Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ludovic Orban participa la dezbaterea Dialog pentru dezvoltare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Ludovic Orban participa la dezbaterea Dialog pentru dezvoltare

ACTUALIZARE - 19:45 - Orban: Pe langa promovare, trebuie pusi cap la cap mai multi factori. Avem elemente care ne reduc competitivitatea. Mie imi este rusine ca Bulgaria si Ungaria sunt mai vizitate decat Romania. --- * ACTUALIZARE - 19:39 - Reprezentantii industriei din turism afirma ca Romania nu are o imagine de promovare care sa ajute turismul nici proiecte in acest domeniu. --- * ACTUALIZARE - 19:36 - Florin Citu: in urmatoarele doua saptamani, MFP va avea semnatura electronica. Apoi vom demara procedura de digitalizare a ANAF si introducerea semnaturii electronice privind popririle. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: Guvernul intra in sedinta pentru asumarea raspunderii

ACTUALIZARE - Premierul precizeaza ca ministrii au termen pana la ora 24 sa trimita Ministerului Finantelor sumele pentru a putea constitui fondul de rezerva a Guvernului. --- *ACTUALIZARE - Proiectul de lege privind plafoanele este introdus pe ordinea de zi suplimentara. De asemenea, pe lista suplimentara este introdus proiectul actelor normative privind transportul.

Ludovic Orban: Daca simtim un boicot din partea PSD pe buget, avem si varianta angajarii raspunderii

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca, in masura in care Guvernul va simti ca exista un boicot in Parlament din partea PSD privind dezbaterea pe proiectul bugetului de stat pe anul viitor, are la indemana si angajarea raspunderii, ca o doua optiune.

Surse: Guvernul Orban vrea dezbaterea bugetului de sarbatori. in ce zi ar putea fi dat votul final

Conducerea PNL a discutat despre calendarul privind proiectul de buget, Ludovic Orban anuntand ca dezaterea acestuia va avea loc intre Carciun si Anul Nou, potrivit unor surse politice.

Ajutoare de stat pentru fabrici: Ludovic Orban vorbeste despre o schema de sprijin pentru companii din siderurgie si petrochimie, pe motiv ca ar fi fost afectate de OUG 114

Premierul Ludovic Orban a spus marti ca ar trebui pusa la punct o schema de ajutor de stat pentru companii din industrie, pe motiv ca acestea ar fi fost afectate de aplicarea OUG 1142018, care ar fi dus la cresterea preturilor la energia electrica si gazele consumate de acestea. Ludovic Orban a dat exemplul companiilor siderurgice si petrochimice. Trebuie precizat ca nu este o noutate ca marii consumatori sa se planga la autoritati de preturile mari la energie electrica si gaze naturale. Astfel, s-a ajuns in situatii in care au fost incheiate contracte controversate pentru gaze ieftine, cazul Romgaz- InterAgro, sau energie electrica ieftina pentru baietii destepti, cazul Hidroelectrica.

Profesorii pensionari ar putea avea de ales ntre pensie si salariu Ludovic Orban: n momentul n care creezi o exceptie, deschizi cutia Pandorei

Profesorii pensionari vor avea de ales intre pensie si salariul pe care il obtin in sistemul de educatie. Premierul Ludovic Orban a spus marti, intr-o conferinta de presa, ca in privinta dascalilor Guvernul se gandeste daca va crea o exceptie. Stiti cum e, in momentul in care faci exceptii deschizi poarta la exceptii pentru orice categorie. Ne gandim!, a spus premierul Ludovic Orban.

Cristina Topescu reactioneaza dur, dupa ce s-a aflat ca Ludovic Orban castiga doar 3000 de lei pe luna

Dupa ce s-a scris ca Ludovic Orban, Premierul Romaniei, avea un venit de 3. 000 de luna inainte de a prelua conducerea guvernului, parerile oamenilor s-au impartit in doua tabere. Unii care il compatimesc pentru faptul ca este cel mai sarac Premier si altii care il apreciaza pentru modestia de care a dat dovada. Iata ce .

Premierul Ludovic Orban: Bucurestiul are probleme grave si alegerile vor dovedi faptul ca bucurestenii s-au saturat de un primar care nu face nimic pentru ei Ce spune despre un candidat unic (VIDEO)

Bucurestiul are probleme grave si alegerile vor dovedi faptul ca bucurestenii s-au saturat de un primar care nu face nimic pentru ei, a declarat, luni seara, premierul Ludovic Orban, care a precizat ca PNL va.

USR-PLUS l someaza pe premierul Ludovic Orban sa nu se lase santajat si intimidat de PSD si UDMR si sa ia decizia revenirii la alegerea primarilor n doua tururi

Alianta USR-PLUS il someaza pe premierul Ludovic Orban sa nu se lase santajat si intimidat de PSD si UDMR, care ameninta cu motiunea de cenzura, si sa ia urgent o masura pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi. Ei ii reamintesc lui Orban de protocolul semnat la investirea Guvernului Orban, care stipula trecerea la alegeri locale in doua tururi.

Ludovic Orban: PNL tine cont de punctele de vedere ale lui Klaus Iohannis

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca PNL sustine punctul de vedere exprimat de presedintele Klaus Iohannis privind pensiile pentru magistrati si militari.

Ce se intampla cu amenzile din 2020, conform premierului Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a venit cu un anunt legat de cuantumul amenzilor din 2020. De la 1 ianuarie, ar putea creste salariul minim, asa ca ar trebui sa creasca si punctul de amenda. De la 1.

ştiri din Politica

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,248 seconds )