Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ludovic Orban: Nu s-a gasit sluga perfecta a lui Dragnea

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: Nu s-a gasit sluga perfecta a lui Dragnea

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a comentat, luni seara, pentru Mediafax, demisia premierului Mihai Tudose, afirmand ca in PSD nu s-a gasit inca sluga perfecta pentru Liviu Dragnea,. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: Situatia politica de astazi ma face sa cred ca se poate ajunge la alegeri anticipate

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, dupa sedinta Biroului Executiv al liberalilor, ca PSD dauneaza grav Romaniei si ca singura solutie este ca PSD sa dispara de la guvernare. Ludovic Orban a sustinut necesitatea declansarii alegerilor parlamentare anticipate, chiar daca este dificil sa faci alegeri anticipate in Romania, pentru ca asta presupune respingerea a doua guverne.

Ludovic Orban: PNL nu va refuza, daca i se solicita, raspunderea de a forma o majoritate guvernamentala / Nu mai putem sa lasam destinul natiunii romane pe mana tribului din Teleorman

Ludovic Orban a declarat marti ca liberalii vor cere alegeri anticipate, la consultarile de la Palatul Cotroceni, dar a precizat ca, daca i se va solicita, PNL nu va refuza raspunderea de a forma o majoritate guvernamentala, insa fara PSD.

Noi achizitii in PNL. Ludovic Orban: Bogdan Glavan si Cristian Paun vor fi consilierii mei pe probleme economice

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, dupa sedinta Biroului Executiv al PNL, ca profesorii Bogdan Glavan si Cristian Paun vor deveni consilierii sai pe probleme economice si politici liberale.

Ludovic Orban, asteptat sa se prezinte astazi la inalta Curte de Casatie

Presedintele PNL, Ludovic Orban, este asteptat astazi la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde este programat dosarul in care este judecat pentru folosirea influentei in scopul obtinerii unor foloase necuvenite.

Povestea fermierului care pune porumbul pe foc. Romanul a gasit reteta perfecta pentru caldura in casa

Un fermier din Gaesti a gasit o metoda ingenioasa pentru a-si incalzi locuinta. Tanarul pune pe foc porumb amestecat cu peleti, in conditiile in care acesta este mult mai ieftin decat lemnele, iar productia din 2017 a fost peste asteptari.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )