar evitarea depasirii tintei de deficit este imposibila. Indiferent cum i se spune, ca e deficit, ca e gaura, realitate.

Ce salarii nu se vor mai plati, potrivit premierului Ludovic Orban. in rest, platile se vor face la termen

Ludovic Orban a facut astazi ultimele anunturi cu privire la situatia salariilor despre care s-a tot vorbit zilele acestea. Plata salariilor a fost pusa la indoiala de mai multe fake news-uri transmise de PSD, prin intermediul sefei de campanie a Vioricai Dancila, Lia Olguta Vasilescu. Ea a atacat PNL, printr-o ironie in care ar fi .

Ludovic Orban: Am solicitat ministrului Finantelor sa ceara conducerii CEC destituirea directorului filialei Dolj

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a anuntat, luni, ca i-a solicitat ministrului Finantelor, Florin Citu, sa ceara conducerii CEC destituirea directorului filialei Dolj. PSD si-a pierdut complet.

Fostul sot al Andreei Berecleanu ar putea ramane fara job, din cauza lui Ludovic Orban. Ce se intampla cu Andrei Zaharescu

Momente grele pentru fostul sot al Andreei Berecleanu. Din pacate, acesta ar putea sa ramana fara locul de munca, din cauza lui Ludovic Orban. Ce se intampla cu tatal copiilor prezentatoarei? Fostul sot al Andreei Berecleanu ar putea ramane fara job Guvernul Orban ar putea sa-i cheme din nou pe Andrei Zaharescu s Catalin-Radu-Dancu in .

LUDOVIC ORBAN: La Congresul PPE sustinem candidatura lui Tusk la functia de presedinte si a lui Muresan la cea de vicepresedinte

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat luni ca liberalii ii sustin la Congresul Partidului Popular European PPE) pe Donald Tusk pentru functia de presedinte si pe Siegfried Muresan pentru functia de vicepresedinte.

LUDOVIC ORBAN: Obiectivul e sa finalizam cat mai rapid bugetul pe 2020

Premierul Ludovic Orban a declarat ca obiectivul Guvernului este sa finalizeze cat mai rapid proiectul de buget pe anul 2020, pentru a fi adoptat, daca este posibil, pana la sfarsitul acestui an, dar a subliniat ca sunt de recuperat intarzieri provocate de vechiul Executiv privind fazele de elaborare a acestuia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )