Libnet.ro
UNICEF

07:46

Ludovic Orban: Salariul minim brut garantat in plata pentru 2021 va fi majorat in functie de evolutia economiei. Obiectivul nostru e sa nu fie afectate locurile de munca

B1 B1,
Ludovic Orban: Salariul minim brut garantat in plata pentru 2021 va fi majorat in functie de evolutia economiei. Obiectivul nostru e sa nu fie afectate locurile de munca

Premierul Ludovic Orban a sustinut, marti, ca salariul minim brut pe tara garantat in plata pentru anul 2021 va fi majorat in functie de evolutia economiei. Afirmatia a fost facuta la intalnirea in. continuă pe B1

Orban: Salariul minim pentru 2021 va fi majorat in functie de evolutia economiei

Premierul Ludovic Orban a transmis marti, la intalnirea cu reprezentantii Consiliului National Tripartit pentru Dialog Social, ca salariul minim brut pe tara garantat in plata pentru anul 2021 va fi majorat in functie de evolutia economiei.

Creste salariul minim pe economie in 2021? Ce spune premierul Orban

Premierul Ludovic Orban a transmis, in cadrul consultarilor pe care le-a avut luni cu reprezentantii Consiliului National Tripartit pentru Dialog Social, ca salariul minim brut pe tara garantat in plata pentru anul 2021 va fi majorat in functie de.

Financial Times, despre Ludovic Orban: Premierul roman critica Polonia si Ungaria pentru blocarea bugetului UE si a planului european de relansare

Premierul roman, Ludovic Orban, le reproseaza omologilor sai din Ungaria si Polonia ca au blocat prin veto bugetul multianual al UE si planul european de relansare si atrage atentia asupra faptului ca pozitia.

LUDOVIC ORBAN: Nu ne dorim carantinarea Bucurestiului, dar exista o metodologie

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca nu se doreste carantinarea Capitalei, adaugand ca exista o metodologie pentru luarea unei astfel de decizii, pe baza practicilor la nivel mondial.

Ludovic Orban, anuntul momentului. Cand vor putea reveni elevii in salile de clasa

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca elevii vor reveni la scoala doar dupa ce analizele epidemiologice vor demonstra ca exista riscuri minime de crestere a numarului de infectari cu coronavirus. Acesta a subliniat faptul ca salile de clasa au fost pregatite astfel incat riscul de contaminare sa fie minim, dar toate activitatile legate de scoala au generat riscuri suplimentare.

A treia rectificare bugetara, pe masa Guvernului Ludovic Orban: La nivelul primariilor este nevoie de o reechilibrare a bugetelor locale

Guvernul va aproba in sedinta de luni a treia rectificare bugetara din acest an. Premierul Ludovic Orban a spus la inceputul sedintei ca este necesara aceasta rectificare deoarece avem o situatie care a generat noi si noi provocari si cheltuieli si pentru ca trebuie asigurate resursele pentru plata pensiilor, in conditiile in care punctul de pensie a crescut cu 14%.

Salariul minim in Romania va putea fi majorat in anul 2021 in functie de realitatile economice

Salariul minim in Romania va putea fi majorat in anul 2021 in functie de mai multi parametri, cum ar.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora pentru milioane de romani. Ce se va intampla in ziua alegerilor, pe 6 decembrie. Noi reguli pentru cei care vor vota

Ludovic Orban vine cu informatii calde referitoare la desfasurarea alegerilor din 6 decembrie. Pentru ca multi romani se tem sa mearga la vor in contextul pandemiei de COVID-19, premierul vine cu asigurari menite sa-i linisteasca pe cetateni cu privire la siguranta sanatatii publice in timpul alegerilor. Mesajul lui Ludovic Orban pentru persoanele afectate direct de .

Ludovic Orban: incercam sa fim atenti la toate nevoile si obiectivele organizatiilor de tineret. Am instituit, cred ca pentru prima oara, granturi pentru firme detinute de studenti (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat marti, la reuniunea Consiliului National pentru Tineret, ca Guvernul pe care il conduce incearca sa fie atent la toate nevoile, aspiratiile, obiectivele pe care le au.

Ludovic Orban critica Ungaria si Polonia in presa internationala

Premierul Ludovic Orban i-a criticat pe omologii sai din Ungarria si Polonia pentru blocarea bugetului si a fondului pentru redresare dupa pandemia de coronavirus ale Uniunii Europene, avertizand ca pozitia lor pune in pericol asistenta economica de care continentul are o atat de mare nevoie, relateaza Financial Times.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )