Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ludovic Orban (PNL): Tot ce se intampla in zona Apararii este SCANDALOS; niciodata nu a existat o asemenea tentativa de politizare agresiva a armatei

B1 B1,
Ludovic Orban (PNL): Tot ce se intampla in zona Apararii este SCANDALOS; niciodata nu a existat o asemenea tentativa de politizare agresiva a armatei

Ludovic Orban, presedintele PNL, a afirmat ca tot ce se intampla in zona Apararii este scandalos, in conditiile in care niciodata nu a existat o asemenea tenativa de politizare agresiva a armatei,. continuă pe B1

Ludovic Orban anunta demiterea presedintelui PNL Giurgiu

Biroul Executiv al Partidului National Liberal a decis astazi la propunerea presedintelui formatiunii, Ludovic Orban, demiterea liderului PNL Giurgiu, Marin Anton.

LUDOVIC ORBAN: Depunem proiectul de abrogare a legii recursului compensatoriu

PNL depune luni, in Parlament, proiectul de abrogare a legii recursului compensatoriu, a anuntat presedintele partidului, Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN DESPRE MENTINEREA MCV: PSD vrea sa continue fraudarea fondurilor UE

Presedintele PNL, Ludovic Orban, considera ca, in contextul votului din Parlamentul European in cazul mecanismului privind functionarea statului de drept, PSD arata ca vrea sa mentina MCV, sa continue fraudarea fondurilor UE si sa blocheze aderarea la Schengen.

Ludovic Orban: Ce-o fi cautat Vasilica Viorica in Israel? O fi fost trimisa de Liviu pe post de postas?

Liderul PNL, Ludovic Orban, o taxeaza pe Viorica Dancila pentru vizita neanuntata in Israel. Ce-o fi cautat Vasilica Viorica in Israel? S-o fi dus la shopping? O fi confundat avionul de Brusselles cu.

Ludovic Orban demasca PSD-ul lui Liviu Dragnea: Continua fraudarea fondurilor UE si BLOCHEAZA aderarea la Schengen

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca, prin masurile pe care le ia in Justitie, PSD vrea mentinerea MCV. Liderul liberalilor considera ca, in contextul votului din Parlamentul European in cazul.

Orban (PNL): Pe Dragnea si Tariceanu i-a durut iN BETELE DE SCHI ca Romania nu are BUGETUL PE 2019

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a lasat, luni, un atac la adresa liderilor Guvernului. Liberalul a aratat ignoranta lui Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu fata de romani. I-a durut in betele de la.

Ludovic Orban: Biroul Executiv a sustinut propunerea mea de demitere a presedintelui PNL Giurgiu

Biroul Executiv al Partidului National Liberal a decis luni emiterea liderului PNL Giurgiu Marin Anton. Biroul Executiv a sustinut propunerea formulata de mine pentru demiterea din functia de presedinte a.

LUDOVIC ORBAN: Coalitia PSD-ALDE, preocupata obsesiv de protejarea infractorilor

Votul impotriva dat ieri in Parlamentul European de eurodeputatii PSD-ALDE, in cazul mecanismului privind functionarea statului de drept, dovedeste fara vreo urma de indoiala agenda anti-europeana a acestei coalitii, care este preocupata obsesiv de protejarea infractorilor si care neglijeaza in mod criminal interesele celorlalti cetateni ai Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )