Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ludovic Orban, reactie la declaratia lui Mihai Fifor referitoare la programul Prima Casa: Dupa ce si-a batut joc trei ani de tara, PSD lanseaza minciuni zilnic

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, reactie la declaratia lui Mihai Fifor referitoare la programul Prima Casa: Dupa ce si-a batut joc trei ani de tara, PSD lanseaza minciuni zilnic

Premierul Ludovic Orban a anuntat miercuri ca Guvernul urmeaza sa emita o hotarare prin care sunt stabilite conditiile, pentru acest an, ale programului Prima casa, pentru care au fost alocati 2 miliarde de lei, si a dezmintit categoric minciuna gogonata lansata de PSD ca acest program nu va mai fi finantat. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, reactie surprinzatoare in cazul primarului PNL care a facut amor cu minore la birou

Premierul Ludovic Orban a declarat ca nu stia de cazul primarului din Iasi acuzat ca a facut sex cu doua minore,in biroul din primarie, argumentand ca a trecut vremeaaia in care se facea dosarul la securitate si se stia tot despre fiecare.

Ludovic Orban anunta consultari publice pe tema Pactului ecologic european

Biroul Executiv al PNL a discutat, luni, despre organizarea de consultari publice referitoare la Pactul ecologic european - un pachet de masuri catre o economie verde si durabila - cu impact asupra Romaniei, a anuntat premierul Ludovic Orban, potrivit Agerpres.

Gabriela Firea ii da replica lui Ludovic Orban: PNL, numele tau e criza si austeritate. Sa afle si IT-istii ce le pregateste Guvernul de dreapta

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a reactionat intr-o postare pe Facebook la declaratia lui Ludovic Orban potrivit careia, premierul sustine in continuare renuntarea la scutirea de impozit pe venit acordata in prezent unor categorii de angajati din domeniul IT.

Ludovic Orban, prima aparitie publica alaturi de sotie. Ce au observat oamenii la Mihaela

Ludovic Orban este actualul prim-ministru al Romaniei. Dar pentru ca in spatele unui lider puternic sta, inevitabil o femeie. Ramane sa vedem cine este femeia care se afla in spatele premierului proaspat ales. Ludovic Orban, prima aparitie publica alaturi de sotie Ateneul Roman, zilele trecute, a fost gaza unui eveniment la care a participat si .

LUDOVIC ORBAN: Guvernul va stabili conditiile pentru programul Prima Casa

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, ca Guvernul urmeaza sa emita o hotarare prin care sunt stabilite conditiile, pentru acest an, ale programului Prima casa, pentru care au fost alocati 2 miliarde de lei, si a dezmintit categoric minciuna gogonata lansata de PSD ca acest program nu va mai fi finantat.

Ludovic Orban, despre efectele Green Deal: in domeniul energetic, exista riscul sa pierdem pana la 40% din capacitatea de producere Carbunele este condamnat

Premierul Ludovic Orban considera ca noua politica a Comisiei Europene legata de reducerea emisiilor de carbon, asa-numitul Green Deal acordul verde european), va fi o provocare pentru Romania. Va fi afectat domeniul energetic, existand riscul pierderii a 40% din capacitatea de productie, in conditiile in care carbunele nu va mai putea fi folosit ca resursa energetica. Ludovic Orban a spus ca trebuie gasite solutii pentru producerea de energie verde.

LUDOVIC ORBAN: Candidatul PNL pentru presedintia Senatului este Alina Gorghiu

Liderul PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat miercuri, dupa ce alegerea lui Teodor Melescanu la conducerea Senatului a fost declarata neconstitutionala, ca Alina Gorghiu este candidatul PNL pentru aceasta functie, transmite News. ro.

Motiunea de cenzura a PSD: cand ar putea sa fie demis guvernul lui Ludovic Orban

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, duminica, ca au fost stranse 115 semnaturi pentru a depune motiunea de cenzura, dupa asumarea raspunderii Guvernului privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. Cand ar putea sa fie demis guvernul lui Ludovic Orban? Motiunea de cenzura a PSD: cand ar putea sa fie demis guvernul .

LUDOVIC ORBAN: 1 martie - termen limita pentru desemnarea candidatilor de primari

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, spune ca toti candidatii de primar ai formatiunii politice vor fi desemnati pana la 1 martie. El a mentionat ca pentru Bucuresti va fi realizat un sondaj de opinie amplu, in cadrul caruia vor fi testati posibili candidati din partid si din afara acestuia, potrivit News. ro.

Ar fi bine ca Ludovic Orban sa candideze la Primaria Bucuresti? Cum a raspuns presedintele Klaus Iohannis

Ludovic Orban, candidat la Primaria Capitalei? Presedintele Klaus Iohannis declara ca Orban e potrivit pentru functia detinuta in prezent si sustine ca nu i se pare util sa se mearga pe un scenariu cu candidatura Orban pentru Primaria Bucuresti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2864 seconds )