Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ludovic Orban: Pentru bugetul pe anul 2020 nu exista nici un risc

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban: Pentru bugetul pe anul 2020 nu exista nici un risc

Premierul Ludovic Orban a contrazis opinia Consiliului Fiscal, care arata ca exista riscul ca defici. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban contrazice raportul Consiliului Fiscal: Nu exista risc pentru bugetul pe 2020!

Premierul Ludovic Orban contrazice raportul Consiliului Fiscal privind cresterea pensiilor.

Horoscopul RUNELOR pentru TOT ANUL 2020. Mihai Voropchievici vine cu AVERTISMENTE pentru MULTE ZODII! MARE ATENTIE

Cum va fi anul 2020 pentru fiecare zodie in parte? Numerologul Mihai Voropchievici a facut o analiza si a venit cu vesti pentru fiecare. Previziunile astrologice au fost facute de Mihai Voropchievici in.

Orban, despre ingrijorarile Consiliului Fiscal: in ceea ce priveste anul 2020 nu exista niciun risc (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat joi ca intelege ingrijorarile exprimate de Consiliul Fiscal in legatura cu o posibila crestere a deficitului bugetar, dar, in ceea ce priveste anul 2020, nu exista niciun.

Ludovic Orban, despre efectele Green Deal: in domeniul energetic, exista riscul sa pierdem pana la 40% din capacitatea de producere Carbunele este condamnat

Premierul Ludovic Orban considera ca noua politica a Comisiei Europene legata de reducerea emisiilor de carbon, asa-numitul Green Deal acordul verde european), va fi o provocare pentru Romania. Va fi afectat domeniul energetic, existand riscul pierderii a 40% din capacitatea de productie, in conditiile in care carbunele nu va mai putea fi folosit ca resursa energetica. Ludovic Orban a spus ca trebuie gasite solutii pentru producerea de energie verde.

Ludovic Orban dezminte informatia ca Prima casa nu va mai fi finantata: Este o minciuna gogonata Guvernul va stabili conditiile pe anul in curs

Premierul Ludovic Orban sustine ca informatia potrivit careia programul Prima casa nu va mai fi continuat in acest an este o minciuna gogonata. Premierul spune ca Executivul va emite o hotarare pentru stabilirea conditiilor pe anul in curs.

LUDOVIC ORBAN: Sarbatoarea Unirii este un bun prilej de reflectie pentru ceea ce ne dorim ca popor

Premierul Ludovic Orban afirma, in mesajul transmis cu ocazia zilei de 24 Ianuarie, ca sarbatoarea Unirii Principatelor Romane este un bun prilej de reflectie pentru ceea ce ne dorim ca popor pentru viitor, lasand deoparte diferentele de opinie sau rivalitatile politice.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul va stabili conditiile pentru programul Prima Casa

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, ca Guvernul urmeaza sa emita o hotarare prin care sunt stabilite conditiile, pentru acest an, ale programului Prima casa, pentru care au fost alocati 2 miliarde de lei, si a dezmintit categoric minciuna gogonata lansata de PSD ca acest program nu va mai fi finantat.

LUDOVIC ORBAN: Candidatul PNL pentru presedintia Senatului este Alina Gorghiu

Liderul PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat miercuri, dupa ce alegerea lui Teodor Melescanu la conducerea Senatului a fost declarata neconstitutionala, ca Alina Gorghiu este candidatul PNL pentru aceasta functie, transmite News. ro.

Ludovic Orban, prima aparitie publica alaturi de sotie. Ce au observat oamenii la Mihaela

Ludovic Orban este actualul prim-ministru al Romaniei. Dar pentru ca in spatele unui lider puternic sta, inevitabil o femeie. Ramane sa vedem cine este femeia care se afla in spatele premierului proaspat ales. Ludovic Orban, prima aparitie publica alaturi de sotie Ateneul Roman, zilele trecute, a fost gaza unui eveniment la care a participat si .

Premierul Ludovic Orban: Nu sunt de acord cu taierea pensiilor viagere pentru sportivi si a indemnizatiilor de merit pentru oamenii de cultura (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca nu este de acord cu taierea pensiilor viagere pentru sportivii care au obtinut medalii la competitiile internationale si a indemnizatiilor de merit pentru oamenii de.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )