Libnet.ro
UNICEF

21:17

Ludovic Orban: PNL va initia o campanie nationala de informare si constientizare cu privire la Pilonul II de pensii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ludovic Orban: PNL va initia o campanie nationala de informare si constientizare cu privire la Pilonul II de pensii

Partidul National Liberal PNL) va initia o campanie nationala de informare si constientizare a cetatenilor cu privire la rolul si importanta Pilonului II de pensii, a anuntat duminica, la Botosani, presedintele PNL, Ludovic Orban. continuă pe Wall-Street Ro

Ludovic Orban, reactie de ultim moment in scandalul Pilonului II de pensii. Ce pregateste PNL

Liderul PNL, Ludovic Orban, reactioneaza in scandalul legat de Pilonul II de pensii. El a anuntat ca formatiunea pe care o conduce va demara o campanie nationala de informare si constientizare a cetatenilor.

PNL va depune o motiune de cenzura

Presedintele Partidul National Liberal PNL), Ludovic Orban, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa la Botosani, ca in mod sigur PNL va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului si in actuala sesiune parlamentara, informeaza News. ro.

Ludovic Orban spune ca n mod sigur PNL va depune motiune de cenzura mpotriva Guvernului si n actuala sesiune: Cautam momentul n care vor fi sansele cele mai mari

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa la Botosani, ca in mod sigur PNL va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului si in actuala sesiune parlamentara, transmite News. ro.

Ludovic Orban dinamiteaza OFITERII ACOPERITI din politica: Tariceanu, parte a asa - zisului STAT PARALEL?! Declaratii BOMBA ale sefului PNL

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit, vineri despre ofiterii acoperiti din politica. Dupa ce Calin Popescu Tariceanu a declarat, joi seara, ca in ALDE exista acoperiti Detalii AICI), Orban s-a.

Ludovic Orban, despre o motiune de cenzura impotriva Guvernului Dancila: Cu siguranta vom depune una

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa la Botosani, ca in mod sigur PNL va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului si in actuala sesiune parlamentara.

Ludovic Orban refuza sa isi spuna locul de munca: Nu am probleme de legalitate sau moralitate pe aceasta tema (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, isi tine la mare secret locul de munca. Liderul liberalilor traieste dintr-un salariu incasat de la o firma apropiata de un membru al partidului. Orban nu a vrut sa dea.

Ludovic Orban, atac devastator la adresa lui Dragnea si Tariceanu. Doi viitori refugiati politic. Oare ce destinatie va fi trecuta pe biletele de avion ale lui Calin si Liviu?

Presedintele PNL Ludovic Orban lanseaza un nou atac dur la adresa celor doi lideri ai coalitiei de guvernare, Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu. Doi viitori refugiati politic, scrie Orban intr-o.

Ludovic Orban s-a decis: Va depune o motiune de cenzura, dar nu stie cand

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminica, ca in mod sigur formatiunea pe care pe conduce va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului si in actuala sesiune parlamentara. Doar ca presedintele.

Ludovic Orban denunta starea absolut catastrofala din sistemul de sanatate. Motiune impotriva Sorinei Pintea

Opozitia a mai luat la tinta un ministru al Cabinetului Dancila. Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca partidul pe care il conduce va depune saptamana viitoare o motiune impotriva ministrului.

Ludovic Orban, reactie virulenta in scandalul mutarii ambasadei Romaniei la Ierusalim: Somam Guvernul sa...

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a somat Guvernul sa renunte la orice demers privind mutarea Ambasadei Romaniei din Israel la Ierusalim, precizand ca o astfel de decizie nu poate fi luata decat de presedintele.

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )