Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban sare din nou la gatul liderului PSD: Ceea ce a facut Dragnea prin mana lui Dancila este o...

B1 B1,
Ludovic Orban sare din nou la gatul liderului PSD: Ceea ce a facut Dragnea prin mana lui Dancila este o...

Liderul PNL, Ludovic Orban, vine cu noi acuze la adresa lui Liviu Dragnea in scandalul Memorandumului privind mutarea Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. Orban sustine ca prin solicitarea de. continuă pe B1

Ludovic Orban ameninta, din nou, cu motiunea de cenzura. Nici acum nu stie cand va fi depusa

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit, din nou, despre motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila. El a reiterat, vineri seara, ca motiunea va fi depusa atunci cand estimarile vor arata ca va avea cel.

Ludovic Orban, dupa criticile Comisiei Europene: Guvernul PSD a transformat Romania in oaia neagra a UE. Actualii guvernanti - niste ageamii

Liderul PNL, Ludovic Orban, a lansat un atac extrem de dur la adresa actualei guvernari, dupa criticile aduse Romaniei in cele doua documente ale Comisiei Europene. Potrivit lui Orban, guvernul PSD a transformat.

Lovitura pentru Ludovic Orban. Greii PNL vor sa il dea jos din fruntea partidului - surse

Puci in PNL pentru debarcarea lui Ludovic Orban. Surse din partid au declarat pentru Antena 3 ca mai multi grei ai partidului vor sa-l dea jos pe Orban dupa plangerea penala facuta de acesta pe numele.

Liviu Dragnea spune ca serviciile secrete nu sunt straine de plngerea facuta de Ludovic Orban / Raspunsul liderului PNL

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seara, ca serviciile secrete romanesti sunt implicate in demersul lui Ludovic Orban de a depune plangere penala pe numele premierului Vioruica Dancila, in context afirmand si ca trei cetateni israelieni vor sa-l dea in judecata pe liderul PNL, transmite Mediafax.

Nou fragment din denuntul lui Ludovic Orban

Mihai Gadea a prezentat miercuri seara, la Antena 3, un nou fragment din denuntul redactat de liderul PNL, Ludovic Orban, impotriva premierului Viorica Dancila. Scandalul a ajuns si la cea mai importanta.

LIVIU DRAGNEA lanseaza acuzatii GRAVE la adresa SERVICIILOR: Sunt implicate in plangerea lui Ludovic Orban

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seara, ca serviciile secrete romanesti sunt implicate in demersul lui Ludovic Orban de a depune plangere penala pe numele premierului Viorica.

Ludovic Orban, atac dur la adresa Guvernului: A transformat Romania in oaia neagra a Uniunii Europene

- Guvernul PSD a transformat Romania in oaia neagra a Uniunii Europene, a afirmat, miercuri, presedintele PNL, Ludovic Orban. Sfidarea sistematica a institutiilor UE nu face decat sa ne plaseze intr-.

Ludovic Orban isi asuma iar plangerea penala impotriva lui Dancila: Punti externe construite in zeci de ani sunt dinamitate de Dragnea (VIDEO)

Ludovic Orban a insistat din nou ca i se pare indreptatit gestul sau de a depune plangerea penala impotriva Vioricai Dancila si a lui Liviu Dragnea. Liderul PNL a sustinut ca interesele fundamentale ale.

Ludovic Orban acuza Guvernul ca acorda zile libere pe banda rulanta: Riscam sa ajungem sa muncim doar sase luni pe an

Liderul PNL, Ludovic Orban, tuna si fulgera la adresa Guvernului. El sustine ca Executivul acorda zile libere pe banda rulanta si ca aceste mini-vacante sunt platite de angajatori, de firme. Orban.

Ludovic Orban, despre plangerea penala: Daca ar fi avut legatura cu serviciile secrete, probabil nu ar fi fost nevoie de mine

Liderul PNL, Ludovic Orban, reactioneaza dupa ce Liviu Dragnea a acuzat ca serviciile de informatii ar fi fost implicate in plangerea penala facuta premierului Viorica Dancila. Orban sustine ca liderul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )