Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ludovic Orban s-a intalnit cu Mugur Isarescu. Ce au discutat cei doi

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban s-a intalnit cu Mugur Isarescu. Ce au discutat cei doi

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a avut o intrevedere luni dimineata cu guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu. Liderul liberal a spus ca a discutat cu Isarescu despre situatia economica si evaluarile care exista la nivelul BNR pe acest subiect. continuă pe Adevărul

UPDATE Ludovic Orban s-a intalnit cu Mugur Isarescu. Tabloul macro al economiei prezentat de guvernatorul BNR si ingrijorarile imediate

Inainte de nominalizarea premierului unui guvern PNL, Ludovic Orban s-a intalnit in aceasta dimineata cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu la sediul Bancii Centrale. Discutiile au durat circa o ora iar temele abordate au fost legate de evolutia economiei europene si situatia macroeconomica a Romaniei.

Ludovic Orban, intalnire de taina cu guvernatorul BNR

Ludovic Orban s-a intalnit cu guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu si au discutat despre situatia economica a tarii. Iar asta in contextul in care liberalii se pregatesc sa intre la.

PNL, discutii cu toate formatiunile politice si cu guvernatorul BNR. Ludovic Orban: Suntem departe de finalul negocierilor Ce strategie au liberalii pentru economia Romaniei (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a afirmat, luni, ca a purtat discutii cu toti liderii formatiunilor politice, care au fost alaturi de liberali in succesul motiunii de cenzura, precum si cu Mugur Isarescu,.

Ludovic Orban, despre portofoliul Justitiei: Nu am discutat cu Ana Birchall Ce va face PNL cu Programul National de Dezvoltare Locala daca va ajunge la Palatul Victoria

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat, luni, ca nu a discutat cu Ana Birchall, pe fondul speculatiilor ca actualul ministru interimar al Justitiei va primi functia plina in viitorul cabinet.

Kelemen Hunor, despre anticipate: ii considera inconstienti pe Klaus Iohannis si Ludovic Orban

Presedintele Klaus Iohannis sustine organizarea de alegeri anticipate, iar opinia este impartasita si de membrii PNL si USR. Nu toti politicienii sunt insa de acord cu aceasta varianta. Dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, Kelemen Hunor a declarat ca cei care sustin organizarea alegerilor anticipate sunt niste inconstienti. Kelemen Hunor nu este de acord cu .

Cum ar urma sa arate cabinetul condus de Ludovic Orban. Rares Bogdan si Raluca Turcan nu sunt pe lista PNL

Guvernul Vioricai Dancila a cazut joi, in urma motiunii de cenzura initiata de Opozitia PNL-USR-Pro Romania-ALDE. Cum ar urma sa arate cabinetul condus de Ludovic Orban? Rares Bogdan si Raluca Turcan nu sunt pe lista PNL. Cum ar urma sa arate cabinetul condul de Ludovic Orban? Guvernul Dancila, al patrulea Guvern din istoria post-decembrista demis .

Coincidenta bizara. Ce au in comun Ludovic Orban din Romania si Viktor Orban din Ungaria, in afara de nume. Putini si-ar fi imaginat!

Ludovic Orban, posibilul viitor premier al Romaniei, si Viktor Orban, premierul Ungariei, au ceva mai multe lucruri in comun decat numele.

Cum ar putea arata noul Guvern PNL, cu Ludovic Orban premier. Rares Bogdan, ministru. Lista completa (Surse)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, dupa consultarile cu partidele politice, ca se prefigureaza solutia unui Guvern PNL. Seful statului a precizat ca noul premier va fi desemnat luni sau cel tarziu marti. Se vehiculeaza tot mai mult ca Ludovic Orban va fi noul prim-ministru, dar au aparut deja si variante de ministri. Romania ar .

Cine este si ce meserie are sotia lui Ludovic Orban, posibilul viitor premier al Romaniei. Mihaela are functie de director

Ludovic Orban ar putea fi urmatorul premier al Romaniei, dupa ce motiunea de cenzura a trecut in Parlament cu 238 de voturi pentru si 4 voturi impotriva. Liderul PNL face politica de peste 20 de ani. Cum era de asteptat, poporul vrea sa afle cine este sotia lui Orban si cu ce se ocupa. Mihaela .

Tusa catre PSD din partea lui Ludovic Orban: Noi respectam legea

Presedintele PNL Ludovic Orban nu a ratat ocazia sa trimita noi sageti la adresa adversarilor sai po.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3229 seconds )