Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ludovic Orban: Mi-e rusine sa vorbesc de autostrada Comarnic-Brasov. Avem doua variante de finantare a acestui tronson

B1 B1,
Ludovic Orban: Mi-e rusine sa vorbesc de autostrada Comarnic-Brasov. Avem doua variante de finantare a acestui tronson

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca ii este rusine sa vorbeasca despre autostrada Comarnic-Brasov, avand in vedere anii in care s-a tot promis ca proiectul va deveni o certitudine. in. continuă pe B1

Ludovic Orban: Mi-e rusine sa vorbesc de autostrada Comarnic-Brasov

Premierul Ludovic Orban a declarat ca ii este rusine sa vorbeasca despre autostrada Comarnic-Brasov,.

Ludovic Orban, despre autostrada Comarnic - Brasov: Mi-e rusine sa vorbesc despre asta

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca ii este rusine sa vorbeasca despre autostrada Comarnic-Brasov, avand in vedere istoricul acestui proiect, precizand ca Guvernul inca nu a luat decizia daca acest.

Autostrada despre care lui Ludovic Orban ii e rusine sa vorbeasca: Comarnic-Brasov e un tronson vital. Finantare, fie de la buget, fie prin parteneriat public-privat

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca ii este rusine sa vorbeasca despre autostrada Comarnic-Brasov, avand in vedere istoricul acestui proiect, precizand ca Guvernul inca nu a luat decizia daca acest tronson va fi finantat de la bugetul de stat sau prin parteneriat public-privat PPP).

Ludovic Orban, mesaj de Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati: Mai avem mult de lucru pentru a le asigura tuturor acces la o viata normala

Premierul Ludovic Orban a transmis, marti, un mesaj de Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati, context in care subliniaza ca este nevoie de o integrare reala, de coerenta, continuitate si o.

Ludovic Orban: Sansele persoanelor cu dizabilitati trebuie sa fie similare cu ale oricarui cetatean. Mai avem mult de lucru pentru a le asigura tuturor acces la o viata normala

Premierul Ludovic Orban a transmis, marti, cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor cu Dizabilitati Romania a facut pasi importanti in ceea ce priveste prevenirea discriminarii, respectarea drepturilor.

Fosta iubita a lui Fuego a fost fotografiata alaturi de Ludovic Orban. Ce spune Ana Maria despre cariera ei in politica

Fosta iubita a lui Fuego a vorbit despre cariera ei in politica, dupa ce a fost fotografiata alaturi de Ludovic Orban. Ana Maria sustine ca oamenii nu trebuie sa fuga de politica, intrucat aceasta le influenteaza viata de zi cu zi. Fosta iubita a lui Fuego a fost fotografiata alaturi de Ludovic Orban Relatia mea .

Cum aratau Ludovic Orban si sotia acestuia in ziua nuntii. Poze rare cu Premierul in cosumul de ginere. Galerie FOTO

Ludovic Orban este casatorit cu Mihaela Orban, cu care are un copil. Cea care i-a daruit un mostenitor i-a oferit o casnicie fericita si linistita, iar cu toate ca acesta a decis sa fie parte din politica zilelor noastre, sotia lui a ales sa duca o viata discreta. Din acest motiv, este foarte rar vazuta .

Legea pe care pensionarii o asteapta cu sufletul la gura. Ce a anuntat Ludovic Orban

Premierul Romaniei a facut un nou anunt cu privire la legea care ar urma sa rezolve inechitati in legislatia cu privire la domeniul pensiilor. Ludovic Orban a declarat ca pregateste o lege in acest sens si a precizat ca ministrul Muncii construieste o echipa care sa evalueze toate lucrurile anormale care exista in legislatie. Ludovic .

Ludovic Orban vrea o noua lege a pensiilor. Ce vrea sa elimine din sistemul de pensii

Ludovic Orban nu este de multa vreme premier al Romaniei, dar vrea sa treaca imediat la treaba pentru a le demonstra romanilor ca nu a fost o alegere deloc rea. Acesta vrea sa exluda ceva din sistemul actual de pensii. Despre ce este vorba? Ludovic Orban vrea sa elimine ceva din sistemul actual de pensii .

Va fi sau nu o criza economica in Romania, in 2020? Ce spune Ludovic Orban despre pensii

Premierul Ludovic Orban nu crede ca va exista o criza economica. El ii asigura pe romani ca nu exista motive reale de ingrjorare intrucat spera chiar ca masurile Guvernului sa contribuie la o crestere economica. Ludovic Orban da asigurari ca romanii nu vor traversa o noua criza economica si i-a asigurat pe varstinci ca pensiile .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3119 seconds )