Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ludovic Orban: Maia Sandu si Andrei Nastase sunt garantia respectarii drumului european al Republicii Moldova

B1 B1,
 Ludovic Orban: Maia Sandu si Andrei Nastase sunt garantia respectarii drumului european al Republicii Moldova

Demisia Guvernului Filip reprezinta un gest de normalitate, iar Maia Sandu si Andrei Nastase sunt garantia respectarii drumului european al Republicii Moldova, a afirmat presedintele PNL, Ludovic Orban, vineri, in. continuă pe B1

Ce decizii a luat noua componenta a Consiliului Suprem de Securitate la care au participat Maia Sandu si Andrei Nastase

Igor Dodon a anuntat marti, 11 iunie, dupa sedinta Consiliului Suprem de Securitate CSS), la care au participat, in premiera, Maia Sandu, Andrei Nastase si Zinaida Greceanii, ca au fost abordare trei subiecte importante.

Ludovic Orban despre situatia din Rep. Moldova: Guvernul Filip isi pierduse orice urma de legitimitate

Demisia Guvernului Filip reprezinta un gest de normalitate, iar Maia Sandu si Andrei Nastase sunt garantia respectarii drumului european al Republicii Moldova, a afirmat presedintele PNL, Ludovic Orban, vineri, in.

VIDEO Maia Sandu si Andrei Nastase cheama lumea in strada: Veniti din toate colturile tarii. Plahotniuc nu vrea sa respecte vointa poporului

Liderii Blocului ACUM, Maia Sandu si Andrei Nastase, cheama cetatenii din toate colturile tarii sa iasa in strada la un mars al poporului, la care si-au anuntat participarea si Socialistii lui Igor Dodon, duminica, ora 11. 00, in centrul Capitalei. Actiunea este menita sa-l determine pe liderul PDM, Vlad Plahotniuc, sa elibereze institutiile statului pentru ca acestea sa poata fi ocupate de Guvernul Maiei Sandu.

LIVETEXT VIDEO Criza politica de la Chisinau: Angajati ai Politiei, demisi dupa ce si-au anuntat sustinerea fata de Guvernul Maiei Sandu Andrei Nastase, imbranceli cu seful Politiei Maia Sandu, catre cetateni: Daca vor merge la distrugerea totala a tar

Forte de ordine au descins miercuri dimineata la sediul Serviciului de Protectie si Paza de la Chisinau, fiind facute perchezitii la birourile unor angajati care si-au manifestat sustinerea pentru noul guvern condus de Maia Sandu, scrie Unimedia. De asemenea, Alexandru Pinzari, seful Politiei demis de Guvernul Sandu, a declarat ca a fost inceputa o ancheta de serviciu si ca au fost suspendati din functie sase colaboratori de la Inspectoratul National de Investigatii. Lui Andrei Nastase, ministrul de Interne in Guvernul Sandu, nu i s-a permis sa intre in sediul Politiei si s-a imbrancit cu Alexandru Pinzari. Nastase a facut un apel catre angajatii Ministerului de Interne sa vina alaturi de puterea legitim aleasa si desemnata, alaturi de Guvernul Maia Sandu. 32: Ambasadorul Statelor Unite la Chisinau, Dereck J. Hogan, a avut astazi mai multe intrevederi separate cu presedintele Igor Dodon, prim-ministrul Maia Sandu, presedintele Parlamentului, Zinaida Greceanai, si cu ministrul Afacerilor Interne, Andrei Nastase. 28: Ministrul Afacerilor de Interne din guvernul Maiei Sandu, Andrei Nastase, a spus miercuri ca va schimba legea astfel incat persoanele vinovate de subminarea puterii de stat si nerespectarea Constitutiei risca sa fie pedepsite chiar la inschisoare pe viata. 18:40 Un sondaj online efectuat de platforma de cercetari sociologice Votum. md si citat de stiri. md, la care au participat peste 15,000 de persoane, indica o preferinta a moldovenilor pentru Maia Sandu. 21 Ambasadorul Republicii Moldova in SUA, rechemata la Chisinau de catre ministrul de Externe din Guvernul Maiei Sandu18. 15 Prima aparitie publica a oligarhului pro-rus Ilan Sor, de la inceputul crizei politice: Cele trei partide PSRM, PD, ACUM) au dus tara intr-o profunda criza politica.

Andrei Nastase, viceprim-ministrul Rep. Moldova: La sfarsitul mandatului vrem sa depunem cererea de aderare la Uniunea Europeana (VIDEO)

La capatul mandatului de patru ani de zile al Guvernului condus de Maia Sandu, Republica Moldova si-a propus sa depuna cererea de aderare la Uniunea Europeana, a declarat Andrei Nastase, viceprim-ministru si.

EXCLUSIVITATE B1.RO // Andrei Nastase, noul ministru de Interne din Republica Moldova: imi exprim nedumerirea pentru atitudinea pe care au abordat-o autoritatile de la Bucuresti, in speta ministrul Melescanu

RO // Republica Moldova se confrunta in prezent cu una dintre cele mai grave crize politice dupa ce Curtea Constitutionala a invalidat noul guvern condus de Maia Sandu, format ca urmare a coalitiei.

Andrei Nastase: intelegerea cu PSRM va dura pana cand vom scapa tara de mafie

Liderul Partidului Platforma Demnitate si Adevar, Andrei Nastase, ministru al afacerilor interne din Guvernul Sandu, spune ca intelegerea la care blocul ACUM a ajuns cu Partidul Socialistilor pentru a guverna impreuna tara va dura pana cand tara va fi scapata de mafie. Declaratia a fost facuta de Andrei Nastase la emisiunea in profunzime de la ProTV Chisinau, transmite IPN.

Andrei Nastase: Ceea ce se intampla la Chisinau se numeste uzurparea puterii in stat

Presedintele Partidului Platforma Demnitate si Adevar, Andrei Nastase, ministru de interne numit in Guvernul Maiei Sandu, spune ca situatia in care s-a pomenit Republica Moldova se numeste uzurparea puterii in stat. Declaratiile au fost facute in platoul emisiunii Politica Nataliei Morari de la TV8.

Ce inseamna criza politica din Republica Moldova. Cine sunt Maia Sandu, Igor Dodon si Pavel Filip

Criza politica din Republica Moldova ia amploare dupa evenimentele din ultimele zile. Seful statului, Igor Dodon, a declarat ca intentioneaza sa anuleze decretele date de Pavel Filip, presedintele interimar, cu privire la dizolvarea Parlamentului si la organizarea de alegeri anticipate. Cum a pornit criza politica in Republica Moldova Pe 8 iunie 2019 ACUM si PSRM [] .

Maia Sandu, despre decizia Guvernului Filip de a muta Ambasada R. Moldova de la Tel Aviv la Ierusalim: O ofensa la adresa SUA

Lidera PAS, Maia Sandu, a declarat ca decizia Guvernului Filip de marti, 11 iunie, de a muta Ambasada Republicii Moldova din Israel de la Tel Aviv la Ierusalimsi hotararea de a semna Acordul cu privire la vanzarea terenului pentru constructia Ambasadei SUA in Republica Moldova denota disperare si este sunt ofensa la adresa SUA.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )