Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ludovic Orban: Eu nu am vazut PSD in campania asta, in Bucuresti. Voi ati vazut? Sa nu credeti ca nu exista. Noi suntem ziua, ei sunt noaptea. Ca hotii (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Eu nu am vazut PSD in campania asta, in Bucuresti. Voi ati vazut? Sa nu credeti ca nu exista. Noi suntem ziua, ei sunt noaptea. Ca hotii (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, i-a acuzat pe PSD-isti ca au platit la negru o firma, sa-i ajute in campania electorala din Bucuresti. Iar acea firma este aceeasi care a contribuit la scoaterea Marii. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre inchiderea timp de trei zile a scolilor unde exista sectii votare: Copiii vor face ce scrie in hotararea CNSU. Nu sunt valabile deciziile Comitetelor judetene pentru Situatii de Urgenta. Nu voi accepta a doua greseala (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca in zilele de vineri, luni si marti, toate scolile in care va fi organizata cel putin o sectie de votare pentru alegerile locale, vor functiona dupa scenariul ro.

Ludovic Orban: Bucurestiul are nevoie ca de aer de o administratie competenta, cinstita, care sa respecte cetatenii. Solutia e Nicusor Dan (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca lupta cu PSD din Bucuresti este una pe termen lung, constanta si plina de sacrificii. Acesta a precizat ca Nicusor Dan si echipa sa de la PNL-USRPLUS trebuie sa.

Cine este fiul lui Ludovic Orban. Tudor, implicat intr-un scandal la scoala

Ludovic Orban, premierul Romaniei, in viata publica este deja cunoscut si vazut de o lume intreaga. insa, in spatele usilor inchise, Orban este sot, tata si cap de familie. Tudor Orban, fiul acestuia, se pare ca a avut ceva probleme la scoala, cand era mai mic. Cine este fiul lui Ludovic Orban in urma cu .

Nicusor Dan, intalnire cu Ludovic Orban si Klaus Iohannis la Palatul Victoria. Despre ce au discutat

Candidatul sustinut de USR-PLUS-PNL la Primaria Capitalei Nicusor Dan s-a intalnit joi dimineata cu premierul Ludovic Orban la Palatul Victoria si apoi au mers impreuna si s-au intalnit cu presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni. Acestia au vorbit despre campania electorala iar Iohannis i-a dat sfaturi in legatura cu Primaria Generala, arata sursele Adevarul.

Cum lauda Ludovic Orban doi primari trecuti de la PSD la PNL: Este literalmente o revolutie

Ludovic Orban a laudat la scena deschisa doi primari PSD trecuti la PNL. Este vorba despre Cristian Matei, de la Turda judetul Cluj) si de Costan Morar, de la Dej. Declaratia liderului liberal vine in contextul in care numerosi primari social-democrati au trecut la PNL.

Reactia lui Ludovic Orban, intrebat despre o eventuala cooptare la guvernare a UDMR, in conditiile in care Uniunea voteaza in Parlament initiativele populiste ale PSD (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat ca i se pare regretabila decizia UDMR de a vota initiativele populiste ale PSD din Parlament, dupa ce, saptamana trecuta, alesii Uniunii au fost de partea liberalilor si au li.

Ludovic Orban, despre revenirea la starea de urgenta: Nu avem niciun motiv, dimpotriva, obiectivul nostru constant a fost revenirea la normalitate. Este o tema de campanie, inventata de PSD

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca nu se pune problema revenirii la starea de urgenta in contextul evolutiei epidemiei de coronavirus, precizand ca la nivelul institutiilor care se ocupa de.

Ludovic Orban: PSD e inamicul public numarul 1 al Romaniei. Social-democratii sunt niste criminali economici care indreapta tara spre incapacitate de plata (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a criticat in termeni duri votul de marti din Parlament. Seful Guvernul a sustinut ca iresponsabilitatea PSD de a vota cresterea pensiilor cu 40%, dar si alte cheltuieli risca sa arunce.

Ludovic Orban: 80% din banii cheltuiti pentru achizitionarea combustibilului pentru producerea energiei termice si electrice in Bucuresti se duc in pamant sau in buzunarele smecherilor care si-au batut joc de oameni

Premierul Ludovic Orban a declarat marti seara, la lansarea programului politic al PNL Bucuresti, ca sistemul de furnizare a energiei termice in Capitala nu este deloc sustenabil si ca este nevoie de investitii.

Ciolacu, mesaj pentru Ludovic Orban: Sa aiba decenta si sa aloce banii pentru alocatii

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a lansat o noua sageata catre premierul Ludovic Orban, spunand ca .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )