Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ludovic Orban, la receptia Stadionului Arcul de Triumf: Va fi templul rugby-ului romanesc

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban, la receptia Stadionului Arcul de Triumf: Va fi templul rugby-ului romanesc

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri seara, la receptia Stadionului Arcul de Triumf, ca, desi acesta este construit ca sa fie stadion de antrenament pentru Campionatul European de Fotbal, va fi de fapt templul rugby-ului romanesc. Investitia, in valoare de 28,5 milioane de euro, a fost finalizata inainte de termen, care era aprilie anul vitor. continuă pe Hotnews

Orban a declarat la receptia Stadionului Arcul de Triumf ca acesta va fi de fapt templul rugby-ului romanesc

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri seara, la receptia Stadionului Arcul de Triumf, ca, desi acesta este construit ca sa fie stadion de antrenament pentru Campionatul European de Fotbal, va fi de fapt templul rugby-ului romanesc. Investitia, in valoare de 28,5 milioane de euro, a fost finalizata inainte de termen, care era aprilie anul vitor.

ORBAN, LA RECEPTIA STADIONULUI ARCUL DE TRIUMF: Desi este construit ca sa fie stadion de antrenament pentru fotbal, va fi de fapt templul rugby-ului romanesc

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri seara, la receptia Stadionului Arcul de Triumf, ca, desi acesta este construit ca sa fie stadion de antrenament pentru Campionatul European de Fotbal, va fi de fapt templul rugby-ului romanesc. Investitia, in valoare de 28,5 milioane de euro, a fost finalizata inainte de termen, care era aprilie anul vitor, scrie News.

Ludovic Orban, la inaugurarea stadionului Arcul de Triumf: Va fi un stadion dedicat practicarii rugby-ului. Sper sa vedem cat mai curand acest stadion cu spectatori (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a participat vineri seara la receptia proiectului de investitii Stadionul Arcul de Triumf, realizat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, prin Compania.

Nicusor Dan, la inaugurarea Stadionului Arcul de Triumf: E nevoie sa punem Bucurestiul pe harta marilor competitii sportive (VIDEO)

Prezent lademararea procesului de receptie a proiectului de investitii Stadionul Arcul de Triumf, realizat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, prin Compania Nationala de.

LUDOVIC ORBAN: Ma voi vaccina, cu respectarea prioritatilor din strategia de vaccinare

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi ca se va vaccina impotriva infectarii cu noul coronavirus in functie de prioritatile stabilite in strategia de vaccinare, care va fi data publicitatii dupa sedinta de guvern.

LUDOVIC ORBAN: in localitatile carantinate, cetatenii se vor putea deplasa sa isi exercite dreptul de vot

In localitatile carantinate, cetatenii se vor putea deplasa sa isi exercite dreptul de vot, a declarat astazi premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE PROBLEMELE DE PE TRONSONUL DE AUTOSTRADA A7: E o defectiune la un rost care va fi remediata in cel mai scurt timp

Premierul Ludovic Orban a afirmat, astazi, ca problemele de pe Tronsonul de autostrada A7 sunt cauzate de o defectiune la un rost, problemele urmand a fi remediate in cel mai scurt timp.

LUDOVIC ORBAN: in localitatile carantinate se va putea merge la vot fara declaratii

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi seara, ca in localitatile aflate in carantina se va putea merge la vot, duminica, fara declaratii pe proprie raspundere privind deplasarea.

LUDOVIC ORBAN: Dupa trei ani, am reusit sa impiedicam PSD sa faca rau Romaniei si romanilor

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, astazi, ca in urma cu patru ani PSD aproape a reusit sa captureze Romania , din cauza faptului ca multi au crezut ca nu e important sa vina la vot, iar presedintele Klaus Iohannis, PNL si fortele democratice au reusit sa impiedice acest partid sa faca rau romanilor.

LUDOVIC ORBAN: 6 decembrie - un moment de cotitura

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat astazi ca alegerile parlamentare reprezinta un moment de cotitura si a dat garantii ca exercitarea votului la scrutin se va face in cele mai sigure conditii de protejare a sanatatii.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2483 seconds )