Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban si-a asumat postura de premier din partea PNL - Cezar Preda

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban si-a asumat postura de premier din partea PNL - Cezar Preda

Ludovic Orban si-a asumat postura de candidat la functia de premier din partea PNL. Anuntul a fost facut la RFI de catre deputatul liberal Cezar Preda. El spune ca formatiunea sa va organiza proteste de strada pana la dezbaterea motiunii de cenzura in Parlament. continuă pe Hotnews

Cezar Preda: Ludovic Orban si-a asumat postura de premier din partea PNL

Ludovic Orban si-a asumat postura de candidat la functia de premier din partea PNL. Anuntul a fost facut la RFI de catre deputatul liberal Cezar Preda. El spune ca formatiunea sa va organiza proteste de strada p.

Ludovic Orban se afla intr-o vizita in SUA, impreuna cu alti doi lideri PNL

Presedintele PNL Ludovic Orban se afla, pana duminica, intr-o vizita in Statele Unite, impreuna cu secretarul general al partidului, deputatul Robert Sighiartau, si vicepresedintele PNL, deputatul Ben-Oni Ardelean. Potrivit unei fotografii postate pe contul PNL Romania, cei trei au avut deja o intalnire cu congresmanul Mike Turner, presedintele grupului de prietenie cu Romania.

Google trebuie sa se astepte la noi anchete din partea Comisiei Europene, spune comisarul european pentru concurenta

Noi anchete impotriva Google vor urma, a spus la Beijing, comisarul European pentru Concurenta, Margrethe Vestager, citata de Reuters. In iunie Google a fost amendata cu 2,4 milioane euro din cauza modului in care compania a pus bete in roate concurentei pe nline shopping.

Uber este tot mai aproape sa primeasca o investitie de 10 miliarde dolari din partea unui consortiu condus de Softbank

Uber si-a rezolvat oficial disputele din interiorul consiliului de conducere, fapt ce face ca monentul unei investitii uriase sa fie tot mai aproape. Un consortiu condus de uriasul grup telecom japonez Softbank va investi 10 miliarde dolari in Uber, scriu mai multe publicatii internationale. Uber nu a comunicat nicio suma, insa a spus ca a incheiat o intelegere cu Softbank si cu grupul Dragoneer din San Francisco.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )