Libnet.ro
UNICEF

06:15

Ludovic Orban, mesaj pentru romani: Cine nu voteaza duminica, ii face un serviciu lui Dancila. Cine nu voteaza cu Iohannis, accepta stilul de a conduce a PSD (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, mesaj pentru romani: Cine nu voteaza duminica, ii face un serviciu lui Dancila. Cine nu voteaza cu Iohannis, accepta stilul de a conduce a PSD (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat, luni, la finalul reuniunii Biroului Executiv al PNL,ca, potrivit unui sondaj de opinie realizat de partid, prezenta la vot pentru cel de-al doilea tur de scrutin va fi cel putin. continuă pe B1

Ambasada Suediei, mesaj pentru romani dupa meciul cu Romania. Ce le transmite tricolorilor

Meciul Romania-Suedia s-a terminat cu un esec de partea tricolorilor. Din pacate, cei din echipa Suediei au avut noroc de data aceasta. Ce mesaj a transmis Ambasada Suediei La Bucuresti, dupa meci? Ambasada Suediei, mesaj pentru tricolori dupa meciul cu Romania Romania se afla acum pe locul trei in grupa, la patru lungimi distanta de .

Ludovic Orban mesaj la implinirea a 32 de ani de la revolta din Brasov

Premierul Ludovic Orban afirma ca suferintele prin care au trecut eroii luptei anticomuniste din Rom.

Marcel Ciolacu, mesaj dur la adresa lui Ludovic Orban: I-am dat sansa sa il schimbe pe Citu de la Finante!

Marcel Ciolacu, deputat PSD, a transmis un mesaj dur catre premierul Ludovic Orban. Acesta a afirmat faptul ca stiaca Florin Citu va fi un dezastru la Finante, dar Ludovic Orban a ignorat acest.

Ludovic Orban a numit un om-cheie la sefia ANRM. Cine este Nicolae Turdean

Nicolae Turdean a fost numit in functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale ANRM), printr-o decizie a prim-ministrului Ludovic Orban, publicata, vineri, in Mo.

Orban, mesaj prin care vrea sa linisteasca pensionarii: Le spun bunicilor si parintilor ca avem ca obiectiv cresterea pensiilor

Premierul Ludovic Orban le-a transmis, luni, la finalul reuniunii Biroului Executiv al Partidului National Liberal, bunicilor si parintilor ca guvernul are ca obiectiv cresterea pensiilor si ca nu se va atinge nimeni de pensiile pe care le au. Totodata, Orban a spus ca niciun angajat nu trebuie sa se teama ca este in pericol de a i se scade salariul si va fi finalizat studiul de impact pentru cresterea salariului minim pe economie. Potrivit liderului PNL, deficitul comercial pune presiune pe cursul de schimb si duce la erodarea leului in raport cu euro, proces ce se intampla de cand a venit PSD la guvernare. Seful Executivului a adaugat ca procesul poate fi stopat prin reechilibrarea anumitor factori.

LUDOVIC ORBAN: La Congresul PPE sustinem candidatura lui Tusk la functia de presedinte si a lui Muresan la cea de vicepresedinte

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat luni ca liberalii ii sustin la Congresul Partidului Popular European PPE) pe Donald Tusk pentru functia de presedinte si pe Siegfried Muresan pentru functia de vicepresedinte.

Fostul sot al Andreei Berecleanu ar putea ramane fara job, din cauza lui Ludovic Orban. Ce se intampla cu Andrei Zaharescu

Momente grele pentru fostul sot al Andreei Berecleanu. Din pacate, acesta ar putea sa ramana fara locul de munca, din cauza lui Ludovic Orban. Ce se intampla cu tatal copiilor prezentatoarei? Fostul sot al Andreei Berecleanu ar putea ramane fara job Guvernul Orban ar putea sa-i cheme din nou pe Andrei Zaharescu s Catalin-Radu-Dancu in .

Ludovic Orban, vesti proaste pentru cei cu credite in euro

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, luni, ca deficitul bugetar pune presiune foarte mare asupra cursului de schimb si duce la erodarea leului in raport cu euro. intotdeauna cursul de schimb.

PNL ii sustine pe Donald Tusk si Siegfried Muresan pentru conducerea PPE. Ludovic Orban: Voi avea 8 intalniri bilaterale cu premieri, in marja congresului de la Zagreb

PNL ii sustine, la Congresul Partidului Popular European, pe Donald Tusk pentru functia de presedinte, respectiv pe Siegfried Muresan pentru pozitia de vicepresedinte, a anuntat premierul Ludovic Orban, liderul.

LUDOVIC ORBAN: Constatam ca PSD si-a pierdut complet uzul ratiunii

Premierul Ludovic Orban spune ca Partidul Social Democrat si-a pierdut uzul ratiunii si a devenit o sursa de minciuni, constatand ca singurele lucruri ramase la dispozitia social-democratilor pentru a mai castiga voturi sunt calomnia, manipularea si dezinformarea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )