Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ludovic Orban s-a inteles cu Victor Ponta pentru sustinerea Guvernului. Ce conditie i-a pus liderul Pro Romania

Playtech Playtech,
Ludovic Orban s-a inteles cu Victor Ponta pentru sustinerea Guvernului. Ce conditie i-a pus liderul Pro Romania

Premierul desemnat Ludovic Orban s-a inteles cu Victor Ponta pentru sustinerea Guvernului. Ce conditii i-a pus liderul PRO Romania? Ludovic OrbanPNL) s-a inteles cu Victor PontaPro Romania) Liderii PNL au avut o serie de intalniri pentru a pune la cale cea mai buna strategie pentru a mari sansele guvernului lui Ludovic Orban sa treaca in . continuă pe Playtech

Lovitura pregatita de Victor Ponta pentru PSD

Anuntul a fost facut de presedintele Pro Romania, Victor Ponta.

Ludovic Orban, dupa discutiile cu Victor Ponta: Am incredere ca pana la final vom putea obtine sustinerea parlamentarilor de la Pro Romania (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat joi, dupa discutiile cu Victor Ponta ca spera sa obtina voturile parlamentarilor Pro Romania pentru sustinerea noului Guvern. A fost o discutie.

LUDOVIC ORBAN: Romania are nevoie de un guvern care sa asigure stabilitate

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, joi, ca Romania are nevoie de un guvern care sa asigure stabilitate si sa elaboreze bugetul pentru 2020. Orban a afirmat ca este deschis ideii de a se organiza alegeri anticipate, dar trebuie acord politic in acest sens, astfel incat sa existe garantia ca tara nu va fi aruncata in criza.

MUGUR ISARESCU, IN INTALNIREA CU LUDOVIC ORBAN: Avem nevoie de reforme structurale pentru reducerea deficitelor

Ludovic Orban, presedintele PNL si propunerea liberalilor pentru functia de prim-ministru al guvernului, s-a intalnit, ieri dimineata, cu Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei.

Rasturnare de situatie in Guvernul Ludovic Orban. Ce nume au aparut peste noapte pentru ministere-cheie

Premierul desemnat Ludovic Orban pregateste un Guvern suplu: 15 sau 16 ministere. Jurnalistii de la Adevarul au prezentat oprimaschita a viitorului Executiv. Deocamdata, liberalii.

Ludovic Orban: Sefa Tarom a fost demisa pentru ca a refuzat sa tina avioanele la sol in ziua motiunii

Presedintele PNL Ludovic Orban a afirmat miercuri, la B1TV, ca directorul Tarom Madalina Mezei a fost demis marti seara pe motiv ca ar fi refuzat sa tina la sol avioanele in ziua motiunii de cenzura, in contextul in care mai multi parlamentari ai Opozitiai veneau la Bucuresti pentru a vota motiunea.

Ludovic Orban: Directoarea de la Tarom a fost demisa pentru ca a refuzat sa tina avioanele la sol in ziua motiunii de cenzura (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca directorul Tarom a fost demis marti seara pentru ca nu ar fi fost de acord sa tina la sol avioanele in zi.

Ludovic Orban - desemnat premier

Seful liberalilor Ludovic Orban a fost desemnat, aseara, pentru functia de premier, de catre presedintele Klaus Iohannis.

Viorica Dancila: Am fi de acord cu o unire cu Pro Romania, dar fara Victor Ponta

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat ca social-democratii ar fi de acord cu o unire cu Pro Romania, dar fara liderul acestei formatiuni politice, Victor Ponta, pentru ca el ar avea ca singur scop.

Ludovic Orban, dupa discutia cu Pro Romania: Mi se pare ca ne-am inteles. Ponta nu a cerut niciun minister

Premierul desemnat Ludovic Orban a afirmat ca in urma discutiilor purtate cu Pro Romania are impresia ca s-a inteles cu liderii acestui partid pentru sustinerea Guvernului si ca Victor Ponta nu a cerut niciun minister.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )