Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ludovic Orban: Mi-e rusine sa vorbesc de autostrada Comarnic-Brasov

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban: Mi-e rusine sa vorbesc de autostrada Comarnic-Brasov

Premierul Ludovic Orban a declarat ca ii este rusine sa vorbeasca despre autostrada Comarnic-Brasov,. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban: Mi-e rusine sa vorbesc de autostrada Comarnic-Brasov. Avem doua variante de finantare a acestui tronson

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca ii este rusine sa vorbeasca despre autostrada Comarnic-Brasov, avand in vedere anii in care s-a tot promis ca proiectul va deveni o certitudine. in.

Ce se intampla cu salariul minim, in 2020. Ludovic Orban sustine cresterea acestui tip de venit

Premierul Ludovic Orban a anuntat ce se va intampla cu salariul minim pe economie, odata cu debutul anului 2020. Pentru ca au mai ramas doar cateva saptamani pana la finalizarea lui 2019, noul Executiv a luat cateva hotarari, legate de bugetul romanilor. Aici a fost inclusa si o noua propunere in ceea ce priveste acest .

LUDOVIC ORBAN: Salariul minim va creste, facem analize

Premierul Ludovic Orban a dat asigurari ca salariul minim pe economie va creste, insa nu a precizat cuantumul cu care va fi majorat, aratand ca, in prezent, se face o analiza care ia in calcul propunerile sindicatelor si patronatelor.

Ludovic Orban si-a publicat declaratia de avere

Premierul Ludovic Orban detine, conform declaratiei de avere, o casa de vacanta in co-proprietate cu.

Ludovic Orban: Salariul minim va creste. Facem analize

Premierul Ludovic Orban a dat asigurari ca salariul minim pe economie va creste, dar nu a precizat c.

Ludovic Orban: Companiile de stat trebuie listate la bursa

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca toate companiile de stat trebuie listate la bursa, deoarece evaluarea companiei se face de catre piete, iar transparenta companiilor creste, dupa ce ministrul de Finante, Florin Citu, a anuntat ca CEC Bank va fi listat la BVB, potrivit Mediafax.

Ludovic Orban, despre autostrada Comarnic - Brasov: Mi-e rusine sa vorbesc despre asta

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca ii este rusine sa vorbeasca despre autostrada Comarnic-Brasov, avand in vedere istoricul acestui proiect, precizand ca Guvernul inca nu a luat decizia daca acest.

Autostrada despre care lui Ludovic Orban ii e rusine sa vorbeasca: Comarnic-Brasov e un tronson vital. Finantare, fie de la buget, fie prin parteneriat public-privat

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca ii este rusine sa vorbeasca despre autostrada Comarnic-Brasov, avand in vedere istoricul acestui proiect, precizand ca Guvernul inca nu a luat decizia daca acest tronson va fi finantat de la bugetul de stat sau prin parteneriat public-privat PPP).

Cum aratau Ludovic Orban si sotia acestuia in ziua nuntii. Poze rare cu Premierul in cosumul de ginere. Galerie FOTO

Ludovic Orban este casatorit cu Mihaela Orban, cu care are un copil. Cea care i-a daruit un mostenitor i-a oferit o casnicie fericita si linistita, iar cu toate ca acesta a decis sa fie parte din politica zilelor noastre, sotia lui a ales sa duca o viata discreta. Din acest motiv, este foarte rar vazuta .

Ludovic Orban si-a modificat declaratia de avere. Ce a schimbat premierul

Premierul Ludovic Orban a facut o modificare de ultim moment in declaratia sa de avere, dupa ce ieri site-ul Guvernului a publicat o lista cu averile fiecarui membru din cabinet.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )