Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: PNL si USR depun o motiune impotriva lui Tudorel Toader

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban: PNL si USR depun o motiune impotriva lui Tudorel Toader

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca partidul pe care il conduce si USR vor depune o singura motiune simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban: Vom depune o motiune impotriva lui Tudorel Toader. OUG 92 care arunca in aer sistemul de justitie (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat luni ca partidul pe care il conduce va depune, impreuna cu USR, o motiune simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Un partid partener din.

Ludovic Orban: PNL o va convoca pe Viorica Dancila in fata Parlamentului sa spuna foarte clar daca se angajeaza sa respecte recomandarile Comisiei de la Venetia

PNL o va convoca pe Viorica Dancila in fata Parlamentului pentru ca premierul sa spuna daca se angajeaza sa respecte recomandarile Comisiei de la Venetia in procesul de refacere a legilor Justitiei, al.

Surse: Opozitia pregateste o motiune impotriva ministrului Justitiei

PNL a decis, luni, in Biroul Executiv, sa depuna la Camera Deputatilor, alaturi de USR, o motiune simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, potrivit unor surse, citate de.

PNL o cheama pe Viorica Dancila la raport, in fata Parlamentului. Ludovic Orban: Sa spuna foarte clar daca se angajeaza sa respecte recomandarile Comisiei de la Venetia privind Legile Justitiei (VIDEO)

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a anuntat ca PNL o va chema pe Viorica Dancila in fata Parlamentului pentru a-i cere sa-si asume o schimbare a legilor justitiei, a Codului Penal si a Codului de Procedura.

Ludovic Orban a povestit cum s-a facut de ras Florin Iordache in fata expertilor Comisiei de la Venetia

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca deputatul PSD Florin Iordache a cerut expertilor Comisiei de la Venetia asistenta in elaborarea modificarilor la Legile Justitiei, dar acestia i-au dat o lectie.

Ludovic Orban, despre OUG pe Legile Justitiei: E mult prea putin demisia lui Tudorel Toader. PSD-ALDE ne arunca la PERIFERIA EUROPEI (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, ca demisia lui Tudorel Toader este prea putin fata de modificarile Legilor justitiei, care risca sa arunce Romania la periferia Europei. Am cerut.

Ludovic Orban anunta un proiect de modificare a tuturor legilor justitiei, pentru punerea in acord a acestora cu recomandarile Comisiei de la Venetia

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a anuntat vineri ca formatiunea sa va initia un proiect de modificare a tuturor legilor Justitiei in conformitate cu recomandarile Comisiei de la Venetia. Am luat decizia d.

PNL si USR au depus motiunea impotriva ministrului Justitiei:Prin comportamentul dumneavoastra ati abandonat justitia in mana infractorilor

PNL si USR au depus o motiune simpla impotriva lui Tudorel Toader, cerandu-i acestuia demisia din functia de ministru al Justitiei. Parlamentarii din Opozitie l-au acuzat pe ministrul din echipa Dancila ca a abandonat justitia in mana infractorilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )