Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ludovic Orban, triumfator dupa alegeri: PNL a castigat cu 34%, USR-PLUS are 13%. Liberalii au obtinut 1.250 de primarii, iar alianta doar 45 (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, triumfator dupa alegeri: PNL a castigat cu 34%, USR-PLUS are 13%. Liberalii au obtinut 1.250 de primarii, iar alianta doar 45 (VIDEO)

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a prezentat marti seara, pentru B1 TV, un clasament partial al partidelor dupa alegerile locale de duminica. El a spus ca PNL a fost pe primul loc, urmat de PSD si USR-PLUS. continuă pe B1

Ludovic Orban, triumfator dupa alegeri: PNL a castigat cu 34%, USR-PLUS are 13%. Liberalii au obtinut 1.250 de primarii, iar alianta doar 45 (VIDEO)

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a prezentat marti seara, pentru B1 TV, un clasament partial al partidelor dupa alegerile locale de duminica. El a spus ca PNL a fost pe primul loc, urmat de PSD si USR-PLUS.

Ludovic Orban: Pentru prima oara PNL a castigat Primaria Oltenita, ceea ce e o victorie simbolica. Localitatea a fost subjugata de PSD timp de 30 de ani

PNL a castigat in premiera Primaria Oltenita, a declarat premierul Ludovic Orban, care a catalogat momentul drept o victorie simbolica, avand in vedere cine e din Oltenita si faptul ca Oltenita a fo.

Candidatul USR-PLUS Cornel Zainea a pierdut Primaria Chiajna la doar 54 de voturi Ludovic Orban, despre cel care a castigat: Mircea Minea actioneaza ca un satrap, folosind retelele de infractori

Cornel Zainea, candidatul USR-PLUS la Primaria Chiajna, a anuntat ca a pierdut alegerile la o diferenta de doar 54 de voturi. Totusi, el a dat asigurari ca nu pleaca nicaieri, iar peste patru ani el si echipa.

Ludovic Orban a votat dupa ce a asteptat o jumatate de ora la intrarea in sectie: Eram pregatit sa stau si mai mult. Ma astept la o prezenta mare la vot, chiar in conditii de pandemie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a mers la vot duminica dimineata, la ora 8, la sectia din scoala din Dobroiesti, din judetul Ilfov. Orban a stat la cioada a aproape o jumatate de ora pentru a.

Analiza lui Orban dupa alegeri:La Vrancea, batalie pe viata si pe moarte PNL a castigat votul politic in Teleorman la o diferenta de 4 procente de PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, marti seara, ca PNL a castigat alegerile locale, la votul politic, cu 34%, fiind urmat de PSD, cu 30%, si USR cu 13%. Orban a precizat ca PSD are 1. 450 de primari, PNL 1. 250, PMP 50 si USR 45, iar in ceea ce priveste consiliile judetene PNL are 17, iar UDMR 4, restul fiind ale PSD.

Marcel Ciolacu: Ludovic Orban a participat la mitinguri electorale dupa ce campania s-a terminat. PSD va depune plangeri la DNA (VIDEO)

Marcel Ciolacu, liderul social-democratilor, a anuntat, sambata, ca PSD va depune plangeri penale la DNA pentru ca pemierul Ludovic Orban, care este si presedintele PNL, a mers la mitinguri electorale in.

Ludovic Orban: Astazi, bucurestenii au decis clar ca vor o altfel de administratie in Bucuresti, una care sa puna orasul in randul celor mai importante capitale europene (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban, presedintele PNL, a sustinut odeclaratie de presa alaturi de Nicusor Dan, duminica seara, dupa ce independentul s-ar fi impus in cursa pentru Capitala, potrivit.

Ludovic Orban: Pentru prima oara de la Revolutie, PNL inregistreaza o victorie clara in alegerile locale si bate PSD fara drept de apel

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a salutat duminica seara rezultatele de la alegeri si a afirmat ca, pentru prima oara de la Revolutie pana astazi, dupa 30 de ani, PNL inregistreaza o victorie clara in alegerile locale si bate PSD fara drept de apel.

Premierul Ludovic Orban, despre victoria PNL la alegerile locale: Nu ma hazardez sa va dau datele pana nu suntem siguri 100%

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a oferit noi detalii despre cele mai importante victorii ale PNL la alegerile locale, potrivit rezultatelor partiale. Printre acestea s-ar numara si Oltenita, municipiul lui Ion.

Alegeri locale 2020. Cum incalca Gabriela Firea legea, in ziua votarii. Ludovic Orban, apel de ultima ora

Alegeri Locale 2020. Ludovic Orban, presedintele PNL, sustine ca in Bucuresti, in ziua alegerilor locale, Primaria difuzeaza reclame pe banii cetatenilor si solicita astfel mass-media sa nu mai difuzeze clipurile Primariei Capitalei, deoarece acestea au un caracter electral. Alegeri locale 2020. Cum incalca Gabriela Firea legea, in ziua votarii Am vazut cu tristete si chiar .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )