Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ludovic Orban: PACT va fi integrat in PNL

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ludovic Orban: PACT va fi integrat in PNL

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca protocolul de fuziune dintre PACT si PNL va fi definitivat zilele urmatoare, urmand ca acest document sa fie supus aprobarii forurilor statutare ale celor doua partide. continuă pe Ziarul Bursa

PNL, alianta cu PACT, inainte de alegeri. Ludovic Orban: Este cea mai importanta miscare intre doua forte politice (VIDEO)

Biroul Executiv al PNL a aprobat semnarea unei aliante cu PACT, inainte de alegeri, a anuntat prsedintele PNL, Ludovic Orban. Am purtat discutiile cu viitorii nostri parteneri si astazi am prezentat in Birou.

LUDOVIC ORBAN: Klaus Iohannis este cu inima si cu sufletul alaturi de PNL, alaturi de Romania

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a spus, in discursul sau de la Summit-ul liderilor locali si regionali ai Partidului Popular European, ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este alaturi de PNL si alaturi de Romania cu inima si sufletul, in fiecare zi, in fiecare saptamana.

Ludovic Orban: PNL e pe o traictorie ascendenta, in timp ce PSD se duce in cap pentru ca si-a batut joc de tara / impreuna cu Iohannis, sa aratam ce putem face pentru Romania! (VIDEO)

PNL e pe o traictorie ascendenta, in timp ce PSD se duce in cap pentru ca si-a batut joc de Romania, a declarat liderul liberalilor, Ludovic Orban, la summit-ul liderilor locali si regionali ai Partidului.

Ludovic Orban: PNL a depasit PSD si suntem pe o traiectorie ascendenta, in timp ce ei se duc in cap

Presedintele liberal Ludovic Orban a afirmat la Summitul PPE de sambata ca partidul sau a depasit PSD in sondaje si este pe o traiectorie ascendenta, in timp ce PSD se duce in cap pentru ca si-au batut joc de Romania, transmite Mediafax.

Ludovic Orban, despre alegerea primarilor in doua tururi: Ne-am bucura ca orice parlamentar, indiferent de partid, sa sprijine acest proiect de lege (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, face apel la alesii din celelalte partide sa sprijine proiectul liberalilor privind alegerea primarilor din doua tururi de scrutin. Orban a sustinut, luni, la Parlament ca acest.

Ludovic Orban: ii doresc sanatate lui Liviu Dragnea. Nu poti sa doresti raul altcuiva

Liderul PNL, Ludovic Orban, i-a transmis un mesaj presedintelui PSD atunci cand a fost intrebat de problemele medicale ale lui Liviu Dragnea. ii doresc sanatate. Nu poti sa doresti raul altcuiva, a.

Ludovic Orban avertizeaza: Daca mai fac o porcarie in domeniul justitiei e un pericol din ce in ce mai serios sa fie initiata procedura contra Romaniei in baza articolului 7

Ludovic Orban avertizeaza ca Romania este la un pas de activarea articolului 7 din Tratatul Uniunii Europene. Liderul PNL sustine ca acest lucru s-ar putea intampla daca se vor face in continuare.

Ludovic Orban anunta summit-ul Partidului Popular European, cel mai important eveniment gazduit de PNL: Vor participa peste 150 de primari si presedinti de regiuni din statele UE (VIDEO)

Sambata va avea loc cel mai important eveniment gazduit de PNL - reuniunea Partidului Popular European, la care vor participa peste 150 de primari, presedinti de regiuni din statele UE si peste 3. 000 de alesi.

ştiri din Politica

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )